Все обо всем
Среда, 08.05.2024, 22:44



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Август » 14 » Сонячні батареї для зеленого тарифу
19:41
Сонячні батареї для зеленого тарифу

Енергоносії постійно зростають в ціні в усьому світі, а запаси їх постійно зменшуються. Тому багато людей замислюються про застосування альтернативних способів отримання енергії, які використовують силу вітру, сонця та інших відновлюваних джерел. Звичайно, початкові витрати на обладнання та встановлення досить високі, що гальмує широке впровадження їх практичного використання, однак можливість не залежати від постачальників енергії, цікавить багатьох споживачів.

Найбільший інтерес з точки зору швидкої окупності представляють сонячні батареї зелений тариф, з якими можна ознайомитися тут. Перевага цих установок полягає в тому, що надлишок електроенергії можна направляти в загальну мережу, враховуючи його з допомогою двонаправленого лічильника. Цей прилад дозволяє враховувати спожиту із загальної мережі і вироблену електроенергію за допомогою сонячних батарей і спрямовану в мережу. Зелений тариф дозволяє не тільки бути незалежним від централізованих поставок енергії, але і заробляти на її надлишки, причому реалізація проводиться за досить високою ціною.сонячні батареї зелений тариф/

Плануєте покупку сонячних батарей?! Тоді вам сюди: сонячна електростанція в Україні Житомир.

Кваліфіковані фахівці сайту sun.zt.ua.ua допоможуть вибрати найбільш підходящу електростанцію для виробництва електроенергії за зеленим тарифом. Є варіанти мініелектростанцій з можливістю їх подальшого розширення. Важлива вимога до встановлення сонячних батарей приватна власність на місце їх установки. Якщо передбачається встановлення сонячних батарей на даху будівлі, то її площа і міцність повинні бути достатні для цього.

На сайті є і інше електрообладнання, що застосовується для домашнього господарства від відомих світових виробників. Все воно доставляється безкоштовно по Україні, сплачується після отримання та має гарантійний термін експлуатації в залежності від типу обладнання. Товар перевіряється перед доставкою на стенді для впевненості в його працездатності. Якщо в процесі експлуатації сталася поломка обладнання, термін гарантії якого не закінчився, то безкоштовний ремонт проводиться в найближчому сервісному центрі. Гарантія не поширюється на обладнання, зіпсоване в результаті стихійних лих.

Компанія, будучи офіційним дистриб'ютором багатьох відомих фірм виробників, пропонує співпрацю на постійній основі оптовикам і клієнтам, які купують обладнання регулярно, а також зацікавлена в роботі з виробниками і постачальниками різного електротехнічного обладнання.

Просмотров: 446 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Август 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz