Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 23:52



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Август » 24 » Як правильно вибрати фіскальний реєстратор
01:45
Як правильно вибрати фіскальний реєстратор

Фіскальний реєстратор - це контрольно-касова машина, яка призначена для реєстрації продажів товарів, надання всіляких послуг, а також виконання інших робіт, пов'язаних з розрахунком грошових коштів і рахунків кредитних карт. Цей пристрій має велику перевагу перед звичайним касовим апаратом: завдяки фіскального реєстратору можна одночасно вести облік про продаж і друкувати фіскальні чеки.

Як працює фіскальний реєстратор

Принцип роботи апарату досить простий. На комп'ютер встановлюються необхідні програми, потрібні для роботи фіскального реєстратора. За допомогою цих програм здійснюється розрахунок грошових коштів. Можна сказати, що реєстратор - це термопринтер, який не вимагає спеціального картриджа. Друк чека відбувається за допомогою нагріву спеціальної стрічки.

Що входить в фіскальний реєстратор:

Замовляйте фіскальний реєстратор вже сьогодні тут: fprint 02. Висока якість за доступною ціною.

Власний принтер, який друкує чеки;
Фіскальний блок. Це місце, де зберігається вся інформація про виконані операції. Завдяки блоку всі дані знаходяться «під захистом»;
Програмне забезпечення, за допомогою якого можна налаштувати всі необхідні функції;
Кожен реєстратор має додаткові функціональні можливості, які залежать від сфери застосування апарату.
Фіскальні реєстратори, повідомляє SystemGroup.com.ua, відрізняються між собою складовими компонентами, перерахованими вище. Давайте поговоримо про кожен окремо.

принтер

Існує багато моделей фіскальних реєстраторів, відповідно, швидкість принтера у кожного своя. Якщо розглядати найбільш доступний варіант апарату, то його швидкість друку буде становити не більше 7 см в секунду. Такі пристрої підходять для невеликого офісу, магазину, салону, де фінансові розрахунки проводяться нечасто. Найпотужніші принтери друкують зі швидкістю 30 см в секунду. Такі пристрої використовують у великих супермаркетах, де розрахункові роботи ведуться постійно.

фіскальний блок

Значущих відмінностей даного компонента немає. У кожному реєстраторі є фіскальний блок, який відповідає всім необхідним стандартам.

Програмне забезпечення

Кожна модель фіскальних реєстраторів оснащена програмами, в яких заздалегідь закладається вся необхідна інформація. Без цих даних неможливо працювати, тому виробник створює внутрішнє програмне забезпечення. Крім головних функцій, існує додаткові:

Найбільша кількість товару;
Програма по податках;
Програма по платіжних картках;
бонуси;
Оплата готівкою та інше.
Розвиток фіскальних реєстраторів не стоїть на місці, тому з'являються нові програми, наприклад: формування та друк купонів, термінальний режим і інше.

Кожен виробник намагається внести нововведення в своє обладнання, тому в наш час можна придбати різні моделі фіскальних реєстраторів.

Просмотров: 582 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz