Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 23:36



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Август » 29 » Як розкрутити твіттер?
21:42
Як розкрутити твіттер?

Один з не менш важливих способів залучення нових відвідувачів на свій сайт - це соціальні мережі. У цій статті я хочу розповісти про те, як розкрутити твіттер.

Щоб почати просування своїх сайтів або інфопродуктов через твіттер, для початку його потрібно розкрутити, збільшити число фоловерів.

Способи залучення фоловерів в твіттері
Почнемо з найпростішого - массфоловінг, тобто коли додаєш всіх підряд. За допомогою цього методу за короткий проміжок часу можна збільшити число передплатників. Відразу ж варто відзначити деякі недоліки цього способу. По-перше, стежити за новинами в твіт-стрічці стає, неможливо, так як кожну секунду хтось про щось пише. По-друге, частина таких передплатників можуть не приділяти увагу ваших записів, так як вони, скоріше за все, самі просувають свій твіттер.

Замовляйте розкрутку твіттера тут: купить фолловеров twitter. Швидко та дешево.

Також в описі свого твіттера можна вказати хеш-теги: #followback, #rufollowback, #sledui, #ru_ff, #ff_ru. Вказуючи ці теги ви пропонуєте користувачам обмінятися підписками. За цим тегам Вас можна буде знайти в пошуку і почати читати.

Є різні безкоштовні сервіси по залученню фоловерів. Давати посилання на конкретні сайти не буду, так як моє ставлення до них досить таки скептичне, адже безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. Багато передплатників НЕ залучиш, та й про їх користь можна посперечатися.

Крім безкоштовних сервісів просування, є платні, в яких отриманий ефект набагато краще. На мій погляд, єдиний недолік цього способу - висока вартість.

Найкращий і важкий спосіб - завоювання авторитету у передплатників, спілкування з людьми на цікаві для них теми. Отримавши цікаву інформацію від Вас вони захочуть бути в курсі подій і підпишуться на поновлення, також можливо розкажуть про це своїм друзям.

Що ж ми маємо в підсумку?
Підведемо підсумок. Який спосіб Ви будете використовувати - вибір залишається за Вами. Хочеться відзначити, що деякі люди, в тому числі і рекламодавці, визначають авторитет мікроблогера порівнюючи кількість його передплатників з подпіскмі, то відразу можна помітити якийсь спосіб був застосований при розкручуванні.

У наступній статті я розповім про монетизацію твіттера. А поки, пропоную ознайомитися з розділом інтернет бізнес, де Ви зможете дізнатися багато нового і цікавого, в тому числі і про способи заробітку в мережі.

Просмотров: 498 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz