Все обо всем
Среда, 08.05.2024, 09:16



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2018 » Июнь » 30 » Як вибрати торт на дитячий день народження?
23:55
Як вибрати торт на дитячий день народження?

День народження дитини — свято особливе. Батьки хочуть подарувати йому справжнє диво. Діти, звичайно ж, чекають подарунків, однак більше вони очікують самої святкової атмосфери — сміху, гостей, сюрпризів. Головним символом дитячого дня народження є торт, на якому малюк задує свічки, загадавши заповітне бажання. Зараз, коли можна зробити торт на замовлення з доставкою, без праці можна вибрати різні варіанти.

Як вибрати торт на дитячий день народження?

Дуже важливо, щоб торт був красиво оформлений. Хто не пригадає, як батьки запитували нас в дитинстві: «Відрізати тобі шматочок з трояндочкою?». Зараз, звичайно, прикраси можуть бути набагато більш оригінальними. Наприклад, широко використовуються фігурки, зроблені з мастики. Крім того, і сам тортик може бути самого різного виду. Наприклад, хлопці будуть в захваті від солодкого частування у вигляді машини чи футбольного м'яча. Дівчаткам ж сподобається торт у вигляді ляльки або величезної квітки.

Втім, велике значення буде мати не тільки зовнішній вигляд. Найважливішу роль будуть грати інгредієнти. Адже коли частування вже розбито на шматочки, задоволення приносить саме смак. Та й кому хочеться, щоб малюк у свій день народження отримав розлад шлунку?

Уважно ставтеся до вибору інгредієнтів. Наприклад, варто з'ясувати, чи немає у когось із маленьких гостей вашої дитини алергії на якийсь продукт. Краще не вибирати торти з масляними кремами — вони будуть дуже важкими для ніжного дитячого шлунка.

Замовити торт на день народження можна тут: торт на день рождения Николаев.

Один з найкращих варіантів — це бісквітні коржі. Бісквітне тісто дуже легке. Крім того, його можна комбінувати з найрізноманітнішими начинками і кремами. Є кілька видів кремів, які дуже подобаються дітям і при цьому добре сприймаються дитячим організмом. Це сметанний крем, заварний, йогуртовий, а також сирний. Вони не тільки смачні, але й корисні. Прикраса теж можуть бути корисними, якщо ними стануть свіжі ягоди і фрукти.

Якщо ви замовляєте торт, обов'язково знайдіть надійну кондитерську, де будуть використовуватися виключно свіжі продукти. Крім того, варто попередити, що торт робиться для дітей, а значить, не можна використовувати просочення і крему з алкоголем.

Просмотров: 463 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz