Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 00:10



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Декабрь » 13 » Які вивіски можна вішати без дозволу?
23:32
Які вивіски можна вішати без дозволу?

Підприємці в Україні та Росії змушені стикатися з великою кількістю труднощів. Навряд чи варто говорити про те, що заклад, який не має зовнішньої вивіскою має суттєві проблеми з відвідувачами (клієнтами). Дійсно, потенційно зацікавлені в послузі клієнти просто не підозрюють про існування конкретного закладу.

Тим не менш, рекламна та інформаційна вивіски – це різні речі. Для першої необхідне одержання дозволу в міської влади. Крім того, якщо дозвіл буде отримано, то воно буде отримане виключно під конкретний макет рекламної вивіски і на обмежений термін (від п'яти до десяти років можливості розміщення на фасаді будівлі за вказаною в документах адресою). 

В чому полягає різниця між рекламою і інформаційністю?

Справа в тому, що якщо на вивісці буде присутній контактна інформація підприємства або закладу, то така вивіска буде вважатися суто інформаційної і не зажадає дозволу на розміщення.

Однак, якщо на вивісці присутня і інша інформація:

  • про знижки;
  • про асортименті;
  • про обсяги постачання і т. д.

то вивіска автоматично переходить у розряд рекламних. У разі самовільного встановлення рекламної вивіски, держслужбовці мають право без попередження підприємця демонтувати вивіску, яка захаращує фасад будинку.

Дійсно, в історичній частині міста (не тільки Москви), встановити вивіску на фасад практично неможливо. Необхідно зібрати велику кількість документів і переконати владу в тому, що вивіска не порушує архітектурної цілісності будови.

Потрібна вивіска?! Тоді вам сюди: Изготовление вывесок.

Іншими словами, краще знайти більш підходяще приміщення в безпосередній близькості від історичного центру міста. Так, виявляється, орендна вартість приміщення під офіс – це не найважливіший аспект!

Комплект документів та їх розгляд

У комплект документів на дозвіл на розміщення вивіски повинні входити наступні: свідоцтво про реєстрацію підприємницької діяльності, макет самої вивіски, договір оренди або свідоцтво володіння власністю, де буде розташовуватися вивіска, заяву на ім'я адміністрації району, міста і т. д.

Варто розуміти, що в разі, якщо дизайн вивіски з якихось причин не задовольнить влади міста, в отриманні дозволу на розміщення буде відмовлено. Максимальний термін розгляду документів становить два місяці.

Дивіться також:

Чи знаєте Ви, що собою являє флаєр?
Опис і технічні характеристики прес-вола — http://www.propr.me/press-voll-chto-eto-takoe/
У відео буде продемонстровано, як «небайдужі» жителі викликають Госадмтехнадзор для демонтажу вивісок з фасадів будівель:

Просмотров: 416 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz