Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 22:12



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Июль » 28 » Вибір компанії, що надає послуги ландшафтного дизайну
19:46
Вибір компанії, що надає послуги ландшафтного дизайну

Сьогодні майже кожна людина, що планує придбання котеджу або дачі, приділяє благоустрою та озеленення ділянки нітрохи не меншу увагу, ніж проектування будинку. Відповідно, на ринку за останні 10-15 років з'явилися найрізноманітніші компанії, що пропонують повний комплекс послуг, від формування загальної концепції до передачі «з рук в руки» квітучого ділянки, так і надають тільки частина послуг. Як же розібратися і вибрати гідного виконавця, адже створення ландшафтного дизайну досить витратний і тривалий захід.

Відгуки про ландшафтний дизайн

Вибір компанії, що надає послуги ландшафтного дизайнаКонечно, ідеальний варіант, якщо послугу ландшафтного дизайну замовляли ваші хороші друзі і знайомі, і у вас є можливість не тільки уважно оглянути отриманий результат, але і дізнатися всі плюси і мінуси співпраці з конкретною фірмою.

Якщо ж серед друзів немає щасливих володарів нової садиби, то можна прогулятися по котеджного або дачного селища, вибрати вподобаний вам особисто ландшафтний дизайн, запитати відгуки у його власників, з'ясувати, чи залишились вони задоволені ціною, термінами виконання.

Якщо такої можливості немає, то доведеться приступити до процедури вибору компанії через довідники або інтернет, при цьому варто підготувати перелік критеріїв та перевіряти, чи відповідає їм та чи інша компанія.

Приватний дизайнер або фірма, що надає комплекс послуг з ландшафтного дизайну?

На ринку в цій сфері працює багато індивідуальних підприємців. Послуги їх, як правило, дешевше. Багато мають великий досвід і, дійсно, реалізували масштабні й цікаві проекти, а ось деякі знають тільки основи ландшафтного дизайну. Тому до приватним фахівцям звертатися краще всього по рекомендації.

Якщо ж ви починаєте з нуля, то варто вибрати саме компанію, що надає послуги ландшафтного дизайну. По-перше, їх відповідальність буде прописана юридично. По-друге, фірми, як правило, укомплектовані цілим штатом професійних фахівців: агроном, геолог, гідравлік, архітектор, дендролог. Навіть самий висококласний дизайнер не зможе поєднати в собі глибоких знань за всіма цими спеціальностями. По-третє, компанії надають тривалі гарантії, в тому числі по заміні неприжившихся рослин.

Для жителів Харкова ми рекомендуєм звертатись сюди: ландшафтный дизайн в Харькове.

Вибір компанії. Формальні критерії

При виборі компанії слід враховувати наступні критерії.

Стаж роботи. Необхідно звернути увагу на стаж роботи компанії на ринку, краще всього, якщо він буде більше трьох років. Адже в ідеалі ландшафтний проект можна вважати реалізованим по закінченні цього терміну, коли всі рослини приживуться і розростуться. Ви зможете подивитися портфоліо таких робіт, можливо, поспілкуватися з клієнтами.
Обсяг послуг. Не менш важливо з'ясувати, чи надає компанія повний пакет послуг або обмежується проектуванням. Якщо дозволяють кошти, то краще вибрати варіант «під ключ», оскільки в разі будь-якої помилки при реалізації проекту буде важко знайти винуватого. Якщо навіть ви вибираєте компанію, що пропонує всі послуги в комплексі, необхідно обговорити кожен тип робіт і потім закріпити все в договорі.
Ціна. На ландшафтний дизайн ціни в принципі не можуть бути дуже низькими. Ціна може істотно зрости по ходу реалізації проекту, коли з'ясується, що потрібно доплата за невраховані, але необхідні послуги. Деякі фірми спочатку працюють за дуже високими цінами, пропонуючи дорогі екзотичні рослини, оздоблювальні елементи найвищої якості іноземних виробників. Якщо це не так важливо, то доцільніше працювати в середньому ціновому діапазоні.
Вибір дизайнера. Особистий контакт

Вибір компанії, що надає послуги ландшафтного дизайнаЕсли за всіма формальними ознаками фірма вас влаштовує, перед прийняттям остаточного рішення необхідно зустрітися з дизайнером проекту. Вам належить з ним чимало спілкуватися, тому важливо, щоб відразу ж знайшли спільну мову. Спробуйте зробити попереднє обговорення і зрозуміти, категорично він буде відстоювати свої уявлення або, навпаки, готовий іти у вас на поводу, чи цікаві вам його ідеї та пропозиції.

Ландшафтний дизайн – це насамперед творчий процес і результат багато в чому буде залежати від спільної роботи всієї команди і замовника.

Просмотров: 439 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz