Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 00:43



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Май » 29 » Як вибрати тумбу під телевізор
00:14
Як вибрати тумбу під телевізор

Купуючи телевізор, важливо подумати і на що його поставити. У багатьох випадках це питання решаюттумба під телевізор придбанням тумбочки. Магазини надають широкий асортимент даних предметів меблів, різних розмірів, виконаних з різних матеріалів, які вписуються в будь-які інтер'єри.

Хоча тумбочка під телевізор може здатися не такою вже важливою частиною обстановки, щоб не зіпсувати все оформлення кімнати, до її вибору необхідно підходити серйозно і відповідально.

Види

Звичайна тумбочка, придатна тільки для того, щоб помістити на неї телевізор.

Тумба-стійка. Її відмітний елемент — кронштейн. Завдяки йому з'являється можливість закріплення плоского рідкокристалічного телевізора над стільницею тумбочки. З легкістю дозволяє змінювати кут повороту і нахилу екрану.

Тумба-комод. Це тумба з полицями або висувними ящиками.

Тумба, закріплена на стіні. Далеко не самий надійний і безпечний варіант. Як правило, не витримує значного навантаження. З переваг можна відзначити максимальну економію простору, також під нею простіше прибирати підлоги.

Кутова тумба. Від інших видів відрізняється лише формою, в іншому їм аналогічна. Хороша для невеликих кімнат.
Замовляйте тумбу для телевізора за доступною ціною тут: https://mebeltov.com.ua/ru/tumba-pod-televizor-03-7.

Розміри виробу

Телевізор може впасти, якщо ви його випадково зачепите. Щоб цього не продлинная тумбаизошло, він повинен бути укріплений на спеціальному кронштейні або тумба повинна мати розміри, які виключають саму ймовірність зачепа екрану. Останнє можливо, якщо тумбочка, принаймні, не менше по ширині, ніж екран.

При виборі розмірів важливо враховувати місце під електроніку, яка у вас є (DVD - програвач, колонки тощо). Тільки сабвуфер не ставте поруч. Від нього буває шум в екрані, погіршується звук основних колонок, розхитуються кріплення меблів.

В іншому перевагу розміру визначається лише вашим смаком і тим наскільки гармонійно виріб вписується в інтер'єр. Врахуйте тільки, що в просторому павільйоні магазину предмети здаються візуально менше, у вас вдома та ж тумба може виглядати зовсім по-іншому.

Матеріал

Найчастіше можна зустріти тумбочки з ДСП. Матеріал практичний і недорогий, добре тумбасмотрится.

Тумбочки з пластику також вельми поширені. Мають доступну ціну, невелика вага, прості у догляді. Однак міцність у них, як правило, невисока. Дряпаються навіть при не дуже сильному механічному впливі.

Тумбочки під телевізор, виконані з металу, володіють найбільшою міцністю, довговічністю і практичністю. Однак вага у них вельми великий, та і не в будь-який інтер'єр здатні вписатися.

Тумби, зроблені зі скла, без праці вписуються в кімнати з будь-яким інтер'єром. Виглядають красиво і стильно. Хоча скло і здається не особливо важким, коли безпосередньо стикаєшся з габаритними виробами з нього, дуже швидко розумієш, що це не так.
Міцність у скла також залишає бажати кращого. В ідеалі скло повинно бути загартованим і товщиною не менше 8 мм телевізор на тумбі
Ціна якісних скляних тумб навряд чи влаштує людей з низькими і навіть ср
едними доходами.

Досить часто використовуються комбінації матеріалів.

Дизайн

Дизайн тумбочки повинен підлаштовуватися під спокійний і лаконічний дизайн апаратури, не бути помітним і складним. Жодних зайвих декоративних елементів.тумба маленька
В іншому дизайн залежить від матеріалу і декору.

В класичному стилі добре буде виглядати тумба з дерева.

Для кімнати в стилі хай тек підійдуть тумби з металу і пластику.

У стилі бароко вражаюче виглядає тумба з фасадом з кованих елементів.

За кольором особливих рекомендацій немає. Добре, якщо він буде збігатися з відтінками решта меблів у кімнаті.

Функціональність

Коліщатка полегшують господиням прибирання, дозволяючи без праці зрушити телевізор. Не забувайте, що при цьому його можна і опустити.тумба на коліщатках

Дверки в тумбах бувають орними або розсувними. Розпашні можуть відкриватися по-звичайному, з допомогою ручок, або з допомогою механізму «TIP-ON». Завдяки останньому, відкривають дверцята, злегка натиснувши на неї.

Для приховування проводів в задніх стінках деяких моделей зроблені спеціальні отвори, що дуже зручно.

У прикритому тумбі повинні бути вентиляційні отвори, щоб апаратура не перегрілася.

Перед покупкою обов'язково перевіряйте стійкість меблів. Самі розумієте чому. Особливо це стосується тих, у кого вдома діти.

Просмотров: 490 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz