Все обо всем
Четверг, 09.05.2024, 01:59



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Июль » 5 » Від чого залежить вартість авіаквитка?
20:52
Від чого залежить вартість авіаквитка?

Мене часто запитують, за який час до відправлення найвигідніше купувати квитки на літак або яка авіакомпанія пропонує найкращі тарифи. На жаль, універсальної відповіді на ці питання я дати не можу, адже я не чарівник, а тільки вчуся. Проте нещодавно мені пощастило зустріти такого чарівника в особі пошуковика авіаквитків po4em-bilet.ru.

Виявилося, що на цьому сайті існує функція «Огляд цін», яка може вивести формулу пошуку недорогих авіаквитків по кожному конкретному напрямку, спираючись на інформацію про тисячі тарифів. Давайте подивимося, як це працює на прикладі маршруту Москва-Рим!

Спочатку задаємо параметри пошуку авіаквитків, на якісь дати, а поки сайт гарячково шукає найкращі варіанти, подивимося, що нам розповість статистика, для чого необхідно перейти на вкладку «Огляд цін».

Тут ми бачимо, наскільки серйозно ті чи інші фактори впливають на ціну авіаквитка з цікавого для нас напрямі.

Для наочності праворуч розташований графік ступеня впливу факторів, але краще розглянути кожен з них окремо. Перемикатися між докладними факторними графіками можна трьома способами: за допомогою вибору пунктів меню зліва, клікаючи по комірках таблиці факторів внизу або за секторами головного графіка. Отже, що ми там побачимо?!

Замовити авіабілети дешевше можна тут: авиабилеты волгоград санкт петербург.

Вибір авіакомпанії – в даному випадку це найбільш важливий фактор, тому що не всі авіаперевізники однаково лояльно ставляться до наших гаманцях, на жаль.. Так на маршруті Москва-Рим найвигіднішими виявилися Brussels Airlines, що пропонують перельоти з пересадкою в бельгійській столиці. Всі ми пам'ятаємо про те, що прямі рейси зазвичай дорожче, ніж подорожі з пересадками, що наочно доводить Aeroflot, як правило, виставляє найвищі цінники на квитки в Рим.

Час року також відіграє важливу роль, адже більшість мандрівників хоче полетіти в італійську столицю в самий «гарячий» сезон: або гарячий в прямому сенсі цього слова, тобто влітку, або, як ми бачимо у цьому випадку, на дати травневих свят. Саме тому найдорожчі квитки в Рим пропонуються на 18ую тиждень майбутнього року (з 28 квітня по 4 травня). Зате на період, коли всі вже повернуться з новорічних канікул, але в Італії ще буде досить прохолодно, ціни закономірно нижче і найвигідніші перельоти випадають на 4ую тиждень року.

Кількість днів до вильоту теж може вплинути на ціну перельоту, тому що в першу чергу розкуповують квитки за найбільш вигідними тарифами, а тугодумам зазвичай залишається вибирати між першим, бізнес класом або, якщо пощастить, знайдеться ще пару місць в «економі». Таким чином, momondo - інтелект обчислив, що найкращий час для придбання авіаквитків в Рим – це за 60 днів до вильоту, ну, а найгірший варіант – це покупка прямо в день відправлення.

Хто б міг подумати, що на ціну авіаквитка впливає ще і день тижня?! А адже так воно і є! Тут вся справа в пассажиропотоках, які зазвичай збільшуються перед вихідними, тому що багато хто любить робити weekend-подорожі або просто намагаються захопити зайві неробочі дні для своєї відпустки. Зате посеред тижня мало кому прийде в голову вирушати в поїздку, якщо тільки вона не є командировочной. Таким чином, виходить, що літати в Рим чи повертатися назад вигідніше по вівторках, а самим несприятливим днем у фінансовому плані є п'ятниця, в тому числі і п'ятниця 13ое!

У містах, які є щасливими володарями відразу кількох повітряних воріт, між аеропортами розгортається неабияка конкуренція. Прекрасний тому приклад – Москва, де в нерівній сутичці зійшлися Шереметьєво, Домодєдово і Внуково. Переможцем, пропонують найкращі ціни на авіаквитки в Рим, є Шереметьєво, а у переможених (з більш високими цінниками) залишився Домодєдово. Однак справедливості заради варто помітити, що фінансова різниця між аеропортами зовсім невелика, так що фактично вибір аеропорту на ціну квитка не вплине, а шкода...

І, нарешті, останній фактор – час доби. Якщо ви хочете заощадити на авіаквитках, вибирайте рейси з вечірнім відправленням з Риму, але пам'ятайте про те, що після прибуття в пункт призначення вам, можливо, доведеться взяти таксі, адже громадський транспорт може вже не працювати. Найменш вигідні ціни на квитки пропонуються на денні перельоти, однак, віддавши перевагу цьому варіанту, ви зможете заощадити на таксі. Таким чином, робимо висновок, що вибирати кращі авіаквитки не завжди потрібно по часу вильоту.

Просмотров: 489 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz