Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 22:12



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Январь » 6 » ОАЕ, куди поїхати?
00:20
ОАЕ, куди поїхати?

Вирішивши вибрати Об'єднані Арабські Емірати в якості відпочинку під час відпустки, виникає питання про те, який емірат вибрати. Кожен з них має свою добре розвинену туристичну інфраструктуру.
Перебути час в Москві ви зможете за допомогою готелю біля аеропорту Домодєдово, де є все найнеобхідніше для комфортного проживання.
Шарджа хороша для сімейного відпочинку. Якщо раніше, через своє географічне положення, це був знаменитий торговий порт, то тепер вона славиться тишею і умиротворенням. Цей емірат для усамітненого відпочинку. Маса торгових центрів, парків, алей, набережних дозволить туристам спокійно провести час. В еміраті повністю заборонений алкоголь.
Фуджейра - місце для еко-туристів. Природна краса природи - це символ емірату. Численні природні заповідники з тваринами, що не бояться близько підходити до людини, приводять у захват, хто приїжджає. Крім природи, інтерес представляють старовинні будівлі та споруди. А так же емірат славиться різноманіттям видів водного спорту.
Абу-Дабі - це висока мода, велич, грація і витонченість, сяючі в ночі хмарочоси, екскурсійні човни вздовж узбережжя, нічне життя, а також успішні ділові переговори. Найбільше в емірат людей приваблюють вечері в вишуканих ресторанах і прогулянки по набережній. Відпочинок в еміраті високого рівня за досить високою ціною.

Замовляйте тури в ОАЕ за адекватними цінами тут: Туры в ОАЭ из Алматы.

Дубай більше всіх еміратів користується попитом. Адже тут є все, що характерно для цієї цікавої країни. Це і сучасні хмарочоси, і стародавні традиції, і мистецтво і культура, і відмінний шопінг, а так само всілякі розваги, включаючи і лижний курорт, і водні види спорту. Нічне життя особливо приваблює молодь. У цьому еміраті кожен знайде собі розвагу до смаку.
Який би емірат ви не вибрали, подорож в Об'єднаний Арабські Емірати назавжди залишить масу вражень і спогадів.

Просмотров: 478 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz