Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 21:39



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Апрель » 7 » Майстер-класи для дітей
07:51
Майстер-класи для дітей

Доброго часу доби, всім читачам мого сайту. Як розважити дітей на день народження або будь-яке інше свято, де збираються не тільки діти, але й дорослі?

tvorchestvo-deteyТворческие виїзні майстер-класи для дітей – це прекрасна можливість провести час з користю, навчитися чомусь новому і головне створити самостійно сувенір.

Для кожної дитячої аудиторії підбирається індивідуальний майстер клас. По-перше, необхідно враховувати основний вік діток. Якщо більшість буде малят до 5 років, можна замовити урок з малювання на воді – ебру. Ебру – це дивовижна техніка створення малюнків на воді за допомогою спеціальних фарб і густий водички.

Після нанесення фарби на воду і формування зображення, малюнок переноситься на папір, а вода при цьому залишається чистою. Малюнок висихає і залишається на пам'ять кожному юному художнику.

Найцікавіше спостерігати, як кольори перетікають з одного в інший, створюючи химерні малюнки. Малюнки ніколи не повторюються – в цьому унікальність ебру. Втім, майстер клас по ебру буде цікавий не тільки дітям, але й дорослим.

На свято, майстер класи для дітей 6-8 років, вибір набагато більший, ніж для малюків, адже в такому віці вони вже багато чого вміють. Можна провести навчальне заняття з виготовлення листівок, створення топіарі островів, дуже захоплюючий майстер-клас зі створення мультфільму. Якщо вам необхідно провести свято для дітей в школі, можна замовити майстер клас по твістингу, де кожна дитина зможе самостійно навчиться моделюванню різних фігурок з кульок.

Обираєте майстер-класи для дітей?! Тоді вам сюди: http://profyparty.kiev.ua/master-klass.html.

Для дітей віком 9-10 років взагалі можна запропонувати будь-яке творче заняття, вони в цьому віці вміють практично всі.

Дуже цікаві майстер класи для дітей з плетіння мандал та ловця снів. Мандала і ловець снів – це обереги, які прийшли до нас ще з давніх племен індіанців, а ловець снів – це не просто оберіг, але ще й захисник сновидінь. Різнокольорові нитки, красиві намистинки і пір'я на вибір роблять виріб унікальним і неповторним. І навіть самі діти кажуть, що оберіг необхідно робити з хорошим настроєм, тоді він буде завжди випромінювати світло і радувати.

Виїзні творчі майстер-класи для дітей включають у вартість виїзд майстра і всі необхідні матеріали для творчості. Причому вартість починається від 4500 рублів залежно від кількості учасників та обраного матеріалу, і майстри виїжджають в будь-яке місце проведення свята. За часом вони займають 1-2.5 години. Творчість розкриває таланти дитини, надихає та дарує радість.

Просмотров: 542 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz