Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 20:15



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Август » 24 » Яку електричну м'ясорубку краще вибрати (мясорубка Мулинекс)
01:02
Яку електричну м'ясорубку краще вибрати (мясорубка Мулинекс)

Про призначення м'ясорубки розповість навіть сама її назва - вона повинна рубати м'ясо. Однак тепер все змінилося і ручні прилади, які служили нашим бабусям вірою і правдою, поступилися своїм місцем більш зручною і потужній техніці для подрібнення м'яса і інших продуктів. Як вибрати м'ясорубку електричну для будинку, яка зможе приготувати, і ковбасу, і печиво, і локшину і фарш? Над цим питанням замислюються багато, тому якщо ви хочете знати, як правильно вибрати м'ясорубку, тоді ознайомтеся з вмістом цієї статті.

Яку електричну м'ясорубку купити
Які функції може виконувати електрична м'ясорубка

З кожним днем все більше домогосподарок привертає автоматизація на кухні - своє місце вже завоювали міксери, блендери, посудомийні машини і, звичайно ж, електричні м'ясорубки. Вільні руки, маса можливостей і економія часу - ось лише деякі позитивні переваги застосування кухонних агрегатів і пристосувань. І електрична м'ясорубка не стане винятком з даного списку. Пам'ятайте, скільки зусиль вам було необхідно для того, щоб перемолоти м'ясо в ручний м'ясорубці? Тому, якщо ви вирішите купити електричну модель, то ви анітрохи про це не пошкодуєте.

Сучасна електрична м'ясорубка - це пристрій, що виконує безліч різних завдань. Однак правильно вибрати такий агрегат для багатьох господинь - це проблема. Якщо ви хочете вибрати гарну м'ясорубку для себе, то варто визначитися з тим, що саме ви збираєтеся готувати за допомогою даного побутового обладнання. Оскільки наявність значної кількості насадок збільшить вартість і перетворить в багатофункціональний прилад звичайну м'ясорубку, який зможе замінити і соковижималку, і млин. Електричні сучасні м'ясорубки для будинку прості в експлуатації, при цьому якщо в них були використані високоякісні деталі, то така техніка стане ще й зносостійкої. Єдиним негативним моментом вважається шум при роботі м'ясорубки. Однак цей недолік з лишком компенсується швидкістю приготування різної їжі і комфортом використання. Незаперечні і основні їх переваги такі:

Автоматизований процес приготування фаршу; Різноманітні допоміжні пристосування.
Саме з цих причин вибирати відмінну м'ясорубку, значить, зберегти прекрасний настрій і заощадити свій час.

За якими параметрами купують сучасну м'ясорубку

Замовляйте м'ясорубки високої якості за доступною ціною тут: мясорубка Мулинекс

Великий вибір м'ясорубок
На сьогоднішній день вибрати кращу електричну м'ясорубку досить важко, адже виробники на ринок поставляють величезна різноманітність моделей. Як в цьому розібратися і купити для будинку таку техніку, яка б цілком влаштувала всю сім'ю, при цьому краще відмовитися від додаткових функцій, за які доведеться переплатити. Для цього необхідно орієнтуватися на цифри і позначення в документації на техніку. Домогосподарки в першу чергу цікавляться, наскільки швидко і ефективно така техніка зможе переробити сире м'ясо, а значить, спочатку необхідно поцікавитися наступними характеристиками:

Потужність - прилад при нестачі потужності не зможе в повній мірі виконувати своє завдання, відповідно, в господарстві він стане абсолютно марним. Так на яку все-таки потужність потрібно звертати увагу? Для м'ясорубки - це повинно бути мінімум 600Вт.Проізводітельность - про неї також не варто забувати, розглядаючи потужність. Сучасні моделі м'ясорубок переробляють в хвилину до 5 кг м'яса. У свою чергу для стандартних моделей цей показник дорівнює до 1,3 кг при 1000 Вт потужності. Якщо у м'ясорубок ідентична продуктивність, тоді купуйте модель зі значною потужністю, завдяки чому ви обробите набагато більше сирого м'яса і зможете перекрутити великі шматки. При невеликої потужності, сильно навантажувати техніку не варто, при цьому необхідно постійно стежити за завантажуються продуктами (м'ясо - без прожилок і порізане на шматочки) і нагріванням мотора.Металл або пластик - сучасні м'ясорубки роблять із пластику, металу або металопластику. Корпус переважно виготовляється з пластика, спеціально виготовляється для харчової промисловості. Він має високу міцність і пластичність, тому здатний витримати великі навантаження, а в екологічному сенсі абсолютно безпечний. Однак все ж у рейтингу найбільш високоякісних моделей лідируючі позиції займають м'ясорубки з металу, оскільки це більш екологічний і міцний матеріал, ніж пластік.Решетка, ножі і шнек - найбільш важливі елементи будь-м'ясорубки. Ніж і решітка кріпляться на шнеку, який просуває продукти від горловини, потім до ножів і нарешті, до отвору виходу вже перероблених продуктів. Шнек може бути пластмасовим або металевим. Використовується він для просування не тільки м'яса, але й ягід, фруктів і овочів. Варто переконатися в безпеці техніки - висота горловини електричної м'ясорубки повинна бути така, щоб ви не змогли навіть доторкнутися до шийку пальцями. Сталь для ножів м'ясорубки повинна бути тільки високоякісна, оскільки, чим краще якість, тим більше період між заточками ножа. Крім цього, існують моделі м'ясорубок з самозаточуються ножами, що вельми зручно, оскільки заточити тупим матеріал в домашніх умовах майже неможливо. Якість стали перевіряється, вдаривши ножем по ньому. Якщо слід залишиться, значить, сталь м'яка і швидко щоразу. Що ж стосується решіток, то зверніть увагу на те, наскільки щільно вони прилягають до вихідного отвору. У комплекті до м'ясорубці повинні йти мінімум 3 решітки.
Після того, як ви вибрали модель м'ясорубки за технічними характеристиками, варто згадати і про додаткові функції.

Основні функції в м'ясорубці

Яку електричну м'ясорубку краще вибрати
Щоб не переплачувати зайві гроші за непотрібні функції, варто вибрати для себе найбільш важливі, серед яких виділимо такі:

Захист мотора - це електричне автоматичне вимикання. При попаданні на обертові елементи м'ясорубки жорстких предметів або перегрів мотора, вона вимкнеться від пітанія.Загрузочная платформа або лоток - призначений для зручного завантаження шматочків мяса.Соковижімалка для цитрусових - популярна функція на багатьох мясорубках.Насадка для приготування домашньої ковбаси - кріпиться вона на шейк, потім оболонку для ковбаси надягають на насадку і завантажуємо мясо.Теркі, шинкування і овочерізка - насадки, які мають різні отвори і форму.Насадкі для печива - надають тесту різноманітну форму.Формочкі для котлет - цікава і різна функція, яка дозволяє зробити котлетки однакової форми .
Крім цього, звертайте свою увагу на компактність м'ясорубки. Деякі виробники передбачають контейнери для зберігання всіх насадок і шнура. Також не забувайте про стійкість і рівні шуму, який виробляє прилад при роботі.

Отже, набуваючи м'ясорубку, зверніть обов'язково увагу на матеріал корпусу і її потужність, потім на решітки, ножі і шейкер. Також продумайте заздалегідь про функції приладу, адже не варто переплачувати за те, чим ви користуватися ніколи не будете.

Просмотров: 578 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz