Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 22:27



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Ноябрь » 3 » Як вибрати оббивку: розбираємося в різноманітті матеріалів
01:55
Як вибрати оббивку: розбираємося в різноманітті матеріалів

Самое головне в перетяжку меблів – правильно вибрати тканину для оббивки. Наші фахівці показують зразки тканин, пропонуючи оптимальні варіанти, і замовник вибирає те, що йому подобається зовні і по тактильним відчуттям. Але все-таки краще заздалегідь визначитися зі своїми бажаннями, ніж вибирати оббивку наспіх, а потім пошкодувати. Ми розповімо вам детальніше, які види оббивних матеріалів існують.

Жаккард – Це складна, гарна тканина. У ній використовується до 20 різнокольорових ниток, які сплітаються в незвичайні візерунки. Виготовляється їх бавовняних, синтетичних і змішаних пряж. В результаті матеріал виглядає дуже дорого, вишукано. Цей матеріал дуже практичний, служить довгі роки і іноді десятиліття.

Шеніл – через сплетіння гладких і пухнастих ниток матеріал має незвичайну фактуру. Благородний, елегантний, витончений, незвичайний матеріал. Ткати не електризується, довговічна, гиппоаллергенна.

Жакардовий шеніл – М'який матеріал має ворсисту поверхню. Сучасні технології дозволяють виробляти тканину, невибагливу у догляді, міцну і довговічну.

Замовляйте оббивку меблів тут: ремонт мебели киев.

Скотчгард – Це жаккард, але при виготовленні даного матеріалу використовуються різні просочення, які роблять тканину стійкою до забруднення пилом або жирами. При цьому тканина не сиріє, так як від вологи захищає її водовідштовхувальна просочення.

Гобелен – Обидві сторони тканини – особові, і з однаковим успіхом використовуються при оббивці меблів. При виробництві гобелена використовується велика кількість різних ниток, що дає складний вигадливий малюнок. Краще віддавати перевагу синтетичним матеріалам, так як вони більш зносостійкі і невибагливі у догляді.

Флок – Флок складається з невеликої кількості бавовни, нейлонового ворсу і поліестеру. Сучасний флок – це екологічно чистий матеріал. Він слабо вбирає сторонні запахи і стійкий до забруднень. Відмінний матеріал для власників домашніх вихованців, курців та великих сімей з маленькими дітьми. Існує флок на флоке, з додатковим шаром ворсинок. Така тканина рельєфніше і об'ємніше.

 На білу жакардову тканину наноситься термопапір. Сам матеріал фарбується особливим методом: фарба в газоподібному стані переходить з термопаперу на поверхню тканини. Тому барвники надійно закріплюються.

Мікрофібра – Особливий матеріал, де основні нитки складаються з десятків ниток поліестеру. Кількість використаних ниток не впливає на товщину тканини. Це бархатистий, дуже м'який матовий матеріал, дуже приємний для шкіри.

Велюр – На дотик цей матеріал нагадує оксамит. Тканина буває різної товщини і щільності. Сьогодні при виробництві оббивного велюру використовуються спеціальні волокна, які роблять тканину стійким до кислот, олив і солей.

Штучна замша – Вишуканий, стильний матеріал. Від натуральної замші він взяв красу і шовковистість, м'якість. Але при цьому набагато перевершує її за характеристиками. Він міцніший, довго не витирається і не зношується, менш примхливий у догляді – його можна навіть мити. До того ж штучна замша може бути будь-якого кольору.


Штучна шкіра – Матеріал складається з тканинної основи, просоченої полімерами. У результаті виходить матеріал, схожий на натуральну шкіру. Ось тільки набагато дешевше. Кожзам є водонепроникним, морозостійким матеріалом, який не витирається і не деформується.

Натуральна шкіра Цей матеріал завжди буде залишатися популярним. Незвичайна фактура, краса роблять натуральну шкіру затребуваним матеріалом. Натуральна шкіра з часом не зношується, а стає лише приємнішим на дотик і привабливіше візуально. Що вигідно відрізняє її від інших видів оббивки. 

Вибір залишається за вами!
Тепер ви знаєте, які основні види оббивних матеріалів існують. Визначтеся, який тип тканини вам більше підходить. А наші фахівці допоможуть вам вибрати підходящу тканину з відповідним вам колірним рішенням і орнаментом. Під час консультації наші фахівці розкажуть вам, як доглядати і чистити потрібний вам матеріал.

Просмотров: 492 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz