Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 20:15



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Март » 14 » ВИБИРАЄМО ТРАП ДЛЯ ДУШУ
22:44
ВИБИРАЄМО ТРАП ДЛЯ ДУШУ

Замість піддону в душовій можна використовувати спеціальний трап, який забезпечить відведення стічних вод у каналізаційну систему. Душовий трап комусь може здатися цікавою новинкою, але це не так: звичайний стік у підлозі в душових, басейнів, спортивних комплексів, дитячих таборів теж відноситься до цього типу сантехнічних конструкцій.

Трап для душу зручний, економить місце, може стати цікавою деталлю інтер'єру ванної, але він не настільки простий в установці, як піддон, і вимагає особливої уваги при виборі.

РІЗНОВИДИ ДУШОВИХ ТРАПІВ

Як і звичайний сифон, трап, встановлений на підлозі, захищає кімнату від смороду. Робить він це завдяки системі переливів. Втім, конструкція трапа залежить від його типу. Розрізняють:

Трап для душу з водяним затвором. Це традиційна конструкція, яка захищає від каналізаційного запаху завдяки водяний "пробці". В такій системі вода знаходиться постійно, що призводить до підвищеної вологості і, як наслідок, утворенню корозії і грибка.
Сухий трап. У "сухій" конструкції замість водяний "пробки" використовується клапан, який спливає при наборі води і опускається на місце, коли вода йде в каналізацію. Така система залишає душову чистою і сухою, але час від часу трап потребу в чищенні - кулька обростає брудом і перестає спливати, коли це потрібно. Результат - вода не йде. Такий трап потребує періодичного чищення, як, втім, і "мокрий".

Замовляти трап для душу рекомендуєм на сайті: http://santehshop.kiev.ua/index.php/home/shop.product_details/74/flypage_new.tpl/2245.

ЩО Ж КРАЩЕ?

На ваш вибір може вплинути багато факторів: вартість, складність установки, особливості кімнати і багато іншого, аж до інтенсивності використання. Чим частіше користуються душем, тим більше води повинно йти, тим складніше кімнаті повністю просохнути. В громадських душових, можливо, буде розумно встановити "мокрий" зливний трап: все одно таке приміщення не буде просихати повністю ніколи.

Різновиди душових траповДомашняя ванна - інша справа. Тут куди більш практичним буде сухою трап для душу, який можна встановити на невеликому підвищенні, захистивши підлогу від вологи.

Зверніть увагу і на спосіб установки. Так, не скрізь можна поставити вертикальний трап: його встановлюють тільки над каналізаційною трубою. Таку конструкцію буде розумно використовувати в будинку, створеному за індивідуальним проектом. Горизонтальний встановити простіше, підключивши трап до каналізаційної труби за допомогою відводів. Цей варіант оптимальний в квартирі.

Зверніть увагу і на вартість. Чим дорожче зливний трап для душу, тим краще. Але цей принцип працює лише щодо європейської або китайської продукції. Порівнювати за ціною вироби з різних країн і навіть частин світу не варто. Якщо ви не готові витрачати багато, встановіть в підлозі російська трап - він має досить високу якість і коштує відносно недорого.

Просмотров: 362 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz