Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 21:39



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Декабрь » 18 » ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ТУРФІРМУ
23:53
ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБРАТИ ТУРФІРМУ

Вирушаючи на відпочинок, потрібно як слід підготуватися, особливу увагу при цьому приділити вибору фірми, якій ви збираєтеся довірити організацію вашого відпустки. Щоб уникнути ексцесів їздити на відпочинок краще з надійними, перевіреними компаніями, тоді такі неприємності за кордоном, як незаселення у готель, заміна готелю іншим, надання не того номера, та інші тривоги вам не загрожують. На жаль, криза підкосила діяльність не одного туроператора, тому навіть найсильнішим гравцям туристичного бізнесу не завжди вдається встояти на ринку у наш нелегкий час. Однак для кінцевого споживача – туриста – найважливіше те, щоб його подорож пройшло без сучка без задирки, щоб він був відправлений у відпустку і повернувся на батьківщину в потрібний час, щоб приймаюча сторона чужої держави спрацювала на відмінно і т. д. Як же вибрати надійне турагентство? На що варто звертати увагу насамперед? 

По-перше, варто внести ясність в термінологію. Турагентство і туроператор – зовсім не одне і те ж. Перше надає лише посередницькі послуги продавця-консультанта, тобто продає путівки та інші туристичні продукти, розроблені безпосередньо туроператором. Він, у свою чергу, продажем зазвичай не займається, але нерідко воліє працювати з відібраними турагентствами. Зокрема, в регіонах часто працюють офіційні представництва – турагентства – від певного туроператора. Втім, жодній з них не забороняється працювати одночасно з декількома операторами. При цьому деякі московські туроператори примудряються поєднувати в собі і ті, і інші функції. Тим більше при сучасному розвитку технології продажів через Інтернет продавати путівки стало набагато простіше – через офіційний сайт туроператора. Працює за принципом класичного інтернет-магазину, в якому основним продуктом виступають туристичні путівки. Запорукою надійності турагентств і туроператорів в ряді випадків служить їх ім'я. Репутація дорогого коштує, тому, якщо назва бренду у вас на слуху, зазвичай це вже гарантує безпроблемність вашої подорожі, хоча треба розуміти, що накладки бувають у всіх і завжди, особливо це стосується затримки чартерних рейсів.

Найкращі тури ви знайдете на сайті: http://gelena-tour.com

По-друге, варто зазирнути у єдиний реєстр туроператорів Росії, в який входять тільки найбільш надійні та перевірені фірми. Власне, це необхідна умова згідно з російським законодавством, на підставі якого взагалі дозволяється туроператорська діяльність. Дані про оператора повинні бути внесені до реєстру, також повинно мати місце відповідне фінансове забезпечення, розмір якого на даний момент залежить від річного обороту туроператора. ІП не допускається, тільки юридична особа. 

Але, знову ж таки, не варто плутати туроператора з турагентством, надійність якого виявляється дещо іншими критеріями. Тут вже мають значення конкретні відгуки про турфірмі і її менеджерів з туризму, які займаються підбором путівки і підготовкою документів. Ці відгуки розміщує у себе на сайті, зокрема, довідник турфірм tourshow.ru, а також всілякі туристичні портали і форуми. Гарне турагентство завжди вчасно подасть документи на візу, попередньо забравши від вас всі необхідні для цього папери і заяви. А при виникненні непорозумінь вже під час подорожі професійне турагентство завжди залишається на зв'язку і допомагає вирішувати труднощі, що виникли на курорті в відправленого ним туриста. Таким чином, надійне турагентство піклується про побудову довгострокових відносин з кожним туристом.

Просмотров: 241 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz