Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 20:48



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Декабрь » 27 » Як правильно вибрати одяг для риболовлі
22:10
Як правильно вибрати одяг для риболовлі

Багато недосвідчені люди думають, що для риболовлі потрібна тільки вудка і наживка, однак це зовсім не так. Сучасні рибалки, що називається, екіпіруються по повній програмі, що особливо актуально для зимової риболовлі в російських широтах. Рибалка повинен бути захищений від таких несприятливих факторів, як холод, бруд і вологу. Далі в статті ви дізнаєтеся про те, на що звернути увагу при виборі спорядження для риболовлі.

Кожному любителю зимової риболовлі необхідно термобілизна. При цьому воно знадобиться не тільки взимку, але і в будь який інший час року. У міжсезоння краще користуватися багатошаровим термобілизною. Для останньої зимової ловлі варто вибрати одношаровий комплект з овечої вовни. Якісне термобілизна буде вбирати зайву вологу і одночасно з цим надійно захищати рибака від проникнення вогкості. Варто також відзначити, що купити термобілизну для мисливця ви можете в спеціалізованому інтернет-магазині за доступною ціною.

На сьогоднішній день в магазинах для любителів рибної ловлі представлено безліч спеціалізованих костюмів. Якщо ви хочете придбати готовий комплект, то обов'язково зверніть увагу на те, щоб він був повністю вологонепроникним. Довжина куртки не повинна бути вище коліна. Також погляньте на додаткові кишені. Всі застібки повинні працювати справно і бути максимально зручними для вас.

Замовляйте одяг для рибалки на сайті: https://sv-market.com/clothes/.

Важливою частиною екіпіровки для рибалки є головний убір і взуття. Краще вибрати хутряний або в'язану шапку з підкладкою з флісу. Дуже важливо, щоб головний убір добре прилягав до голови. Що стосується взуття, то варто віддати перевагу вологовідштовхуючим черевиків з хорошими теплоізоляційними властивостями. Варто підібрати взуття на розмір більше, так як вона буде носитися з теплими і товстими шкарпетками.

Просмотров: 234 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz