Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 01:25



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Але, перше, про що говорили всі, починаючи від рядового користувача, закінчуючи топовими блогерами - це характеристики плафона: діагональ його дисплея і продуктивність.
І хоча ніхто зараз не згадає, хто ж був другим (так, друге не пам'ятають), факт на обличчя - сьогодні діагоналлю не здивуєш.

Про анонсі Samsung Galaxy Note 7 ви вже могли прочитати у нас на сайті, а тепер прийшов час розібратися, чим же корейська новинка відрізняється від свого попередника, що їх об'єднує з Galaxy S7 Edge і за яким взагалі принципом Samsung випускає свої топові смартфони.
Для любителів себе убезпечити буде цікаво дізнатися про те, що Note 7 оснащений не тільки сканером відбитків пальців, але і сканером райдужної оболонки ... Читать дальше »

Просмотров: 321 | Добавил: 329 | Дата: 09.09.2016 | Комментарии (0)

Сьогодні без інформаційних стендів важко уявити собі сучасний торговий зал. На таких стендах розміщується вся необхідна інформація, тут можна побачити оголошення про пропозиції та акції.
Сучасні інформаційні стенди бувають маркерні, поворотно-мобільні, фетрові, пробкові стенди, куточок споживача та куточок покупця - це вже готові стенди. Матеріалами для виготовлення їх служать метал, оргскло, пластик. Для чого вивішуються інформаційні стенди? Перш за все для того, щоб інформувати покупців. Необхідність таких стендів не викликає ніяких сумнівів.
Стенди можуть бути різними за своїм призначенням. Зазвичай їх ділять на безпосередньо інформаційні, рекламні, обов'язкові. Обов'язковий стенд - це стенд, розташований в ... Читать дальше »

Просмотров: 542 | Добавил: 329 | Дата: 06.09.2016 | Комментарии (0)

Alpari є найдосвідченішим брокером, його діяльність почалася ще в 1998 році. Таким чином, це мабуть, перевірений часом і найбільш відомий гравець, послугами якого користується величезна кількість трейдерів.

Оскільки Alpari на ринку ще з тих пір, коли про те, що

коли-небудь з'явиться такий інструмент як бінарні опціони, ніхто навіть подумати не міг, основною діяльністю брокера була торгівля на ринку Форекс. Тому бінарні опціони - лише мала частина діяльності брокера. Цим же обумовлено і те, що активами при торгівлі можуть бути тільки різні валютні пари, а також метали, зокрема золото і срібло.

Однак незважаючи на те, що опціонна діяльність не є основною, брокер підійшов до неї досить грунтовно, це відмін ... Читать дальше »

Просмотров: 336 | Добавил: 329 | Дата: 02.09.2016 | Комментарии (0)

Для вибору фотоапарата потрібно ще перед походом в магазин визначитися з вашими вимогами до готових знімків і зовнішнім виглядом камери. Адже ціна фотоапарата може бути від 100 $ і до декількох десятків тисяч доларів. І може бути ситуація коли ви зможете і найпростішим апаратом зробити необхідні вам фотографії, наприклад, фото родини або друзів. І ці знімки будуть нормальної якості, особливо якщо робити фотографії не більше 10х15 см. А якщо ви хочете стати серйозним фотолюбителем, то з часом мінімальних характеристик простого компакта вам не вистачить і доведеться купувати нову фотокамеру.

Важливі моменти у виборі

Характеристики фотоапарата, які вказують на цінниках, не говорять про те я ... Читать дальше »

Просмотров: 584 | Добавил: 329 | Дата: 30.08.2016 | Комментарии (0)

Вирішивши придбати вбудовується духову шафу, спочатку слід визначитися з місцем його установки, оскільки існують моделі залежні від вручений панелі і автономні. З габаритами справа йде досить просто - при практично ідентичних розмірах і глибині, може варіюватися лише ширина техніки, узгоджуватися з врізки в меблевому гарнітурі.

Залежний духова шафа працює тільки разом з поверхнею і монтується відразу під нею, тоді як місце під автономну модель ви можете вибирати на свій розсуд - традиційно під поверхнею або в настінного полиці на потрібній вам висоті. В останньому випадку вам не доведеться присідати або нагинатися, щоб спостерігати за процесом приготування їжі або для того, щоб дістати готову страву.

Ширина духової ... Читать дальше »

Просмотров: 551 | Добавил: 329 | Дата: 30.08.2016 | Комментарии (0)

Один з не менш важливих способів залучення нових відвідувачів на свій сайт - це соціальні мережі. У цій статті я хочу розповісти про те, як розкрутити твіттер.

Щоб почати просування своїх сайтів або інфопродуктов через твіттер, для початку його потрібно розкрутити, збільшити число фоловерів.

Способи залучення фоловерів в твіттері
Почнемо з найпростішого - массфоловінг, тобто коли додаєш всіх підряд. За допомогою цього методу за короткий проміжок часу можна збільшити число передплатників. Відразу ж варто відзначити деякі недоліки цього способу. По-перше, стежити за новинами в твіт-стрічці стає, неможливо, так як кожну секунду хтось про щось пише. По-друге, частина таких передплатників можуть не приділяти увагу ... Читать дальше »

Просмотров: 498 | Добавил: 329 | Дата: 29.08.2016 | Комментарии (0)

Навіщо потрібен білий тайський бальзам і як його застосовувати?

Біла мазь вважається найм'якшою з усіх тайських бальзамів. Основне призначення: допомога при застуді, нежиті, болю у м'язах і голови.
Застосування білої тайської мазі


"Головний біль". Якщо біль не пов'язана зі стрибками тиску, а наприклад, з втомою, зміною погоди або напругою, то білий бальзам дуже добре знімає хворобливі відчуття. Нормалізувати тиск він не здатний, тому застосовувати його в таких випадках не має сенсу.
Нанести трохи мазі на віски;
Плавними рухами втерти речовину.

За ... Читать дальше »

Просмотров: 515 | Добавил: 329 | Дата: 28.08.2016 | Комментарии (0)

Цією невеликою заміткою я почну ряд своїх записок по слідах лекцій Юрія Бурлана.
Сьогодні я хочу поділитися своїми думками на тему, в чому полягає суттєва відмінність системно-векторної психології від звичайної, класичної психології.
Почну здалеку ...
Коли я тільки-тільки дізналася, що мені пощастить прослухати цикл лекцій з Системно-векторної психології, мій друг, психолог-початківець, відразу ж заявив мені: "Системно-векторна психологія для тих, хто не звик жити по правді". Далі було: "Бурлан - пиз * абол, я його переспориш за 2 хвилини".
Тоді я й гадки не мала, про що буде взагалі йти мова на лекціях. Я взагалі намагаюся обережно ставитися до будь-яких мерропріятіям / лекцій / секціях / тренінгів тощо., Де якось впливають на психіку людини. Я вже писала тут, чому з цієї причини відмовилася від MLM і часом недолюблюю Сергія-Учителя. З іншого боку, від того ж вокально-психологічного тренінгу Оксани Дружиніної я в захваті. Варто відзначити ... Читать дальше »

Просмотров: 504 | Добавил: 329 | Дата: 26.08.2016 | Комментарии (0)

Интернет- магазин 
strans-shop.com.ua
На сегодняшний день мы представляем одну из крупнейших сетей магазинов запасных частей в Украине, которая насчитывает 15 отделов и логистический склад. Благодаря современной логистике мы обеспечиваем доставку наших товаров в любую точку Украины в пределах 24 часов.

Компания СТРАНС является официальным дилером и дистрибьютором многих ведущих мировых производителей запасных частей среди которых MAHLE, UNIVERSAL, EURORICAMBI, EATON, HELLA, HALDEX, JOHN GUEST, BANNER, CORTECO, OPTIBELT, OMP, VANSTAR, FERSA, AUGER, KAHVECI и др.

СТРАНС уделяет большое внимание профессиональному и качественному обслуживанию. Легкий и быстрый контакт с нашими менеджерами, профессиональные советы при выборе продукции и выполнение заказов в кратчайшие сроки - основные правила нашей команды.

Просмотров: 517 | Добавил: 329 | Дата: 25.08.2016 | Комментарии (0)

Фіскальний реєстратор - це контрольно-касова машина, яка призначена для реєстрації продажів товарів, надання всіляких послуг, а також виконання інших робіт, пов'язаних з розрахунком грошових коштів і рахунків кредитних карт. Цей пристрій має велику перевагу перед звичайним касовим апаратом: завдяки фіскального реєстратору можна одночасно вести облік про продаж і друкувати фіскальні чеки.

Як працює фіскальний реєстратор

Принцип роботи апарату досить простий. На комп'ютер встановлюються необхідні програми, потрібні для роботи фіскального реєстратора. За допомогою цих програм здійснюється розрахунок грошових коштів. Можна сказати, що реєстратор - це термопринтер, який не вимагає спеціального картриджа. Друк че ... Читать дальше »

Просмотров: 582 | Добавил: 329 | Дата: 24.08.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 »
Block title

Форма входа

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz