Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 23:52



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Февраль » 18 » Як правильно вибрати сонячні батареї для дому?
01:02
Як правильно вибрати сонячні батареї для дому?

Купуючи сонячні батареї потрібно враховувати, що кількість ват, що виробляються сонячною панеллю, тобто її потужність, безпосередньо впливає на ціну сонячного модуля. Чим вище потужність батареї, тим вище її ціна. Так, наприклад, сонячна панель на 100 Вт. може генерувати до 100Вт електричної енергії в годину, а панель 200Вт - відповідно 200 ват на годину. Виходячи з цього, в порівнянні з 100Вт панеллю придбати сонячну панель 200Вт потрібно буде в два рази дорожче.

Від потужності залежить фізичні габарити сонячної панелі. Сонячний модуль 200Вт буде більше за розміром, ніж 100Вт. панелі. Крім потужності, на розмір сонячних панелей також впливає і тип сонячних батарей. Вибираючи сонячну панель для дому, переконайтеся, що у сонячної енергосистеми, яку ви збираєтеся купити, вистачає Вт для постачання всіх електроприладів у вашому домі, а також попередньо потурбуватися про те, щоб сонячні панелі підійшли по розмірах до того місця, на яке ви плануєте їх встановити.

Незважаючи на те, що кремнієві і тонкоплівкові сонячні панелі трохи дешевше монокристалічних та полікристалічних сонячних модулів, вони набагато менш потужні, але одночасно простору на даху займають більше. Враховуючи цей факт, при встановленні сонячних батарей, Вам слід ретельно продумати плани на майбутнє, адже якщо ви захочете через 10 років додати потужностей своєї електростанції, а значить додати на панелі, то Вам потрібно знати напевно, що на даху для цього залишилося достатньо вільного місця. В іншому випадку, вам потрібно буде наявні панелі замінити ще до закінчення терміну їх служби.

Якісні сонячні батареї за доступними цінами можна купити тут: сонячні батареї в україні.

Ми визначили, що вибирати сонячні панелі виходячи тільки з їх ціни абсолютно неправильно. Ціна сонячної батареї залежить від потужності (у ватах), габаритних розмірів, а також від виробника, якості збірки і гарантійного терміну. Крім того, важливу роль відіграють сертифікати, які додаються до сонячних батарей.
Сонячні батареї діляться на 3 основних типи:
- Монокристалічні кремнієві панелі найбільш ефективні та найменш розміри, а значить займуть не так багато місця на даху вашого будинку, як сонячні панелі інших типів. Єдиним недоліком монокристалічних сонячних панелей є їх ціна. Тому якщо Ваша мета купити сонячні батареї великої потужності і відмінної якості, і за грошима справа не варта, то ці батареї краще рішення для Вас.
- Сонячні модулі полікристалічні зроблені з полікристалічного кремнію. Ці панелі досить ефективні і, мабуть, найбільш популярні, так як чудово поєднують в собі продуктивність і економічність. За своїми розмірами і ефективності такі панелі сьогодні наблизилися до монокристалічним модулів. На ринку Європи саме полікристалічні батареї є стандартом.
- Найбільш дешевий варіант сонячних батарей – модулі, засновані на тонкопленочном кремнії. Однак, такий тип сонячних батарей володіє найменшою ефективністю. Тобто вони виробляють менше потужності на квадратний метр, ніж попередні два типи батарей і займають велику площу.

Найчастіше, для сонячних електростанцій для будинку фахівці компанії «Зелена система» рекомендують використовувати полікристалічні сонячні панелі високої якості. Надзвичайно важлива міцність і довговічність панелей сонячних батарей. По-перше, у разі, якщо гарантія на сонячні панелі всього 10 років, то ці батареї повинні виробити стільки енергії, щоб окупити себе протягом цих 10 років. Але варто мати на увазі, що гарні сонячні панелі часто мають гарантію не менше 25 років.

Просмотров: 471 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz