Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 03:02



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Август » 17 » Чим хороші конвектори опалення, і якими вони бувають?
21:30
Чим хороші конвектори опалення, і якими вони бувають?

Зараз багато сфер нашого життя розвиваються настільки стрімко, що деякі рішення, що здавалися фантастикою ще вчора, сьогодні вже виглядають буденністю.

Підлоговий конвектор опалення

Переживають період еволюції і багато будівельні технології. Змінюється екстер'єр та інтер'єр житла, і разом з ним змінюються комунікації та інженерні системи, що підтримують в ньому комфортні для життя умови.

В тренді просторі світлі будівлі з великими панорамами

Для опалювання таких приміщень не підходять стандартні радіатори опалення, встановлювані під підвіконнями. Однією з найбільш прогресивних розробок останніх років в області опалювання і теплового устаткування є внутрипідложні конвектори опалення.

Конвектори – це прилади, принцип роботи яких полягає в природній конвекції.

Існуюча різниця температур дає наступних ефект: нагріте конвектором повітря піднімається, на його місце опускається остиглий, затягується в короб конвектора, нагрівається і піднімається – і виходить такий постійний кругообіг теплого і холодного повітря.

Види конвекторів опалення

Водяний конвектор

У залежності від виду використовуваної енергії конвектори можуть бути:

водяними;
газовими;
електричними.
Бувають моделі з природною та з примусовою циркуляцією повітря. Перші використовують принцип природної конвекції, по-друге, для підвищення ефективності використовується вентилятор.

І нарешті, конвектори відрізняються способом установки. За цією ознакою вони діляться на:

підлогові (замовити можна тут: встраиваемые в пол конвекторы);
настінні;
універсальні;
плінтусні;
вбудовувані.
Кожен з видів має свої переваги, але жоден з перерахованих видів конвекторів не дає такої свободи дизайнерського оформлення приміщення, вбудовані в підлогу.

Вони не тільки не порушать естетики приміщення, але і здатні якісно його обігріти, а також створити тепловий екран у панорамних вікон, перешкоджаючи появі протягів і утворення конденсату.

Встановлюються вбудовувані конвектори в спеціальні ніші в підлозі, на поверхні знаходяться тільки декоративні решітки приладів.

Дуже важливо правильно розрахувати сумарну потужність колекторів, продумати їх розташування і грамотно й правильно їх установити – від цього залежить підтримання необхідної температури і рівномірність розподілу теплих потоків повітря.

Саме тому монтаж підлогових конвекторів варто довірити професіоналам – людям, які швидко і якісно зроблять все за Вас, починаючи від проектування опалювальної системи і закінчуючи її сервісним обслуговуванням.

внутрипідложні конвектор

Переваги використання конвекторів
Конвектори можна використовувати і як основне опалення, і як додаткове. Звичайно, кожен з видів конвекторів має свої плюси і мінуси, але все ж можна виділити основні переваги, одержувані Вами при вирішенні обладнати опалювальну систему з допомогою конвекторів опалення:

висока ефективність роботи;
безпека – кожух, а тим більше решітка конвектора, мають значно нижчу температуру температури самого приладу і не загрожують опіками маленьким дітям і тваринам;
перегрів устаткування виключений завдяки функції автоматичного вимкнення;
висока інерційність;
режим нагріву можна змінювати з урахуванням Ваших потреб;
корозійна стійкість приладів;
збереження оптимального мікроклімату приміщення – конвектори не пересушують повітря;
тривалий термін служби.
Визначитися з вибором конвекторів і розібратися з нюансами експлуатації найкраще з допомогою фахівців. Довірте облаштування опалювальної системи професіоналам і насолоджуйтесь, пожинаючи результати їхніх праць!

Просмотров: 792 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz