Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 04:41



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Октябрь » 2 » З чого почати ремонт квартири? Основні етапи
23:47
З чого почати ремонт квартири? Основні етапи

Нарешті ваша мрія збулася - ви купили квартиру. Однак стан ейфорії йде на другий план, як тільки до вас приходить свідомість того, що з цього моменту всі тільки починається.

Вам належить велика робота по перетворенню сірого похмурого приміщення в затишне й комфортне гніздечко. Безумовно, основне бажання, щоб все вийшло стильно, за невеликий проміжок часу і з мінімальними витратами. Але головне в таких питаннях не метушитися, а грунтовно і детально підійти до ремонту квартири. В реальності на ремонт завжди витрачається багато часу і грошей, тому не хочеться, щоб через одного невірного дії, довелося вдатися до додаткових витрат. В результаті виникає цілком закономірне питання: з чого почати. Тут дуже важливий послідовний план дій.

Вибираємо дизайн кімнат
Для початку візьміть аркуш паперу, ручку, і подумки намалюйте, як повинен виглядати ваш будинок мрії. Що ви очікуєте від кожної кімнати, яку смислове навантаження вони повинні нести. Передпокій буде місцем, де ви будете затримуватися, тільки щоб переодягнути взуття або ж ви хочете бачити тут і гардеробну, якщо, звичайно, дозволяє місце. Будуть двері у вітальню або вигідніше виглядатиме проріз у вигляді арки.

Кухня вам потрібна, щоб готувати їжу і трапезувати в колі сім'ї, для чого не потрібно багато простору. Або ви віддаєте перевагу галасливі посиденьки з друзями з поїданням різної смакоти, в цьому випадку хочеться більше місця, та й щоб плита була під рукою, тобто поєднання кухні з вітальнею. Потрібен вам окремий кабінет або цю кімнату можна об'єднати з іншою, щоб вийшло просторіше. У певних моментах варто подумати про перепланування.

Це важливий момент, тому що якщо його упустити, то в подальшому може виникнути ряд труднощів, що абсолютно вам не потрібно. Чітко продумайте функціональність кожного метра у вашій квартирі.

До речі, якщо ви згаходитесь у Стокгольмі, то ви можете замовити ремонт квартири тут: Betongarbete. Це російськомовна компанія з доступними цінами.

Чи будемо робити перепланування?
Якщо ви зважитеся на знесення стін, створення нових, перенесення дверей і на інші маніпуляції, то слід заздалегідь ознайомитися з низкою нормативно-правових актів. Оскільки це не така проста процедура, як може здатися на перший погляд, і вимагає ряд погоджень у відповідних інстанціях. Звичайно, можна обуритися, що навіть тут бюрократія, знову збирати папери, отримувати дозволи.

Однак, перепланування відповідальне заняття, і від того на скільки правильно все буде виконано, чи не порушена міцність і несуча здатність будівельних конструкцій, і дотримання інших моментів, в подальшому залежить ваша і решти мешканців безпеку проживання в будинку. Часу ви витратите досить багато, але, погодьтеся, все ж, це краще, ніж при виявленні факту незаконного здійснення перепланування, вам доведеться заплатити велику суму штрафу або ще гірше - повертати все в первинний вигляд.

Отже, після того як ви представили, як будуть розташовуватися кімнати, залишилося перенести все на папір. Не страшно, якщо ви не художник, можна зробити схематичні начерки, це ваш твір і головне, щоб ви розібралися в своїх малюнках. Звичайно, можна вдатися до комп'ютерних програм з розробки планування та дизайну квартир, зараз їх достатня кількість, який варіант вам ближче визначайтеся самі.

Тепер, коли ви уявляєте, що і де у вас буде перебувати, йдемо далі.

вибір будматеріалів
Визначтеся з кількістю фінансів, які ви готові витратити на ремонт. Влаштуйте сімейний шопінг по спеціалізованих магазинах, які реалізують будматеріали.

Таким нехитрим чином кожен член сім'ї внесе свій, нехай і незначний, внесок в ремонт квартири. Прицінитися, зупиняйте свій вибір на магазині з відповідними цінами і широким асортиментом товару, щоб відразу купити необхідну кількість будматеріалів. Це дозволить вам заощадити час і гроші, тому що при більшому обсязі покупок часто надається знижка.

Купуйте матеріали з запасом, виключивши, таким чином, брак тієї чи іншої деталі в момент робіт. Звертайте увагу і на якість товару, тому якісні будматеріали - це запорука довговічного ремонту.
На будівельних ринках також можна зробити необхідні покупки, але в такому випадку слід підходити до питання вибору товару набагато уважніше. Дуже часто на ринках не дотримуються умови зберігання матеріалів, зустрічаються підробки відомих брендів, вартість яких досить висока, за що немає сенсу переплачувати.

Враховуйте і той факт, що ваші придбання необхідно на чомусь доставити додому. Якщо у вас є підходящий транспортний засіб, це добре, якщо ні, тоді слід звернутися в транспортну організацію, яка надає такі послуги. Не забувайте, що це також витрати, які необхідно враховувати при формуванні бюджету на ремонт квартири.

Просмотров: 507 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz