Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 04:41



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Май » 28 » Як вибрати суші
22:23
Як вибрати суші

Перш ніж відповісти на це питання, поставлю інший. Чому суші, (правильніше, сусі) – традиційно східна їжа, так популярна на Заході, а в останні роки і в Росії? 

Дієтологи стверджують, що порівняно із західною їжею суші менш калорійні, більш корисні і не сприяють появі зайвої ваги. Ми, росіяни, їмо більше м'яса, ніж риби, а дарма... 
Морська риба містить йод, який благотворно впливає на обмін холестерину і попереджає головну хвороба століття - атеросклероз. Риба менше м'яса містить так званих пуринових підстав, тобто сполук, з яких утворюється сечова кислота. Вона відкладається в суглобах, хрящах і сухожиллях і веде до подагрі, від якої страждає більшість літніх людей. 

Цікаво, мучить подагра японських бабусь? Напевно, не дуже. Тому що вони крім риби харчуються та іншими морськими продуктами. Це - морська капуста, устриці, мідії, гребінці, кальмари... 
Найдивовижніше, що всі перераховані вище корисності поміщаються у витончених порціях суші-бару. 
Це суші, сашимі, якіторі. 
Замовляйте суші з доставкою дешево тут: доставка суши.

Ось кілька порад, як визначити свіжість і якість суші: 

Риба не повинна мати запаху. У суші в основному використовується морська риба, яка не має яскраво вираженого запаху на відміну від багатьох видів річкової риби. 

Риба на суші не повинна бути сухою і обвітреної. Суха і обвітрена риба втрачає свої смакові якості і говорить про те, що нарізана давно і не має первісної свіжості. 

Рис на суші повинен бути теплим, а «колобок» рису не повинен бути сильно спресований. 

Холодний і злегка затверділий рис говорить про те, що суші було зліплено давно і вже встигла підсохнути.

Сильно стиснутий «колобок» рису свідчить про невисокою кваліфікації кухаря, який готував суші. 

Не нехтуйте порадами ЗнайКак. ру і отримуйте задоволення від їжі.

Просмотров: 438 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz