Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 02:09



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Август » 17 » Заробіток на продажі посилань
23:24
Заробіток на продажі посилань

Заробіток на продажі посилань, не дивлячись ні на що, залишається найлегшим і прибутковим на даний момент. На продажу посилань можна заробляти навіть на нульовому сайті. До даного виду заробітку можна також віднести і продаж місць під статті, і продаж вічних посилань, розставлених, як правило вручну. 

Звичайно ж, в заробітку на продажу посилань є свої «підводні камені», і перш ніж додати свій сайт в систему, непогано б вибрати кращу біржу. Але однієї кращої біржі для заробітку немає і бути не може, кожному сайту - своє. Я постараюся лише перерахувати основні особливості кожної з них, щоб Ви могли вибрати свою біржу посилань. 

TrustLink - існує на ринку відносно недовго, але вже встигла зарекомендувати себе з кращого боку. Основний упор творці цієї біржі зробили на якісні майданчики. По-цьому туди приймають тільки СДЛ з ТІЦ від 10. Відповідно і ціни на посилання набагато вище. 
Загалом, якщо у Вас є достатньо якісний сайт з ТІЦ, то неодмінно спробуйте попрацювати з Ttastlink. 

Більше про те, як заробити в інтернеті ви знайдете на сайті: заработок без вложений.
Вся найбільш актуальна та повна інформація на одному сайті.

Sape - найбільша біржа посилань рунеті. Негативних моментів при роботі з нею я не виявив. Тут найбільший вибір майданчиків, як хороших, так і не дуже. Відповідно і оптимізаторів в ній достатньо, посилання розкуповуються дуже швидко. 
Ціни тут сильно різняться, можна знайти прідостаточно відвертих ГС, вартість посилань з яких, на мій погляд, завищена в декілька разів. Але саме примітне те, що ці посилання теж розкуповуються. Так що, якщо, Ваш сайт не прийняли в Ttastlink, реєструйтеся в Sape. 

LinkFeed- ще одна велика біржа посилань. Із загального ряду, її виділяє те, що в неї можна додати сайт не проіндексовані в Яндексі або, знаходиться під фільтрами (у лазні). Середня якість майданчиків в цій біржі, як ви самі розумієте, нижче середнього, та й ціни теж не високі ... 

Mainlink - так само, як і Trastlink приймає тільки якісні сайти. І ціни там, теж вище середніх. А, от, з кількістю оптимізаторів і швидкістю раскупкі посилань не все так гладко ... 

Для любителів екзотики ще можу запропонувати для вибору наступні біржі: SetLinks, Xap, ProPage, Uniplace, SpaceLinks, Gogetlinks, Getgoodlinks. 

Т.ч. для нульових сайтів найкраще підійде Sape (якщо не прийняли, то LinkFeed), для якісних СДЛ - TrustLink (не прийняли, тоді - Sape). Але пам'ятайте, що заробіток на продажі посилань залежить в першу чергу від параметрів сайту і від «кривизни» рук вебмастера, а не від вибору біржі.

Просмотров: 581 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz