Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 23:52



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Март » 12 » Реставрація, фарбування салону
00:36
Реставрація, фарбування салону

Давайте поговоримо про реставрацію салону вашого автомобіля. Ми прекрасно знаємо про те, як ви любите своє авто, скільки сил на нього витрачаєте і як хочете, щоб вона завжди відмінно виглядало. Компанія Сentral Garage ось вже не перший рік надає послуги з реставрації, ремонту, фарбування та відновлення шкіряних салонів авто в Києві.

Наші високопрофесійні фахівці знають все про реставрацію і з задоволенням допоможуть повернути вашому автомобілю його первісний вигляд, а, можливо, і зроблять його ще краще. Їм не страшні будь-які складності, їм по плечу все, починаючи з дрібної подряпини і закінчуючи повною реставрацією.

У реставрація салону ми використовуємо суто професійні унікальні технології, які дозволяють в найкоротші терміни і найбільш якісно видаляти подряпини, потертості, порізи, наскрізні отвори, тріщини, пропалені ділянки обшивки салону, пошкодження пластику, шкіри або шкірозамінника, дерева, тканини, а також килимового покриття. Крім того, ми з задоволенням пофарбуємо ваш салон і замінити пошкоджені деталі оббивки.

Також, нами використовуються лише найякісніші матеріали та хімічні засоби, які виробляються світовими виробниками, добре себе зарекомендували і призначені спеціально для автомобільних салонів, сидінь мотоциклів, салонів автобусів, кают яхт, літаків, катерів.

Замовляйте реставрацію салону тут: Renovering av Båtinredning.

Саме поняття реставрації салону є надзвичайно широким і включає в себе спектр різноманітних і різнопланових послуг, серед яких можна виділити установку ксенону, установку патронника, установку камери заднього виду, установку навігатора, оформлення діодного підсвічування салону, встановлення сигналізації. Це також може бути як реставрація air bag на кермі і на торпедо, так і реставрація пластику, включаючи пороги, двері, торпедо, багажник і т. д. А, при бажанні, на днище може бути прокладений ковролін або інше покриття, змінений дизайн пластику, наприклад, під дерево або шкіру. Також, ми захистимо деталі вашого салону від зовнішніх впливів.

Приємно відзначити, що салону автомобіля реставрація вимагає від виконуючих її працівників не тільки професіоналізму, знань, досвіду, але і якогось творчого підходу. Особливо в тих випадках, коли необхідна реставрація шкіряного салону. Саме тому, кожен випадок реставрації по-своєму індивідуальний, неповторний і вимагає особливого підходу.

Хотілося б також поговорити про фарбування. Фарбування салону в наші дні дуже популярна і, судячи з усього, ця тенденція буде лише посилюватися. І це зовсім не дивно, адже в складних економічних умовах набагато простіше витратитися на якісне фарбування, ніж повністю міняти оббивку салону. Особливо, якщо мова йде про шкіряному салоні автомобіля.

Отже, дивіться, скористатися послугами фарбування салону ви можете в тих випадках, коли має місце вытертая поверхню, або ж якщо ця поверхня пошкоджена. У кожному конкретному випадку план дій буде залежати від ряду обставин. Можна виділити два таких основних плану дій, це:
Варіант, що передбачає фарбування автомобільних сидінь, коли вони зняті з кузова автомобіля.
Варіант, що передбачає локальну фарбування шкіряних сидінь без їх демонтажу. Отже, ви заощадите на послуги демонтажу салону.
Одним з головних факторів, що визначають успіх фарбувальних робіт, є точний підбір колірного рішення. Крім того, ті ділянки салону автомобіля, які не потребують оновлення, ретельно закриваються спеціальної малярною плівкою, щоб уникнути небажаного потрапляння фарби на них. В результаті, ми отримуємо якість фарбування, яке нічим не поступається тому, яку б ми отримали, демонтуючи сидіння.

Щоб ви розуміли, сама суть фарбувальних робіт полягає в наступному:
підготовки поверхні салону автомобіля до фарбування, що включає в себе шпатлювання всіх наявних подряпин, вытертостей, а також мікротріщин;
власне, безпосередній фарбуванні виробів;
сушіння виробів при оптимальних температурних режимах.
Дотримання всіх встановлених правил, вимог і рекомендацій дозволяє досягати прекрасних результатів в плані фарбування, а саме - отримання рівного матового кольору як невеликого фрагмента, як сидіння, так і автомобільного салону в цілому. Реставрація салону автомобіля вимагає ретельного підходу.

Як висновок, хотілося б відзначити наступне. Сьогодні існує велика кількість компаній, що пропонують вам свої послуги з реставрації салону автомобіля. Але ми скажемо за себе. Робота з вашими автомобілями – це не тільки робота ля нас, це наше покликання, це наша пристрасть. Це те, що ми вміємо робити найкраще. Кожен день ми намагаємося професійно рости і вдосконалюватися у своїй справі. Довіривши нам свій автомобіль, ви можете не турбуватися абсолютно ні про що. Пам'ятайте, що він в надійних руках професіоналів. До кожного автомобілю ми шукаємо свій особливий підхід і працюємо на результат, вкладаючи в нього всю свою душу. Ми з розумінням ставимося до кожного окремого клієнта і робимо все для того, щоб ви до нас повернулися ще не один раз.

Просмотров: 488 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz