Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 02:09



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Январь » 15 » Як вибрати ювелірну прикрасу
00:24
Як вибрати ювелірну прикрасу

Ювелірні прикраси, безперечно, одні з найбажаніших подарунків для жінок і покликані підкреслювати її неповторність. Але будь-прикраса слід підбирати не тільки під одяг, але і з урахуванням характеру людини, віку, його кольору очей, шкіри, типу обличчя. 

Молодим дівчатам, швидше підійдуть недорогі відкриті прикраси. Діловим жінкам будуть ближче строгі класичні форми.
Прикраси необхідно підбирати з урахуванням часу року. Адже кожне колечко або брошка по-своєму виглядає і взимку і влітку, прикраса набуває окремі фарби, блищить на сонці або виявляється на буденному тлі зимового міста.

Як вибрати прикраси для рук?

При виборі ювелірного виробу важливо відзначити, що маленькі руки зроблять вишуканими тільки тонкі кільця. При виборі кілець варто відзначити наступні моменти:

1. Довжина і форма пальців;

2. Довжина і колір нігтів.

Тут все дуже легко – якщо у вас тонкі і невеликі по довжині пальці, то не потрібно купувати кільця з величезними каменями. І якщо навіть воно з найдорожчим діамантом, однак, воно не буде класно виглядати на вашій руці, вам будуть ближче тонкі, класичні кільця з вкрапленнями дорогоцінних каменів.

Якісні прикраси за доступними цінами тут: адреса сайту.

Як вибрати сережки для вашої форми особи?

Правильно вибрані сережки здатні легко задавати форму обличчя, плечей і шиї. Не варто дарувати жінкам з повним обличчям великі сережки, однак до витягнутої форми обличчя вони відмінно підійдуть. Пам'ятайте, що сережки повинні гармоніювати з кольором очей.

Як вибрати ланцюжок?

Перш, ніж купити золотий ланцюжок або намисто, обов'язково зверніть увагу на форму і довжину. Наприклад, довгі ланцюжки і складові намисто точно підійдуть жінкам літнього віку або з важкими подбородками.

Довгі намиста наочно зроблять підборіддя і шию більш витонченим і заховають деякі недоліки. Щоб підкреслити красу довгою, витягнутою шиї краще підійдуть убрання ланцюжка або кольє. Не звертайте уваги на тонкі і довгі прикраси – вони помітно подовжують шию, це зовсім не потрібно дівчатам без такого недоліку.

Як вибрати прикрасу під свій колір шкіри?

Золоті прикраси чудово підійдуть всім дівчатам. Варто відзначити, що на засмаглій шкірі шикарно виглядають прикраси з білого і рожевого золота. Блідий тип шкіри виділять прикраси з чорного золота, особливо ті, які прикрашені діамантами. 

Срібло також чудово поєднується з основними кольорами шкіри і характерів його носіями. При цьому срібло найкрасивіше дружить з кольоровими каменями, такими як перли і емаль.

Просмотров: 302 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz