Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 01:58



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Октябрь » 3 » ЯК СТАТИ МОДЕЛЛЮ
00:35
ЯК СТАТИ МОДЕЛЛЮ

Кожна друга дівчина мріє стати наступною Кейт або Наомі. Тому що це гламурно, прибутково і ти відома у всьому світі. Але, що б стати моделлю як в глянцевому журналі або крутому кіно потрібно бути не тільки високою і худою. Бути по істині моделлю - це унікальність і талант, це прагнення до ідеальної красі і чудовим поглядам. Це складніше ніж здається, і за блиском і гламуром в модних показах і зйомках йде величезна праця і робота над собою. Бути моделлю - це повноправна професія, яка вимагає постійної уваги. У цій статті ми порекомендуємо кілька порад про те як стати моделлю.

Першим кроком потрібно знати - що себе потрібно берегти

Особливістю модельного бізнесу є - хороші показники здоров'я моделі. Харчуйся правильно. Попри те, що деякі люди тобі говорять, ти повинна їсти здорову їжу - відварне або парене м'ясо, овочі, фрукти, цільні зерна, і білки повинні становити основу в твоєму раціоні. Варто уникати цукру, крохмалю, вуглеводів і шкідливих жирів наскільки це можливо. Це просте рівняння, але воно складніше, ніж здається на перший погляд. Фокус полягає в твоїй шкірі - яка повинна бути чистою і світиться. Умивайся вранці і ввечері, роби маски з скрабом раз в тиждень, і не забувай змивати макіяж, коли лягаєш спати. Блискучі і здорове волосся - це теж важливо. Фітнес - важливо. Попрацюй з тренером, розкажи свої цілі і про те, як хочеш виглядати.

Якою моделлю ти хочеш бути

Ви можете стати веб моделлю і заробляти гарні гроші: работа веб моделью. Але будьте пильні, не показуйте занадто багато.

Технічно, будь-яка дівчина може стати моделлю. Проте, пам'ятай, що якщо ти не відповідаєш певним вимогам, робота доступна для тебе буде неймовірно обмежена. Більшість дівчат на подіумі зазвичай високі, худі і з маленькими грудьми. Хоча покази нижньої білизни, вимагають моделей з пишними параметрами але тонкою талією.

Ти можеш дізнатися багато інформації від читання книг і статтей. Це коротка довідка - але вона допоможе поліпшити важливі навички і допоможе краще зрозуміти, як це все працює (як знайти агентство і тд.) Це важко. Світ моделей битком набитий симпатичними обличчями. Просто тому, що ти добре виглядаєш - не означає, що зможеш досягти успіху в якості моделі. У цьому бізнесі пошук роботи непросте.

Зроби пару фотосесій

Це не означає, що вони повинні бути відвертими, це повинні бути знімки тебе в повний зріст, портретні в простому макіяжі та однотонному тлі. Фотографуйся в природному освітленні і без великого редагування в фотошопі. Ці знімки призначені для агентства, щоб побачити тебе такою, яка ти є.

Зроби вимірювання

Це допоможе модельним агентствам більше мати уявлення про тебе. Основні вимірювання - це зростання, вага і розмір взуття. Так само обьем грудей, талії і стегон. Ти повинна знати свій розмір одягу, колір волосся, очей, тон шкіри.

Відвідай модельне агентство

Майже кожне місто має кілька, а то й кілька десятків модельних агентств, і майже кожне постійно проводить кастинги і набір в базу. Візьми з собою свої знімки (портфоліо). Тебе можуть попросити показати як ти позуєш. Якщо вони відмовлять тобі, не турбуйся. Часто агентство шукає різноманітних моделей, так що може ти просто не відповідаєш їх модельному ряду прямо зараз.

В даний час є багато проблем, пов'язаних з деякими модельними агентствами. Занадто багато людей не знає про бізнес і в підсумку залишаються ошуканими. Жодне агентство не повинно вимагати з тебе гроші. Вони отримують комісію при показах, зйомках з тебе. Якщо вони просять гроші - йди і не приймай їх пропозиції.

Агентство НЕ ПОВИННО надавати платну базу даних і нав'язувати свої послуги стиліста, візажиста, фотографа і платній школи. Вони НЕ ПОВИННІ обіцяти тобі термінового працевлаштування і величезних гонорарів з першого дня. Переконайся в тому, що це легальне агентство. Уникай тих, хто надає веб камеру або ескорт послуги - це буде чорною міткою для тебе в подальшій кар'єрі для серйозної моделі. Дівчатам і хлопцям до 18 років краще ходити на кастинги з батьками або дорослими родичами.

Говори правду про своїх розмірах

Дуже важливо не обманювати. І не говорити, що ти стрункішою або вище і тд. Прийшовши на кастинг або вже на саму зйомку або показ у тебе будуть проблеми з стилістом. Замовник зрозуміє, що ти обдурила і ти взагалі зможеш залишитися без кар'єри. Вони повинні хотіти тебе таку, яка ти є.

Пам'ятай, ти не працюєш в офісі, але все одно ти повинна бути професіоналом, ввічливою і чемною. Ніколи не дивись зверху вниз на кого то. Якщо ти модель - це не дає тобі право бути зарозумілою і здрастуй. Будь організованою. Чи не спізнюйся на зустрічі, покази, зйомки. Бути пунктуальним дуже важливо, або ти просто можеш залишитися без роботи. Дуже часто моделей викликають за годину до роботи, ти повинна бути в курсі подій, якщо хочеш досягти успіху.

Розвивай відносини з фотографами. Чи не ті види відносин! Професійні відносини. Фотограф допоможе виглядати тобі чудово на фото. Це безпрограшний рада, так що не забудь про нього.

Запам'ятай, якщо модель візьме перерву в роботі, вона може вже потім ніколи не повернутися в цей бізнес. Адже моделі працюють в цій сфері тільки певний обмежену кількість часу.

школа моделей

Школа навчання - дорога. Май на увазі - що немає сертифікованих навчань. Звичайно, вони можуть допомогти тобі навчитися ходити, позувати і управляти мімікою, але ти і можеш отримати ці навички від прочитання книг або відеоуроків в інтернеті.

Як стати моделлю в 30 років?

Багато хто вважає що дівчата в 30, вже старі для того, щоб бути моделлю. Але хіба вік це не просто факт? Якщо ти динамічна людина, і те, що ти робиш в цій сфері ти робиш добре, прекрасно виглядаєш, то вік зовсім не має значення. Ти все ще в розквіті. Головне піклуйся про себе і йди інструкціям вище.

Просмотров: 592 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz