Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 21:45



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Март » 3 » Як вибрати пластикові вікна для квартири або приватного будинку
12:26
Як вибрати пластикові вікна для квартири або приватного будинку

Чим більше з'являється на ринку пропозицій, тим важче покупцеві зробити правильний вибір пластикових вікон. Широко рекламуються вікна ПВХ від закордонних та вітчизняних виробників, у продажу є різноманітні конструкції віконних профілів та склопакетів, що розрізняються дизайном, цінами і експлуатаційними характеристиками. Як при такому різноманітті продукції споживач може визначити, які пластикові вікна краще?

Рекомендації покупцеві – як вибрати пластикові вікна
Критерії вибору пластикових вікон досить прості, але жоден з них не слід нехтувати.

По-перше, компанія, що пропонує продукцію, повинна певний час (не менше 3-х років) працювати на ринку, заслужити позитивну репутацію, а також мати на всю продукцію сертифікати відповідності якості ( в Росії – стандарти ГОСТ Р, у міжнародній системі - сертифікат ISO 9001), санітарно-епідеміологічні висновки, сертифікати пожежної безпеки. При виборі пластикових вікон треба знати, що надійна фірма, що продає вікна ПВХ, завжди надає гарантію на вироби строком не менше п'яти років, монтажні роботи, надає сервісні послуги з ремонту заміні вікон і склопакетів.

Це один з основних критеріїв, керуючись якими, покупець буде знати, як вибрати пластикові вікна хорошої якості, але слід враховувати ще багато моменти, пов'язані з кліматичними особливостями регіону, характеристиками житлових приміщень і вимогами, що пред'являються споживачем до віконних систем.

Замовляйте якісні мансардні вікна тут: вікно ціна.

Якісні характеристики вікон ПВХ:

шумоізоляція (коефіцієнт поглинання шуму залежить від кількості стекол в склопакеті і відстані між ними). Показник важливий для жителів будинків, чиї вікна виходять на гучні міські вулиці або автомобільні магістралі;
теплоізоляційні властивості вікон (визначаються кількістю камер віконного профілю і товщиною скла). У даному випадку треба враховувати, наскільки добре опалюється квартира. Якщо взимку в кімнатах холодно, то слід вибирати п'ятикамерний віконний профіль зі спеціальними енергозберігаючим склом;
захист від сонячних променів. Якщо вікна виходять на південну сторону і є необхідність захистити приміщення від проникнення прямих сонячних променів, то треба купувати склопакети з тонованими стеклами.
Володіючи цими знаннями, покупець вже не буде сумніватися, які пластикові вікна вибрати і чим слід керуватися при виборі виробів. 

Наведемо кілька прикладів:

трикамерний профіль і однокамерний склопакет цілком достатньо поставити на кухню або в кімнаті, вікна якої виходять на засклену лоджію;
трикамерний профіль і двокамерний склопакет будуть оптимальним захистом від холоду і шуму;
п'ятикамерний профіль і двокамерний склопакет з енергозберігаючим забезпечують максимальний захист від шуму і холоду у випадку, коли вікна виходять на дуже людну вулицю, а квартира погано опалюється.
Ціни на вікна дуже сильно залежать від якості скла склопакета, віконного профілю, особливостей конструкції виробу.

Додаткові елементи віконної конструкції

Експлуатаційні характеристики вікна багато в чому залежать від якості фурнітури. Вікна повинні відкриватися без зусиль в будь-якому режимі, ущільнювач - щільно прилягати до стулки вікна, ручки не повинні розхитуватися з часом. Практика показує, що німецька фурнітура вікон ПВХ на сьогоднішній день є найбільш довговічною і якісною. 

Для заміського будинку доцільно буде купити вікна ПВХ із захисними елементами конструкції - триплекс склом і спеціальною фурнітурою. Декоративне оформлення вікна (колір, форма, варіант відкривання стулок) вибирає покупець. Ці деталі не позначаються на якості віконної системи, залежать від переваг і смаку замовника, але суттєво впливають на вартість скління.

Просмотров: 554 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz