Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 20:48



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Октябрь » 8 » Корисні властивості кропу для краси і здоров'я
15:41
Корисні властивості кропу для краси і здоров'я

$IMAGE1$

Останнім часом спостерігається позитивна тенденція — люди звертають все більше уваги на натуральні ліки, трави, замість звичних хімічних замінників. Це добре, тому що саме натуральні компоненти, можуть найкраще підтримати організм, або навіть допомогти в разі більш серйозних захворювань.

Одним з основних натуральних рослин, які використовуються в народних рецептах для краси і здоров'я це кріп. Чим корисний кріп? Насамперед його корисні властивості потрібно розділити на медикаментозні та косметологічні.
Почнемо з користі кропу для здоров'я. Ефірні масла, що містяться в ньому, добре впливають на травну систему, можуть зняти спазм у шлунку, вгамувати ріжучу біль. При розладах (діареї) відвар кропу допомагає відновити нормальне функціонування травлення, заспокоїти слизову шлунка і навіть провести певну асептичне вплив, у випадку отруєння (особливо алкогольного). Його цілющі властивості для травної системи настільки виражені, що він успішно використовується навіть при дизентерії. У разі незначних нездужань пов'язаних з животом, нудоти, відрижки, здуття круто заварені насіння кропу в короткі терміни принесуть так само принесуть значну користь і полегшення. Так само важливо, що кріп насичений клітковиною і тому дуже добре чистить шлунок від наслідків огріхів у харчуванні.

Користь насіння кропу безумовна для жінок з порушеннями менструального циклу. Завдяки флавноидным сполук і ефірним маслам кріп відновлює гормональні збої, які негативно впливають на менструальний цикл. В даному випадку такий відвар слід пити в системі, попередньо порадившись з лікарем. Так само такий відвар слід застосовувати у разі молочниці — як всередину, так і для гігієнічних процедур. Так само кріп корисний при прояви циститу — він дуже швидко і ефективно знімає запалення видільної системи, допомагає налагодити сечовипускання, усуває больові симптоми.

Замовити зелень можна тут: продажа свежей зелени.

Вже давно відомі корисні властивості кропу для чоловіків. Ще стародавні китайські знахарі поїли імператорів відваром кропу для відновлення і підтримки потенції. І зараз екстракт кропу входить в багато ліки покликані підтримати чоловічу силу.

Корисні властивості кропу можна перераховувати дуже довго, і важливо їх знати, тому що ця трава є під інший майже у кожної господині, і його можна швидко використовувати при виникненні різного роду недуг. Наприклад кріп здатний вгамувати починається гіпертонічний напад за рахунок свого судинорозширювального ефекту. Сприяє відновленню організму після операції, загоєнню виразок, підтримує роботу серця та тонус судин, що перешкоджає виникненню тромбів. Незамінний під час бронхітів і проблем з легенями, тому що має яскраво виражену відхаркувальну ефектом. Обов'язковий для прийому лежачими хворими, тому що прибирає набряклість і застої легень, що покращує їх прохідність. Кілька ложок дрібно порізаного кропу або пів склянки відвару можуть зупинити або приглушити напад бронхіальної астми, що особливо вдало, якщо в зоні досяжності немає спеціальних препаратів. Так само кріп багатий вітамінами, особливо групи В.

Разом з тим потрібно задатися питанням — всім і завжди корисний кріп? Фахівці стверджують, що вагітним жінкам слід з обережністю ставитися до кількості вживається в їжу кропу, не зловживати ним. Шалені мами використовують відвар кропу як препарат допомагає лактації, разом з тим, вживати їх можна тільки порадившись з лікарем. Гіпотонікам протипоказаний відвар з кропу або його насіння, так як він ще сильніше знижує тиск і може стати причиною загальмованості, запаморочення, погане самопочуття і легкого порушення координації.

В індустрії краси відвар кропу особливо активно використовується для засобів по догляду за шкірою навколо очей. Разом з тим, найкраще самостійно виготовити маску та примочки з кропу для повік. Така процедура допоможе зняти припухлість і набряклість повік і дасть відпочинок очам після дня перед монітором.

Роблячи висновок, можна сказати, що користь кропу безперечна, але вживати його все ж таки потрібно з обережністю, як і будь-який інший лікарський засіб.

Просмотров: 461 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz