Все обо всем
Среда, 08.05.2024, 06:32



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Електромонтажні роботи – один з найбільш складних моментів при будівництві або ремонті квартири. Для надійної і безперебійної роботи електропроводки недостатньо просто придбати якісні кабелі і дроти. Монтаж електропроводки повинен бути виконаний максимально грамотно, якісно і у відповідності з усіма встановленими нормами та правилами.

Вимоги до електропроводки змінюються з плином часу і те, що було допустимо 15-20 років тому, зараз може бути заборонено, та й просто небезпечно. Неодноразово траплялося, що після повністю закінченого євроремонту електропроводка завдавала відчутні проблеми. А все тому, що десь недбало виконали з'єднання проводів, де поклали більш дешевий і невідповідний кабель, а де-то просто перетин ... Читать дальше »

Просмотров: 464 | Добавил: 329 | Дата: 04.06.2018 | Комментарии (0)

Розкрутити сайт можна двома варіантами: заплатити професіоналам або все робити своїми руками. Зараз розберемо всі елементи ручного просування сайту від самого простого до найскладнішого.
Дошки оголошень – самостійно тільки варто просувати за обраним майданчиків, з яких реально буде толк. Всі інші масові автозаповнення через програми не приносить користь, так як дошки ті є сміттям інтернету і не мають відвідуваність зацікавлених людей.
Трастова прогонка – це і форуми, сайти з особистими кабінету, коментарі, — все де посилання скануються пошуковими системами.
Каталоги посилань – своїми руками проганяти стоїть тільки через ті, які мають високий показник модераций.
Через каталоги статей ... Читать дальше »

Просмотров: 306 | Добавил: 329 | Дата: 14.05.2018 | Комментарии (0)

Яка сковорода буде відповідати вашим очікуванням? У магазинах є широкий спектр, тому важко зробити вибір при покупці.

Ми представимо найбільш важливі параметри, щоб ви могли вибрати хорошу і якісну сковороду.

Це може бути керамічна (з керамічним покриттям), чавунна, для газової плити, для індукційної, для склокерамічною, гриль газ, тефлонові або вок.

Також дізнаєтеся якої фірми вибрати для смаження стейків, млинців і так далі.

Сковороди — як вибрати

Є принаймні кілька різних типів сковороди: класичні, глибокі, барбекю, спеціального призначення і електричні.

Класичні круглої форми і можуть бути виготовлені з різних матеріалів — мають універсальне застосування. Глибокі ... Читать дальше »

Просмотров: 503 | Добавил: 329 | Дата: 30.04.2018 | Комментарии (0)

На жаль, це вже типовий випадок, коли після розлучення не виходить закликати до совісті несвідомого папи і доводиться буквально «вибивати» з нього гроші на утримання дітей. Що робити мамі в Україні, якщо в числі злісних неплатників аліментів виявився її екс-чоловік? Непроста ситуація, але вирішуване. На допомогу нам – нотаріус, суд і виконавча служба.

Йдемо до нотаріуса

Прогресивні батьки домовляються про виплату аліментів полюбовно, тобто в усній формі, або спільно складають і підписують у нотаріуса договір (ст. 189 Сімейного Кодексу України). У цьому договорі вказують, хто, в якій сумі і в який термін буде виплачувати аліменти на дитину. Якщо чоловік порушує одне з приписів (суму або строки випл ... Читать дальше »

Просмотров: 493 | Добавил: 329 | Дата: 30.04.2018 | Комментарии (0)

Доброго часу доби, всім читачам мого сайту. Як розважити дітей на день народження або будь-яке інше свято, де збираються не тільки діти, але й дорослі?

tvorchestvo-deteyТворческие виїзні майстер-класи для дітей – це прекрасна можливість провести час з користю, навчитися чомусь новому і головне створити самостійно сувенір.

Для кожної дитячої аудиторії підбирається індивідуальний майстер клас. По-перше, необхідно враховувати основний вік діток. Якщо більшість буде малят до 5 років, можна замовити урок з малювання на воді – ебру. Ебру – це дивовижна техніка створення малюнків на воді за допомогою спеціальних фарб і густий водички.

Після нанесення фарби на воду і формування зображення, малюнок ... Читать дальше »

Просмотров: 539 | Добавил: 329 | Дата: 07.04.2018 | Комментарии (0)

Хорошим варіантом є покупка сонячних панелей для створення власного джерела електроенергії. Вибір типу В даний час економічно виправданою альтернативи потужним свинцево кислотних акумуляторів немає. Зараз практично у всіх моделей сонячних батарей гарантія вироблення на фотоелектричні модулі становить 25 років. Ще одним варіантом можна вважати сонячні батареї з микроморфного кремнію. Такі модулі мають більш низьку ціну, так як вони зроблені з відходів сонячних елементів (не з цілих квадратних елементів, а з їх частин) і мають більш низьку надійність в два рази більшої кількості з'єднань та можливих мікротріщин в елементах.

Його головне завдання - це нормувати напруга, що виробляється панелями фотоелементів, до напруги, ... Читать дальше »

Просмотров: 440 | Добавил: 329 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

Багатьом дітям страшно спати в темряві і як тільки в кімнаті гасне світло, бурхлива фантазія малюка малює тисячі жахливих монстрів. Яких може побороти тільки дитячий нічник. Нічник — незамінна частина дитячої кімнати, вибирати його потрібно з урахуванням всіх нюансів і тонкощів. 

Настінний дитячий нічник

Всім знайоме бра — класичний вид світильника. Бувають вони різні за формою і дизайну, можна підібрати під будь-який смак, інтер'єр і колір.

Плюси: 

простий бюджетний варіант,
широкий асортимент

Мінуси:

Спати не зручно. Настінний нічник має досить яскраве світло.

Настільний дитячий світильник-нічник
Краща різновид — сенсорний нічник. ... Читать дальше »

Просмотров: 350 | Добавил: 329 | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

Заняття фермерством - велика праця, що вимагає великих фізичних витрат. На допомогу фермерам на сільськогосподарських господарствах або на територіях приходять трактори для фермерів.
Трактор фермера - це незамінний помічник в комунальному та фермерському господарстві. Виконуючи безліч необхідних функцій, трактор багато в чому спрощує роботу.
При виборі трактори для фермера в основі лежить та область, в якій доведеться працювати трактора. Вибір залежить від площі території, це визначає вибір потужності трактора.
Важливим фактором виступають умови, при яких буде працювати трактор. Це необхідно для визначення умов роботи і технічних характеристик трактора на фермерському господарстві. Вибір повинен ґрунтуватися на т ... Читать дальше »

Просмотров: 810 | Добавил: 329 | Дата: 08.03.2018 | Комментарии (0)

Чим більше з'являється на ринку пропозицій, тим важче покупцеві зробити правильний вибір пластикових вікон. Широко рекламуються вікна ПВХ від закордонних та вітчизняних виробників, у продажу є різноманітні конструкції віконних профілів та склопакетів, що розрізняються дизайном, цінами і експлуатаційними характеристиками. Як при такому різноманітті продукції споживач може визначити, які пластикові вікна краще?

Рекомендації покупцеві – як вибрати пластикові вікна
Критерії вибору пластикових вікон досить прості, але жоден з них не слід нехтувати.

По-перше, компанія, що пропонує продукцію, повинна певний час (не менше 3-х років) працювати на ринку, заслужити позитивну репутацію, а також мати на всю прод ... Читать дальше »

Просмотров: 553 | Добавил: 329 | Дата: 03.03.2018 | Комментарии (0)

Як відомо, чоловіки неймовірно практичні і воліють конкретику. Представниці прекрасної статі здатні проводити години у взуттєвих магазинах, вибираючи підходящі для себе моделі. Головне для жінки – колір і зовнішня краса. Матеріал має другорядне значення. Чоловік робить покупку абсолютно інакше. Він бачить певну взуття. Потім знаходить потрібний розмір, оцінює якість і робить висновок про те, що варто її придбати. Весь процес займає не більше 15 хвилин. Але поспіх у цій справі небажана. Потрібно дуже добре придивитися до того взуття, яке сподобалася вам в магазині

Воно повинно служити максимально довго і при цьому не втрачати зовнішньої краси. Важливо звернути увагу на той матеріал, який використовувався при виготовле ... Читать дальше »

Просмотров: 284 | Добавил: 329 | Дата: 03.03.2018 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 14 15 »
Block title

Форма входа

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz