Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 03:42



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Як відомо, ООН оголосила 2005 рік міжнародним роком мікрофінансування. Ось вже на кінець більше половини цієї знаменної року, але навряд чи можна сказати, що дана ініціатива авторитетної міжнародної організації викликала в Росії ажіотажне увагу до цього сектору фінансової галузі з боку фахівців. В більшості випадків весь запал обмежився словами про необхідність підтримки малого бізнесу — і не більше того. Суть проблеми залишилася колишньою — банки кредитують малий бізнес вельми неохоче, а самі підприємці, в свою чергу, не надто охоче кредитуються в структурах, спеціально створених для кредитування малого бізнесу (на кшталт ФФПМП і його регіональних представництв), вважаючи за краще по-старому звертатися за допомогою у ... Читать дальше »

Просмотров: 532 | Добавил: 329 | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

Самое головне в перетяжку меблів – правильно вибрати тканину для оббивки. Наші фахівці показують зразки тканин, пропонуючи оптимальні варіанти, і замовник вибирає те, що йому подобається зовні і по тактильним відчуттям. Але все-таки краще заздалегідь визначитися зі своїми бажаннями, ніж вибирати оббивку наспіх, а потім пошкодувати. Ми розповімо вам детальніше, які види оббивних матеріалів існують.

Жаккард – Це складна, гарна тканина. У ній використовується до 20 різнокольорових ниток, які сплітаються в незвичайні візерунки. Виготовляється їх бавовняних, синтетичних і змішаних пряж. В результаті матеріал виглядає дуже дорого, вишукано. Цей матеріал дуже практичний, служить довгі роки і іноді десятиліття.

Шеніл – через сплетіння гладких і пухнастих ниток матеріал має незвичайну фактуру. Благородний, елегантний, ... Читать дальше »

Просмотров: 492 | Добавил: 329 | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

Індивідуальний підприємець в Сейчас вважається особливо суб'єктом на сучасности Сайти Вся, так як ВІН паралельно є и фізічною особою, и власником бізнесу. ВІН веде свою дело з метою придбання Фінансової незалежності. Таке розуміння терміна «ІП» є причиною складнощів, Які вінікають при кредітуванні подібного роду людей.

У процесі визначення возможности відачі кредитів банки керуються платоспроможністю потенційніх позічальніків, тобто їх здатністю реалізовуваті зобов'язання относительно свого кредиту. Простими словами - чи зможуть с помощью свого доходу потенційні позичальники гасить кредитну заборгованість. Основним аспектом, Яким керуються фінансові установи при оформленні кредитів, є Майбутній дохід по ... Читать дальше »

Просмотров: 567 | Добавил: 329 | Дата: 28.10.2016 | Комментарии (0)

Являє собою 25% -ний розчин аміаку в воді. Містить 20% азоту (другий сорт -16). Безбарвна або жовтувата рідина з різким запахом нашатирного спирту.

Аміак водний технічний марки Б використовується в сільському господарстві як азотне добриво для картоплі, буряка, зернових і овочевих культур, багаторічних трав. За впливом на врожай аміачна вода не поступається твердим аміачно-нітратних добрив, а азот аміаку краще утримується грунтом, ніж амонійний азот твердих добрив. З економічної точки зору азот цього виду добрива найдешевший. Найвищий ефект від застосування аміачної води досягається при осінньому внесенні в грунт, тому що вимивається атмосферними опадами, або в передпосівний період навесні. Вносять аміак водний при темпера ... Читать дальше »

Просмотров: 580 | Добавил: 329 | Дата: 26.10.2016 | Комментарии (0)

Кожна друга дівчина мріє стати наступною Кейт або Наомі. Тому що це гламурно, прибутково і ти відома у всьому світі. Але, що б стати моделлю як в глянцевому журналі або крутому кіно потрібно бути не тільки високою і худою. Бути по істині моделлю - це унікальність і талант, це прагнення до ідеальної красі і чудовим поглядам. Це складніше ніж здається, і за блиском і гламуром в модних показах і зйомках йде величезна праця і робота над собою. Бути моделлю - це повноправна професія, яка вимагає постійної уваги. У цій статті ми порекомендуємо кілька порад про те як стати моделлю.

Першим кроком потрібно знати - що себе потрібно берегти

Особливістю модельного бізнесу є - хороші показники здоров'я моделі. Харчуйся прав ... Читать дальше »

Просмотров: 592 | Добавил: 329 | Дата: 03.10.2016 | Комментарии (0)

Нарешті ваша мрія збулася - ви купили квартиру. Однак стан ейфорії йде на другий план, як тільки до вас приходить свідомість того, що з цього моменту всі тільки починається.

Вам належить велика робота по перетворенню сірого похмурого приміщення в затишне й комфортне гніздечко. Безумовно, основне бажання, щоб все вийшло стильно, за невеликий проміжок часу і з мінімальними витратами. Але головне в таких питаннях не метушитися, а грунтовно і детально підійти до ремонту квартири. В реальності на ремонт завжди витрачається багато часу і грошей, тому не хочеться, щоб через одного невірного дії, довелося вдатися до додаткових витрат. В результаті виникає цілком закономірне питання: з чого почати. Тут дуже важливий послідовний пла ... Читать дальше »

Просмотров: 506 | Добавил: 329 | Дата: 02.10.2016 | Комментарии (0)

Мода - то, чого слідують мільйони людей, це невід'ємна частина життя людини протягом тисячолітньої історії, вона мінлива, і вимагає до себе особливої ​​уваги, іноді навіть поклоніння. Тенденції моди стають законами, переходять із століття в століття, інтригують, вражають, викликають більш численною суперечки. Давайте зануримося в модний світ і згадаємо десятку найцікавіших фактів про моду різних часів і епох.
 
1. Кожен день модельєри підносять нові речі і створюють запаморочливі колекції, і також щодня знищується величезна кількість речей, за статистикою щороку викидається 7 мільйонів тонн взуття і одягу, тканин та іншої фурнітури, а ось на повторну переробку з цієї маси йде лише 15 відсотків .
  ... Читать дальше »

Просмотров: 493 | Добавил: 329 | Дата: 26.09.2016 | Комментарии (0)

Всі сучасні електронні гаджети, безсумнівно, є відмінними помічниками. Але не варто поспішати розлучатися і з такою старою, доброю "Напоміналка», як блокнот. Правильно обраний варіант може стати не тільки вірним супутником, зберігачем потрібних записів, а й вдало підкреслить стиль, стане додатковим аксесуаром.
Перед тим, як приступити до вибору блокнота, потрібно визначитися з його призначенням. Такі канцтовари оптом магазини закуповують у великому асортименті, тому можна зробити ідеальну покупку. Блокнот може бути звичайним, для записів, спеціалізованим або багатофункціональним. Слід визначитися і з розміром вироби, враховуючи, чи буде він знаходитися на робочому столі, в портфелі, сумочці, барсетці, нагрудній кишені.
Вибираючи блокнот для того щоб робити в ньому робочі записи різного характеру, можна орієнтуватися на розмі ... Читать дальше »

Просмотров: 514 | Добавил: 329 | Дата: 19.09.2016 | Комментарии (0)

Вважається, що грошей ніколи не буває достатньо. Але трапляються ситуації, коли кошти потрібні терміново, однак оформляти кредит в банку на велику суму немає необхідності. Завдяки появі такої послуги, як «гроші в борг до зарплати», дану проблему стало вирішувати набагато простіше. Найчастіше подібні кредити оформляються на покупку побутової техніки, ремонт, лікування, оплату орендних внесків або навчання.

Гроші в борг до зарплати

Переваги мікропозики:
Для того щоб отримати гроші в борг за цією програмою, не потрібно:

Збирати цілий пакет документів. Кредитні організації зазвичай вимагають тільки паспорт. На підтвердження своїх доходів також немає необхідності:
- Чекати кілька днів для отримання відповіді по заявці на кредит. Мікрозаем зазвичай оформляється миттєво, тобто скористатися ним можна вже в д ... Читать дальше »

Просмотров: 773 | Добавил: 329 | Дата: 13.09.2016 | Комментарии (0)

Без нього просто ніяк! Незважаючи на те, куди ви зібралися (відпустка, відрядження, або просто гості), незважаючи на який час, ви їдете - а його обов'язково візьміть із собою! Він - незамінний! Але рано чи пізно, ми всі стикаємося з проблемою - дорожньої валізи ... Те коліщатка відкрутити, то блискавка зламалася, а то просто в аеропорту кинули, і він прогнувся з усіх боків ... Виникає питання: як же вибрати валізу на коліщатках такий, щоб служив року (адже хтось його використовує не частіше раз-два на рік), а велика кількість поїздок? Я відкрию секрети правильного вибору валізи на коліщатках.
 
Як вибрати валізу на коліщатках
Перший секрет - уважно дивіться на матеріал виготовлення. Як правило, в магазин ... Читать дальше »

Просмотров: 548 | Добавил: 329 | Дата: 10.09.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 »
Block title

Форма входа

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz