Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 00:43



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Як же правильно вибрати квартиру? Адже купуючи квартиру, вкладаєш не в якусь дрібницю. Головне питання - якою сумою Ви маєте в своєму розпорядженні на придбання нерухомості. Від його рішення залежить і місце розташування вашої майбутньої квартири, її метраж і планування. І подумайте, з яких коштів ви будете оплачувати бажану квартиру. Збалансуйте свої можливості і бажання.
 
Важливу роль відіграє чітко поставлена ​​мета покупки. Визначтеся з критеріями підбору: розташування місця роботи або навчання, близькість проживання батьків і дітей, вдале розташування інфраструктури, наявність транспорту в даному місці, дитячі майданчики. Що вважаєте за краще галасливий мегаполіс або тихий передмістя. Що вибрати: вторинне аб ... Читать дальше »

Просмотров: 432 | Добавил: 329 | Дата: 27.09.2017 | Комментарии (0)

Ще один варіант підвищення безпеки власного житла - нанесення на шибки протиударних плівок. Це відмінний вихід в ситуаціях, коли решітки на вікнах виглядають зовсім вже "не до місця", або ж господарі проти їх установки по різним (фінансовим, естетичним або практичним) причин. Щоб розбити таке скло і таким чином проникнути всередину, зловмиснику доведеться дуже постаратися. Зрозуміло, якщо вибір якості плівки був зроблений правильно.

За своєю якістю захисні плівки розподілені на три класи - А, Б і В. Клас "А" відповідає мінімальному рівню захисту. Нанесена на вікно плівка такого типу буде захищати його від розбиття при ударі невеликого каменя або від пошкоджень, що наносяться при митті вікон. Механічний ... Читать дальше »

Просмотров: 469 | Добавил: 329 | Дата: 06.09.2017 | Комментарии (0)

Лазерне гравіювання – новітня технологія, що використовує сфокусований лазерний промінь необхідної потужності, завдяки чому можна наносити зображення на будь-яку поверхню: метал, дерево, шпон, скло, кераміку або пластик.
З допомогою лазерного гравіювання можна прикрасити будь-яку сувенірну продукцію, мобільні телефони, чешки або флеш-картки, бейджі та таблички, нанести зображення на важкодоступні місця. Серед основних переваг цієї технології надзвичайно висока деталізація зображення, контрастність, яскравість, але найважливіше – довговічність і стійкість до різних механічних впливів. Таке зображення ніколи не зітреться і не потьмяніє!

В процесі гравірування за допомогою спеціального лазерного обладнання п ... Читать дальше »

Просмотров: 842 | Добавил: 329 | Дата: 26.08.2017 | Комментарии (0)

Штукатурку використовують для вирівнювання стін. При цьому часто виникає питання: яку суміш краще вибрати – цементну або гіпсову? Оштукатурювання стін є витратним процесом, як по трудомісткості, так і по витраті грошей. Тому зрозуміло бажання будь-якого господаря вибрати матеріал, який створить надійне зчеплення з основою, не потріскається, не відвалиться, протримається багато років. Однозначно відповісти на питання, який штукатуркою краще – гіпсової або цементній – покривати стіни, досить складно. У кожної суміші є свої переваги, недоліки, особливості.

Штукатурка застосовується для робіт зовні і всередині будинку. Її завданням є усунути дефекти основи, вирівняти його. Крім того, створюється захисний шар, ... Читать дальше »

Просмотров: 475 | Добавил: 329 | Дата: 19.08.2017 | Комментарии (0)

Замислюючись над питанням про майбутню професію, непогано б згадати, що з цього приводу каже народ: «Де народився, там і згодився», а потім вже продовжити міркування і почати вибудовувати свої плани. Здається, що переїзд ― це дуже цікаво, відкриваються нові перспективи. Але людина і втрачає дуже багато. Відривається від сім'ї, рідних і друзів. У молодості все буде не так відчутно, а от з віком настане прозріння. Обмежене коло спілкування, самотність, неможливість отримати допомогу у важких ситуаціях, що очікує багатьох, які виїхали з рідних країв.

Тому старше покоління радить не їхати після закінчення школи з дому, а спробувати знайти гідне застосування своїх здібностей в рідних місцях. Тут очевидні і незаперечні переваги:
• легше «пробитися» в житті та знайти гідне «місце під сонцем»;
... Читать дальше »

Просмотров: 458 | Добавил: 329 | Дата: 19.08.2017 | Комментарии (0)

Зараз багато сфер нашого життя розвиваються настільки стрімко, що деякі рішення, що здавалися фантастикою ще вчора, сьогодні вже виглядають буденністю.

Підлоговий конвектор опалення

Переживають період еволюції і багато будівельні технології. Змінюється екстер'єр та інтер'єр житла, і разом з ним змінюються комунікації та інженерні системи, що підтримують в ньому комфортні для життя умови.

В тренді просторі світлі будівлі з великими панорамами

Для опалювання таких приміщень не підходять стандартні радіатори опалення, встановлювані під підвіконнями. Однією з найбільш прогресивних розробок останніх років в області опалювання і теплового устаткування є внутрипідложні конвектори опалення.

... Читать дальше »

Просмотров: 791 | Добавил: 329 | Дата: 17.08.2017 | Комментарии (0)

Сьогодні ноутбуки стали доступні кожному, а адже раніше такий компактний комп'ютер був недозволеною розкішшю. Розвиток брендів і технологій призвело до того, що ціни на ноутбуки впали так, що дозволити собі ноутбук може людина навіть з невеликим достатком. І хоча курс долара зіпсував ситуацію, але велика кількість недорогих моделей в різних цінових категоріях безсумнівно радує.

Ноутбук має масу переваг і його популярність не думає знижуватися. І сьогодні компактні комп'ютери захоплюють ринок електроніки і ноутбуки починають віддавати перевагу навіть геймери, які в основному не зраджували своїм PC.

На вершині сьогодні кілька брендів, які вже довгі роки тримають марку. Це відносно молодий Lenovo, старий добри ... Читать дальше »

Просмотров: 479 | Добавил: 329 | Дата: 02.08.2017 | Комментарии (0)

Сьогодні майже кожна людина, що планує придбання котеджу або дачі, приділяє благоустрою та озеленення ділянки нітрохи не меншу увагу, ніж проектування будинку. Відповідно, на ринку за останні 10-15 років з'явилися найрізноманітніші компанії, що пропонують повний комплекс послуг, від формування загальної концепції до передачі «з рук в руки» квітучого ділянки, так і надають тільки частина послуг. Як же розібратися і вибрати гідного виконавця, адже створення ландшафтного дизайну досить витратний і тривалий захід.

Відгуки про ландшафтний дизайн

Вибір компанії, що надає послуги ландшафтного дизайнаКонечно, ідеальний варіант, якщо послугу ландшафтного дизайну замовляли ваші хороші друзі і знайомі, і у вас ... Читать дальше »

Просмотров: 440 | Добавил: 329 | Дата: 28.07.2017 | Комментарии (0)

При їзді на мотоциклі в обов'язковому порядку потрібно користуватися мотоциклетним шоломом. Його відсутність вважається порушенням правил дорожнього руху і карається штрафом.

Також під час руху без шолома існує ймовірність попадання в обличчя пилу і дрібних комах. Крім цього їзда без шолома це певний ризик для здоров'я будь-якого мотоцикліста при ДТП. Тому при покупці шолома потрібно особливо підходити до вибору шолома. Треба звертати більшу увагу все-таки на якість шолома.

Які шоломи бувають у продажу? 

Існує великий вибір шоломів відрізняються характеристиками і по ціновій категорії. На вартість шолома впливають, по-перше, якість матеріалу, розмір, вид і форма шолома, вид застібання. Необхідн ... Читать дальше »

Просмотров: 355 | Добавил: 329 | Дата: 24.07.2017 | Комментарии (0)

Після того як ви визначитеся з функціоналом і моделлю, знадобиться розрахувати кількість світильників і зробити схему їх розташування в приміщенні. Поширені варіанти установки: по периметру на відстані від кутів і стін від 75 см, в шаховому порядку або формою геометричних фігур.

Як вибрати стельові світлодіодні споти?

Розрізаючи світильник в стелю, ви в будь-якому випадку порушуєте цілісність полотнища. Тому, щоб матеріал не расползался біля прорізаного отвори, на краю отвору наклеюється пластикове кільце діаметром від 9 до 5 мм. Якщо кільце буде підходити під діаметр внутрішньої частини встановлюється світильника, то при установці і подальшій експлуатації не виникне жодних проблем.

Промінь світла у Вашому ... Читать дальше »

Просмотров: 465 | Добавил: 329 | Дата: 20.07.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 15 »
Block title

Форма входа

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz