Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 22:47



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Март » 23 » Навіщо потрібен рюкзак-кенгуру?
00:12
Навіщо потрібен рюкзак-кенгуру?

Рюкзак-кенгуру – особливе пристосування для перенесення маленьких дітей. Давайте розберемося, навіщо взагалі потрібен такий рюкзак, які плюси від його використання і чи потрібен він взагалі.

При народженні дитини молодій мамі необхідно міняти свій звичний життєвий лад. Малюк вимагає її рук і уваги, ніж обмежує жінку в рухах і можливостях. Наявність рюкзака-кенгуру дозволить їй бути мобільною в місцях, де з коляскою пройти незручно або взагалі неможливо. Рюкзак дозволить вільно їздити в транспорті, відвідувати громадські заходи. Перебуваючи біля мами, дитина відчуває себе в безпеці і відповідно розвивається швидше. Коли жінка живе на верхніх поверхах будинку, у якому відсутній ліфт, то немає необхідності спускати і підіймати важку коляску. Практично в будь-який час року можна спокійно гуляти з дитиною на вулиці, їздити в громадському транспорті, відвідувати громадські заходи. Весь цей час малюк буде поруч. Стане в нагоді рюкзак і вдома. Носити на руках дитину дуже важко, особливо під час прорізування зубів. В цей час рюкзак-кенгуру просто незамінний.

Рюкзак-кенгуру дає можливість спокійно займатися домашніми справами не чекаючи, поки дитина не засне. Весь цей час малюк буде знаходиться поруч і йому не доведеться самотньо нудьгувати в своєму ліжечку. Рюкзак можна одягати під верхній одяг, тим самим зігріваючи малюка теплом свого тіла.

Замовляйте такий рюкзак тут: кенгурушка.

Вкрай важливо правильно підібрати рюкзак-кенгуру, так як неякісно зроблений рюкзак може сильно нашкодити малюкові. Але в той же час, якщо все в рюкзаку правильно, то це профілактика багатьох захворювань тазостегнових суглобів і не тільки. Щоб правильно вибрати рюкзак-кенгуру необхідно знати кілька вкрай важливих деталей.

В рюкзаку-кенгуру Globex повинно обов'язково бути передбачено декілька положень знаходження в ньому малюка. А саме: за спиною, лежачи, обличчям до мами, обличчям вперед (залежно від віку дитини). Кожне з даних положень корисно в різних умовах і відсутність можливості застосування хоча б одного з них може створити труднощі. Не варто довго носити малюка в рюкзаку у вертикальному положенні. Це створює для нього додаткове навантаження, краще час від часу переводити його в горизонтальне положення.

Рюкзак-кенгуру повинен бути розрахований на вагу від 10 кілограм і більше, а також повинен налаштовуватися під потрібний зростання і повноту дитини, тобто «рости» разом з ним. Сидіння повинне бути достатньо широким, щоб не нашкодити маленькому організму. Таким чином, вага буде розподілятися на велику площу. Спинка повинна бути жорсткою, щоб підтримувати малюка, який сам сидіти ще не може. Бажано наявність підтримки пахвами, щоб вага розподілявся не тільки на промежину, але і на область пахв. Це зменшує навантаження на хребет. Для новонароджених необхідний підголовник в цілях забезпечення підтримки голови.

Плечові ремені повинні бути м'якими та широкими для оптимізації навантаження на плечі мами. Це дозволяє відрегулювати рюкзак-кенгуру у відповідності з її фігурою. Також бажано, щоб у ременів був запас довжини.

Кріплення повинні розташовуватися спереду або збоку для того, щоб їх було легко регулювати. Для надійності на них повинні бути не кнопки і липучки, а карабіни і засувки. Для ще більшої надійності бажано наявність страхувальних ременів.

Коли рюкзак-кенгуру повністю розкладається, набагато зручніше одягати. Отстегивающееся дитяче сидіння помітно спрощує процедуру надягання. У рюкзаку такої конструкції є великий плюс. Сплячу дитину можна відстебнути і покласти в ліжечко.

У немовлят часто течуть слинки. Тут стане в нагоді пристібається до рюкзака-кенгуру, коала нагрудник. Додатковою зручністю може послужити кишеню, в який можна покласти багато різних необхідних дрібниць.

В цілях захисту від негоди не поміщає плащ з капюшоном або ж знімний козирок. В рюкзаку-кенгуру повинен бути внутрішній шар з м'якої натуральної тканини, передбачена вентиляція, щоб тіло малюка мало можливість «дихати» і він не мучився від холоду або спеки. Також рюкзак-кенгуру повинен добре і швидко стиратися. По всім зрозумілих причин бруднитися він буде дуже часто.

Бажано посадити малюка в рюкзак-кенгуру перед купівлею і приміряти його на себе. Дитина не повинна в ньому бовтатися і щільно притискається до тіла матері. Ніжки обов'язково повинні бути розведені і ні в якому разі не звисати вниз. Саме така поза є для малюка фізіологічної, так як саме таким чином він сидить на руках у своєї мами. Отже, не варто довго носити малюка обличчям від себе, так він набагато швидше втомлюється. І останнє, але найважливіше. Зі зрозумілих причин слід утриматися від перенесення малюка в рюкзаку-кенгуру в ожеледь, це просто небезпечно.

Просмотров: 864 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz