Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 10:49



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Сентябрь » 10 » Як вибрати дорожню валізу
01:26
Як вибрати дорожню валізу

Без нього просто ніяк! Незважаючи на те, куди ви зібралися (відпустка, відрядження, або просто гості), незважаючи на який час, ви їдете - а його обов'язково візьміть із собою! Він - незамінний! Але рано чи пізно, ми всі стикаємося з проблемою - дорожньої валізи ... Те коліщатка відкрутити, то блискавка зламалася, а то просто в аеропорту кинули, і він прогнувся з усіх боків ... Виникає питання: як же вибрати валізу на коліщатках такий, щоб служив року (адже хтось його використовує не частіше раз-два на рік), а велика кількість поїздок? Я відкрию секрети правильного вибору валізи на коліщатках.
 
Як вибрати валізу на коліщатках
Перший секрет - уважно дивіться на матеріал виготовлення. Як правило, в магазинах можна зустріти, що завгодно. Це і шкіра, і шкірозамінник, і тканину і навіть пластик. Що стосується шкірозамінника - то тут мені здається, і так все ясно. Максимум дві-три поїздки протримається. Не набагато краще і натуральна шкіра. І той, і інший матеріал «примхливий». Такий валізу зовсім не стійкий до деформації і легко дряпається.
Замовляйте дорожню валізу тут: посмотрите. Широкий асортимент вибору якісних дорожніх валіз за доступними цінами.
Найпоширенішим матеріалом є тканина - нейлон або тефлон. Такі валізи добре зберігають форму, менше дряпаються, і практично не бояться ударів. Спеціальна прошарок захищає речі від вологи. Але мінус тканинних полягає в тому, що вони легко брудняться, їх частіше доведеться мити. Тому фаворитом, продавці називають пластикові валізи! По-перше вони легкі, швидко чистяться, речі всередині менше мнуться. Але у них є і мінус, якщо корпус такого чемадана трісне, то ремонту вже не підлягає.
Другим пунктом у нас будуть колеса. Валізи можуть мати як чотири, так і два. Перші більш стійкі. Другі зручно котити по піску або снігу, але при цьому зверніть увагу, щоб вони добре підтримувалися. Ось, на якій кріпляться колеса, обов'язково повинна бути сталевий. Не полінуйтеся подивитися на матеріал, з якого виготовлені коліщатка. Вони можуть бути пластмасові, силіконові і гумові. Звичайно ж рекомендую гумові коліщатка. Вони міцніше з усіх, що не стираються, не шумлять і служать, повірте, довго.
Йдемо далі, і дивимося на ручки. Хороший чемодан повинен мати цілих три! Дві тканинні і телескопічна (висувна). При виборі вам слід переконатися що тканинні - міцно пришиті до корпусу капроновими нитками, і прикріплені сталевими заклепками. У свою чергу, телескопічна ручка, повинна легко витягуватися і мати кілька рівнів фіксації.
High Sierra 22 "Rolling Carry-On Suitcase
Тепер черга дійшла і до блискавок. Краще за всіх себе зарекомендували пластикові спіралеподібні. Вони працюють навіть тоді, коли кілька зубців можуть поламатися. При цьому такі блискавки стійкі до температури. Ідеально, якщо ширина застібки вісім-десять міліметрів (на око визначити неважко).
І наостанок, раджу вибирати ту модель валізи на коліщатках, у якій кілька видів замків: кодової і той, що закривається на ключ. І ще бажано, щоб у валізи були укріплені кути (як всередині, так і зовні). Це забезпечить стійку форму, і збереже ваші речі від пошкоджень. Тепер ви знаєте як вибрати валізу на коліщатках.

Просмотров: 550 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz