Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 00:34



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Май » 14 » Просування сайту своїми руками
22:50
Просування сайту своїми руками

Розкрутити сайт можна двома варіантами: заплатити професіоналам або все робити своїми руками. Зараз розберемо всі елементи ручного просування сайту від самого простого до найскладнішого.
Дошки оголошень – самостійно тільки варто просувати за обраним майданчиків, з яких реально буде толк. Всі інші масові автозаповнення через програми не приносить користь, так як дошки ті є сміттям інтернету і не мають відвідуваність зацікавлених людей.
Трастова прогонка – це і форуми, сайти з особистими кабінету, коментарі, — все де посилання скануються пошуковими системами.
Каталоги посилань – своїми руками проганяти стоїть тільки через ті, які мають високий показник модераций.
Через каталоги статей – це один із прогресивних видів ручної розкрутки, так як дає більше природних посилань на сайт. Мінус в тому, що потрібно багато унікальних текстів, а плюси очевидні. Тематичні тексти також варто розміщувати на сайтах схожої тематики за домовленістю з іншими сайтами.
RSS каталоги – це розміщення своїх RSS стрічок сайту, дає ефект зовнішніх посилань, і додатковий трафік з зацікавленими відвідувачами.

Всю необхідну інформацію про розкрутку сайтів ви знайдете тут: http://www.seo.ua.

Каталоги блогів – досить ефективний спосіб для просування блогів, особливо тематичного розміщення.
Біржі посилань – це ручне нарощування зовнішніх посилань за рахунок платного розміщення анкорных посилань на свій сайт. Мінус в тому, що це не природні посилання, за які необхідно постійно платити.
Розміщення постових – це платне розміщення тематичних заміток про своєму сайті, на інтернет-ресурсах схожих тематик. Це один з найбільш ефективних способів природного просування сайту своїми руками.
Висновок: Якщо немає вагомого бюджету для просування сайту, то варто самостійно попрацювати руками. Через всі етапи проходять початківці оптимізатори інтернету. Головне не займатися спамом і ручне просування сайту дасть результат.
Сьогодні хочу порадувати себе, купивши наручний годинник diesel, які ідеально вписуються в мій спортивний імідж. Це відмінний чоловічий годинник з чудовими механічними характеристиками.

Просмотров: 308 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Май 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz