Все обо всем
Среда, 08.05.2024, 20:27



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Телевізор – це один з найпопулярніших приладів, який є в кожному будинку. Який же телевізор купити?

Незважаючи на схожість всіх моделей плоских телевізорів, вони настільки відрізняються один від одного, що вибір зробити дуже важко. Деякі телевізори можна підключати тільки до звичайної антени або до кабельного, інші – можна і приставок і до комп'ютера. Перш за все, при виборі телевізорів варто звернути увагу на тип екрана.

Найпопулярніші-це LCD і LED телевізори. Екран в таких типах телевізорів являє собою рідкокристалічну матрицю, тобто точно таку ж, як в ноутбуках і моніторах комп'ютерів. У свою чергу LED-телевізори є різновидом LCD-технологій. В LCD телевізорах є недолік контрастності, оскільки ... Читать дальше »

Просмотров: 497 | Добавил: 329 | Дата: 24.02.2018 | Комментарии (0)

Купуючи сонячні батареї потрібно враховувати, що кількість ват, що виробляються сонячною панеллю, тобто її потужність, безпосередньо впливає на ціну сонячного модуля. Чим вище потужність батареї, тим вище її ціна. Так, наприклад, сонячна панель на 100 Вт. може генерувати до 100Вт електричної енергії в годину, а панель 200Вт - відповідно 200 ват на годину. Виходячи з цього, в порівнянні з 100Вт панеллю придбати сонячну панель 200Вт потрібно буде в два рази дорожче.

Від потужності залежить фізичні габарити сонячної панелі. Сонячний модуль 200Вт буде більше за розміром, ніж 100Вт. панелі. Крім потужності, на розмір сонячних панелей також впливає і тип сонячних батарей. Вибираючи сонячну панель для дому, переконайтеся, що у со ... Читать дальше »

Просмотров: 469 | Добавил: 329 | Дата: 18.02.2018 | Комментарии (0)

Вследствие того, что в настоящий момент дороги в нашем регионе находятся в состоянии, все еще очень далеком от совершенства, каждый владелец транспортного средства рано или поздно сталкивается с необходимостью ремонта резины. На первый взгляд выбор мастерской, в которой можно произвести ремонт шин не является особой проблемой, ведь сейчас таких «гаражных мастерских», которые предлагают дешевые услуги шиномонтажа и балансировки существует бесчисленное множество в любом городе. Однако, при детальном анализе работы большинства таких автомастерских, в итоге выясняется, что качество выполненной работы оставляет желать лучшего. А ведь на ремонте шин экономить просто недопустимо, поскольку от этого напрямую зависит не только комфорт передвижения, но и Ваша безопасность. Обращаясь в шиномонтаж, следует обратить внимание на две основных составляющих, гарантирующих качество ремонта: 1. Уровень квалификации персонала мастерской. Помимо опыта работы (наличие которого, конечно же, та ... Читать дальше »

Просмотров: 359 | Добавил: 329 | Дата: 13.02.2018 | Комментарии (0)

Початківцям майстриням корисно знати, яка тканина може виступати основою для вишивки.
У загальному випадку підходить будь-яка тканина з однаковою кількістю поперечних і поздовжніх ниток.
При виборі основи варто пам'ятати, який малюнок Ви хочете вишити і як плануєте використовувати поверхню з вишивкою.
На даний момент найпопулярнішою в Росії є канва для вишивання, що випускається фірмою Zweigart під маркою Аїда.

Канва «Аїда» (Aida)

Канва зручна тим, що має рівномірну структуру, що утворить чіткі квадрати (осередку) та отвори в кутах цих квадратів, що полегшують проведення голки. Тканина для канви виготовлена повністю з натуральної бавовни.
Канва випускається різних кольорів і ... Читать дальше »

Просмотров: 645 | Добавил: 329 | Дата: 26.01.2018 | Комментарии (0)

При виборі альтернативного джерела електроживлення виникає цілком резонне питання - як вибрати сонячні батареї для дому? Далі мова піде саме про те, як же зробити правильний вибір і підібрати найбільш підходящі сонячні батареї для дому.

1. Критерії вибору сонячних батарей
У першу чергу варто розуміти, що потужність сонячних панелей (вимірюється у Ватах) безпосередньо впливає на вартість системи. Таким чином, чим потужніший батарея, тим вище її вартість. Крім вартості, від потужності батареї залежить і її розмір. Наприклад, панель на 200 Вт буде мати значно більші розміри, у порівнянні зі 100 Вт батареєю. Габарити батареї також залежать від типу пристрою.

При купівлі сонячної батареї необхідно визначити номіна ... Читать дальше »

Просмотров: 457 | Добавил: 329 | Дата: 17.01.2018 | Комментарии (0)

Ювелірні прикраси, безперечно, одні з найбажаніших подарунків для жінок і покликані підкреслювати її неповторність. Але будь-прикраса слід підбирати не тільки під одяг, але і з урахуванням характеру людини, віку, його кольору очей, шкіри, типу обличчя. 

Молодим дівчатам, швидше підійдуть недорогі відкриті прикраси. Діловим жінкам будуть ближче строгі класичні форми.
Прикраси необхідно підбирати з урахуванням часу року. Адже кожне колечко або брошка по-своєму виглядає і взимку і влітку, прикраса набуває окремі фарби, блищить на сонці або виявляється на буденному тлі зимового міста.

Як вибрати прикраси для рук?

При виборі ювелірного виробу важливо відзначити, що маленькі руки зроблять вишуканими ті ... Читать дальше »

Просмотров: 299 | Добавил: 329 | Дата: 15.01.2018 | Комментарии (0)

Питбайк (Pit-bike) — маленький мотоцикл з 4-тактним горизонтальним двигуном. Через заплутаність класифікації мототехніки, малої популярності брендів, зокрема, на російському ринку часто покупцям складно визначитися, який питбайк краще купити.

Історія появи і вдосконалення питбайков

Питбайки вперше сконструйовані в Південній Каліфорнії в 90-х роках. Першим еталоном стала Honda ХR50, потім інші японські мотопроизводители підхопили ідею. Перші ж мотоцикли сподобалися покупцем, популярність швидко зростала. Гай Купер, колишній чемпіон мотокросу, у своїй компанії Xtreme Motor Corp став апгрейдити фірмові вироби комплектуючими з Китаю, потім невелика американська фірма, розташована в штаті Юта, яка імпортувала ки ... Читать дальше »

Просмотров: 1156 | Добавил: 329 | Дата: 12.01.2018 | Комментарии (0)

Багато недосвідчені люди думають, що для риболовлі потрібна тільки вудка і наживка, однак це зовсім не так. Сучасні рибалки, що називається, екіпіруються по повній програмі, що особливо актуально для зимової риболовлі в російських широтах. Рибалка повинен бути захищений від таких несприятливих факторів, як холод, бруд і вологу. Далі в статті ви дізнаєтеся про те, на що звернути увагу при виборі спорядження для риболовлі.

Кожному любителю зимової риболовлі необхідно термобілизна. При цьому воно знадобиться не тільки взимку, але і в будь який інший час року. У міжсезоння краще користуватися багатошаровим термобілизною. Для останньої зимової ловлі варто вибрати одношаровий комплект з овечої вовни. Якісне термобілизна буде вби ... Читать дальше »

Просмотров: 233 | Добавил: 329 | Дата: 27.12.2017 | Комментарии (0)

Вирушаючи на відпочинок, потрібно як слід підготуватися, особливу увагу при цьому приділити вибору фірми, якій ви збираєтеся довірити організацію вашого відпустки. Щоб уникнути ексцесів їздити на відпочинок краще з надійними, перевіреними компаніями, тоді такі неприємності за кордоном, як незаселення у готель, заміна готелю іншим, надання не того номера, та інші тривоги вам не загрожують. На жаль, криза підкосила діяльність не одного туроператора, тому навіть найсильнішим гравцям туристичного бізнесу не завжди вдається встояти на ринку у наш нелегкий час. Однак для кінцевого споживача – туриста – найважливіше те, щоб його подорож пройшло без сучка без задирки, щоб він був відправлений у відпустку і повернувся на батькі ... Читать дальше »

Просмотров: 240 | Добавил: 329 | Дата: 18.12.2017 | Комментарии (0)

Широкоформатний друк — це сучасна технологія, яка дозволяє наносити потрібне зображення за допомогою струминного принтера на ті чи інші покриття з форматом аркуша від А4 до А1. Втім, і це не межа, так як деякі широкоформатні принтери здатні працювати з великими форматами.

Умовно зображення, виконане за допомогою широкоформатного принтера, виходячи з області застосування, ділиться на дві основні категорії — інтер'єрна друк та зовнішня реклама. Наприклад, широкоформатний друк плакатів відноситься до категорії зовнішньої реклами. Дана категорія не пред'являє найвищі вимоги до якості зображення, що, втім, і не дивно, враховуючи розміри і розташування вироби.

Сучасна широкоформатний друк фото на поло ... Читать дальше »

Просмотров: 416 | Добавил: 329 | Дата: 14.12.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 14 15 »
Block title

Форма входа

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz