Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 22:47



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Март » 23 » СОНЯЧНІ БАТАРЕЇ ЯК ПІДІБРАТИ
23:16
СОНЯЧНІ БАТАРЕЇ ЯК ПІДІБРАТИ

Хорошим варіантом є покупка сонячних панелей для створення власного джерела електроенергії. Вибір типу В даний час економічно виправданою альтернативи потужним свинцево кислотних акумуляторів немає. Зараз практично у всіх моделей сонячних батарей гарантія вироблення на фотоелектричні модулі становить 25 років. Ще одним варіантом можна вважати сонячні батареї з микроморфного кремнію. Такі модулі мають більш низьку ціну, так як вони зроблені з відходів сонячних елементів (не з цілих квадратних елементів, а з їх частин) і мають більш низьку надійність в два рази більшої кількості з'єднань та можливих мікротріщин в елементах.

Його головне завдання - це нормувати напруга, що виробляється панелями фотоелементів, до напруги, необхідного для заряду акумуляторів з урахуванням їх поточного стану, в тому числі відключаючи їх від фотоелементів при повній зарядці, щоб уникнути перезаряду (перезаряд запобігається по напрузі, але не по струму). 4 квтг з максимумом до 7 квтг на добу. Тому в малопотужних системах може виявитися вигідніше придбати зайву панель на 100.

Не мале значення має робоча напруга. При використанні PWM-контролера втрати можуть досягати 30-40 він номіналу.

На струмопровідних шинах виникає корозія. 85 від номінального струму контролера. Бажано, щоб дані були для різних кутів нахилу панелі, хоча б для вертикальної і горизонтальної орієнтації. В результаті переріз дроту повинен бути дуже великим - для мідного дроту не менше 25 мм2 (діаметр близько 6 мм - а самі проводи повинні бути як можна більш короткими - не більше метра, а краще постаратися вкластися.

Замовляйте сонячні батареї для зеленого тарифу тут: зелений тариф на електроенергію в україні.

Це стосується і застосування сонячних батарей в домашніх умовах. У більшості випадків, чим більше згадок про якийсь моделі, тим вона більш популярна і відома у світі. Деякі країни, наприклад США, надають податкові пільги і субсидії для людей, які купують і встановлюють даний джерело енергії. Повітряна прошарок знижує ККД, загальний струм сонячної батареї, який відповідає максимальному струму найгіршого елемента.

Вибір контролера В сучасних системах контролер заряду стоїть між сонячною батареєю та акумуляторами. Ціна і якість сонячної панелі: як зіставити?

При цьому можна вибрати один з двох пріоритетів для основного джерела енергії. Комфортне електропостачання, комфортне електропостачання відрізняється від повного лише винятком самих ненажерливих споживачів-наприклад електронагрівачів, у яких потужність перевищує 2 кВт або середнє енергоспоживання за добу перевищує. Потужність мережевого інвертора підбирається рівною або трохи більшою, ніж потужність масиву панелей. Щоб визначити необхідну кількість енергії, досить поспостерігати за электросчетчиком або просто подивитися на свої щомісячні платежі за електрику.

Словосполучення «фотовольтаическая панель» звучить модно. Окупність і ціна сонячних станцій. Метро Шосе Ентузіастів у бік центру міста з правого боку.

Їх високоякісну продукцію можна сміливо рекомендувати для будівництва сонячних станцій. 12-вольт панелі, на мій погляд, виправдані лише у двох випадках - для малопотужних систем, де 12 вольт є робочою напругою інвертора, а також якщо з архітектурним або конструктивним міркувань необхідно використовувати панелі малого розміру, для яких не існує варіантів. По-друге, це ККД інвертора.

Велике значення має і структура поверхні скла, на якому ламінуються фотоелементи. У сонячні дні це дозволяє з користю автоматично утилізувати надлишок енергії і не допускати витрати енергії на другорядні цілі тоді, коли її мало. Якщо говорити про українські реалії, то зараз найбільшим попитом користуються сонячні панелі таких ТОП-брендів як JA Solar, Jinko, Trina, Yingli, Hanwha Q Cells та інші. У цьому випадку щомісячне споживання складе.

При цьому його вартість в 2-3 рази вище. Не враховувати Рінс - максимальна потужність інсоляції квадратного метра земної поверхні (1000 Вт).

Перші є сенс ставити, коли планується використання АКБ в буферному режимі (рідкі глибокі розряди в моменти відключення живлення, неглибокі розряди в процесі роботи (додавання потужності). Елементи продовжують видавати менше 70 від свого номіналу. Одним із способів досягнення цієї мети є обмеження в використанні будь-яких електроприладів в будинку.

Просмотров: 442 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz