Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 09:49



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Сентябрь » 19 » Як вибрати офісний блокнот?
20:04
Як вибрати офісний блокнот?

Всі сучасні електронні гаджети, безсумнівно, є відмінними помічниками. Але не варто поспішати розлучатися і з такою старою, доброю "Напоміналка», як блокнот. Правильно обраний варіант може стати не тільки вірним супутником, зберігачем потрібних записів, а й вдало підкреслить стиль, стане додатковим аксесуаром.
Перед тим, як приступити до вибору блокнота, потрібно визначитися з його призначенням. Такі канцтовари оптом магазини закуповують у великому асортименті, тому можна зробити ідеальну покупку. Блокнот може бути звичайним, для записів, спеціалізованим або багатофункціональним. Слід визначитися і з розміром вироби, враховуючи, чи буде він знаходитися на робочому столі, в портфелі, сумочці, барсетці, нагрудній кишені.
Вибираючи блокнот для того щоб робити в ньому робочі записи різного характеру, можна орієнтуватися на розмітку листів. Якщо здебільшого вам доводиться писати фрази, тексти, хорошим варіантом є блокнот в лінійку. При необхідності записувати багато цифр, краще вибрати виріб з листами в клітку. Є блокноти і з листами, розлініяний наполовину, для тих, кому доводиться писати і виконувати замальовки.
Замовляйте офісні блокноти тут: Блокноты на заказ. Якісно та доступно.
Хорошим офісним варіантом є спеціалізовані блокноти, призначені для певної теми. У таких виробах зручно розлініяний листи, є ілюстрації, корисна спеціальна інформація. При необхідності здійснювати поїздки в різні міста, відмінним помічником стане блокнот-путівник.
В офісному середовищі великою популярністю користуються вироби багатофункціональні, які називаються органайзери. У них може бути адресна книга, календар, важливі дати, телефонні коди країн та міст, часові пояси та ін. Крім того блокноти оснащуються зручними кишеньками для карток і візиток.
Оскільки офісний блокнот є аксесуаром, потрібно враховувати відповідність його дизайнерського стилю, кольору одягу та інших предметів образу.

Просмотров: 515 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz