Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 22:27



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Март » 5 » Хто такі дитячі аніматори
01:44
Хто такі дитячі аніматори

Наближається день народження вашого чада, і ви хочете зробити його незабутнім? Вже переглянули всі найближчі дитячі кафе, перегорнули меню і тепер роздумуєте над розважальною програмою? І, звичайно, вирішили зробити справжній веселе свято для своєї дитини і його друзів і запросити аніматора. Але як його правильно обрати, поки не знаєте? Тоді ця стаття для Вас!

Барвисті і яскраві костюми аніматорів і інтуїтивно зрозумілі предмети реквізиту привнесуть в атмосферу свята почуття безмірного щастя й радості. Чудово, якщо у ведучого педагогічна або режисерську освіту, тоді він буде добре розуміти і відчувати дитину, але не менш хороший варіант – дитячі аніматори, які мають справу з малюками не перший рік. Адже досвідчений і грамотний артист зможе ненав'язливо вчити дітей добру, розвивати їхню уяву, кмітливість, сприяти товариськості і формування командного духу, а також, якщо буде бажання батьків, організувати їх на спільні ігри з дітьми.

Тепер про самому головному – як правильно вибрати аніматора. Є два основних шляхи, якими ви можете піти пошукати самостійно або звернутися в агентство. Перший шлях, безсумнівно, більш бюджетний. Адже вам не доведеться переплачувати за послуги компанії. Але при цьому ризиків у вас предостатньо. У разі звернення в агентство, яке займається святами, воно буде повністю нести відповідальність за обраного вами аніматора. Якщо раптом він захворіє або в нього трапиться форс-мажор, компанія зможе надати вам оперативно гідну заміну. Також всі тонкощі і питання, пов'язані зі святом, агентство може взяти на себе.

Замовити аніматора для дитини можна тут: организация детских праздников в Киеве.

Для того щоб вибрати гідну компанію краще всього скористатися рекомендаціями друзів і знайомих. Якщо таких немає, тоді доведеться шукати самостійно. Для початку проведіть бесіду зі своєю дитиною, спробуйте дізнатися, що він мріє побачити на своєму святі. Запитайте його, чи є у нього якісь улюблені герої. Не варто допускати найпоширенішу помилку і керуватися тільки своїми дорослими уподобаннями. Спробуйте згадати, про що ви самі мріяли віком дитини.

Виходячи зі смаків малюка ви вже можете почати підбирати відповідного кандидата. Менеджер агентства, можливо, запропонує вам переглянути відео з свят, проведених аніматорами або особисто поспілкуватися з ними. Швидше за все, вислухавши докладно ваші уподобання, вам порекомендують одного або двох кандидатів найбільш вам підходять. При перегляді відео з попередніх свят перше, на що варто звернути увагу, це на його вміння контактувати з дітьми. Він повинен по-справжньому щиро радіти грі з малюками, так як діти дуже тонко відчувають і легко визначають, коли дорослі люди лестять або брешуть.

Що стосується програми свята, то вона повинна змінюватись виходячи з віку дитини. Конкурси повинні бути цікаві саме малюкові, а не батькам. Особливістю програм для зовсім маленьких є – привернути увагу і не відпускати його до закінчення святкового вечора. А от зі старшими дітьми цей номер вже не пройде. Тут необхідно придумати справжнє уявлення. Це має незвичайне і захоплююче, щось, що вибивається з повсякденності. Це досить складне завдання. Тому при виборі аніматора дуже важливо побачити, що він сам розуміє різницю в програмах для дітей різного віку.

При перегляді відеороликів також зверніть увагу на образ аніматора. Він повинен чітко відповідати образу героя, вибраного вами: костюм, грим, музичні інструменти, перуку та інше. Дитина не повинна бачити в ньому просто переодягнену тітки чи дядька. Також дуже важливо, щоб на відео присутній не тільки ведучий, але і самі маленькі глядачі. Адже їх особи зможуть розповісти вам про те, чи дійсно свято було цікавим.

Що стосується віку аніматора, то жорстких обмежень і рамок тут немає. Адже, якщо на артиста надіти костюм казкового персонажа про його віці здогадатися досить важко.

Якщо вам вдасться поспілкуватися з кандидатами на роль ведучих свята для вашого малюка, то краще заздалегідь підготувати питання для них. Наприклад, варто поцікавитися, скільки свят він вже провів і як часто вони проходять. Якщо він проводить їх по п'ять разів на дню, то, швидше за все, втома на його обличчі буде неминуче читатися.

Також можна запитати про те, які складні ситуації зустрічалося в його досвіді і як він з них виходив. Виходячи з цього, ви зможете зробити висновок про те, чи дійсно аніматор зуміє зорієнтуватися в ситуації або він жене одну і ту ж програму, не особливо звертаючи увагу на вироблений ефект. Знаючи особливості своєї дитини, постарайтеся зрозуміти, чи зможе саме цей аніматор сподобатися і розвеселити вашої дитини.

Крім очевидних плюсів від виховного процесу і, безсумнівно, позитивного впливу, що чиниться дитячим аніматором на дитину, не варто забувати і про користь для самих батьків, які зможуть зняти з себе відповідальність в організації дитячого дозвілля на святі, запросивши для цього професіонала. Адже їм самим також захочеться насолоджуватися днем народження свого чада, відволіктися і відпочити. Запросіть професійного дитячого аніматора на своє свято, і ви зможете переконатися, що подарувати своїй дитині радість це так просто і зовсім не дорого. Адже що може бути важливішим у житті, ніж, посмішки не сходять з захоплених осіб малюків.

Детальніше: http://xn----8sbkqhkekdftyjc7p.xn--p1ai/ooo-himmarket

Просмотров: 443 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz