Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 23:52



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Декабрь » 14 » Широкоформатний друк плакатів – що це і де використовується
03:03
Широкоформатний друк плакатів – що це і де використовується

Широкоформатний друк — це сучасна технологія, яка дозволяє наносити потрібне зображення за допомогою струминного принтера на ті чи інші покриття з форматом аркуша від А4 до А1. Втім, і це не межа, так як деякі широкоформатні принтери здатні працювати з великими форматами.

Умовно зображення, виконане за допомогою широкоформатного принтера, виходячи з області застосування, ділиться на дві основні категорії — інтер'єрна друк та зовнішня реклама. Наприклад, широкоформатний друк плакатів відноситься до категорії зовнішньої реклами. Дана категорія не пред'являє найвищі вимоги до якості зображення, що, втім, і не дивно, враховуючи розміри і розташування вироби.

Сучасна широкоформатний друк фото на полотні https://art4.com.ua/kartina-iz-foto навпаки, належить до інтер'єрного категорії. У таких виробах якістю зображення і, відповідно, вирішення приділяється особлива увага, так як глядач може розглядати плакат або картину з дуже близької відстані.

Втім, раніше наведені приклади не універсальні, так як замовнику зовнішньої реклами ніщо не заважає замовити широкоформатне зображення з дуже високою роздільною здатністю. У цьому випадку все залежить від уподобань і можливостей замовника і від умов, в яких буде експлуатуватися покриття з нанесеним малюнком.

Замовляйте широкоформатний друк тут: быстрая широкоформатная печать.

Сфера застосування широкоформатного друку широка. Насамперед, це рекламні плакати та інші наочні посібники, розташовані усередині приміщень. До переліку цих виробів належать стінові плакати, вітринна реклама, виставкові постери, для оформлення різноманітних стендів і т. д.

Зовнішня реклама, виконана за допомогою такої технології, представлена рекламними плакатами, розтяжками, прапорцями та іншими наочними посібниками, закликають цільову аудиторію до придбання тих або інших товарів і послуг.

У відповідності з використовуваними матеріалами, широкоформатний друк знову ж таки можна підрозділити на дві категорії, а саме на нанесену на м'яку або жорстку основу. Зображення за допомогою струминного принтера може бути нанесено на жорстку основу (картон, фанера, пластик, скло, дзеркало і т. д.). Друк на м'якій основі представлена багетным оформленням (плакати, фотографії, репродукції картин тощо).

Найбільше застосування дана технологія отримала в процесі нанесення малюнка на банерне полотно. Банерне полотно — це матеріал більш зносостійкий, ніж папір. Тому застосування цього матеріалу при виробництві рекламних посібників гарантує такі переваги як довговічність, надійність і стійкість до несприятливих впливів навколишнього середовища.

Просмотров: 417 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz