Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 05:48



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Сентябрь » 27 » ЯК ВИБРАТИ КВАРТИРУ?
19:48
ЯК ВИБРАТИ КВАРТИРУ?

Як же правильно вибрати квартиру? Адже купуючи квартиру, вкладаєш не в якусь дрібницю. Головне питання - якою сумою Ви маєте в своєму розпорядженні на придбання нерухомості. Від його рішення залежить і місце розташування вашої майбутньої квартири, її метраж і планування. І подумайте, з яких коштів ви будете оплачувати бажану квартиру. Збалансуйте свої можливості і бажання.
 
Важливу роль відіграє чітко поставлена ​​мета покупки. Визначтеся з критеріями підбору: розташування місця роботи або навчання, близькість проживання батьків і дітей, вдале розташування інфраструктури, наявність транспорту в даному місці, дитячі майданчики. Що вважаєте за краще галасливий мегаполіс або тихий передмістя. Що вибрати: вторинне або нове житло. Нове завжди краще б / у. Квартира з новим плануванням, нові комунікації і з юридичної точки зору - ніяких проблем. Найчастіше, плануючи будівництво мікрорайонів, забудовник приділяє увагу створенню інфраструктури. Це все плюси при виборі покупки. Але є і мінуси - ремонт доведеться доробляти своїми руками і на свої гроші.

Визначаючись з вибором району, слід звернути увагу на наступні чинники:

  1. наявність або відсутність інфраструктури;
  2. транспортне сполучення і стан доріг;
  3. безпечне і екологічне оточення вашої будинку.

Зверніть увагу на будинок, в якому буде знаходитися ваша квартира. Звичайно, це має бути якісно побудований будинок. Будинок з цегли більш надійний, довговічний, екологічний і престижний. Такий будинок, з товщиною стін в два з половиною цегли простоїть досить довго, до того ж цегла дихає, що дозволяє підтримувати в приміщенні сприятливий клімат - теплий в зимову пору, і прохолодний в літній період. Однак лідерство в будівництві захопила нова технологія - каркасно-монолітна, застосовувана в зведенні хмарочосів, що відрізняється високою міцністю. Панельні будинки, незважаючи на низьку собівартість і швидке будівництво, через низькі споживчих якостей займають останнє місце на ринку нерухомості.

Читайте також: Где НЕ в Киеве жить хорошо? ЖК «Лисовый квартал» и «Крона Парк» в Броварах – сочетание близости к природе и развитой инфраструктуры.

Який поверх краще? Перші поверхи вибирають люди похилого віку і сім'ї з маленькими дітьми. Особливо, якщо відсутній ліфт. Але негативних сторін в такому розташуванні квартири набагато більше. Підвали з вогкістю, холодом і запахами. Ляскання під'їзними дверима. З метою безпеки, найімовірніше, доведеться ставити грати на вікна. Вуличний шум, пил і багато інших неприємні чинники. Переваги верхніх поверхів незаперечні. Багато сонячного світла і чистого повітря, менше доносімого шуму з вулиці, вільні вікна. Але існують і свої проблеми - це даху, які протікають в дощову погоду і неймовірно розпалюються в спеку. Золота середина - найкращий вибір.

Якщо стоїть питання - яку квартиру купити - нову або вимагає ремонту, вибирати вам. Все залежить від ваших фінансів, планів і можливостей. Ретельно зважте всі «за» і «проти».

Не забувайте, що покупка нерухомості - процес психологічно дуже складний. Від вас буде потрібно свідомий контроль дій і сконцентроване увагу. Успіхів!

Просмотров: 433 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Сентябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz