Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 20:40



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Июнь » 11 » Як вибрати школу танців
00:02
Як вибрати школу танців

Не всі розуміють важливість питання вибору школи танців (у нашому випадку, школи танцю на жердині). Недосвідченим людям здається, що всі танцювальні школи приблизно однакові. Однак знайти дійсно гідну школу - рідкісна удача.

Важливість цього питання стане очевидною, якщо врахувати, що, крім грошей на навчання, витрачаються ще більш коштовні ресурси, такі як Ваші сили і час. Зрозуміло, кожному хочеться, щоб ці вкладення принесли йому максимальну вигоду.

Найефективніший спосіб знайти те, що Вам дійсно підійде – це позайматися хоча б один раз в тій школі, яка вам сподобалася. Дійсно, більш досвідчені учениці (наприклад, ті, які раніше займалися іншим видом танців і тепер хочуть перекваліфікуватися), не шкодують часу і можуть цілий місяць витратити на разові заняття в різних школах, перш ніж зробити остаточний вибір. Але це дуже трудомісткий процес. І для того, щоб його трохи скоротити, ми склали список тих моментів, на які ще до відвідування пробного заняття варто звернути увагу:

Подивіться, як танцюють викладачі цієї школи. Адже на виході, ви будете танцювати дуже схоже. А якщо Ви не можете знайти ні одного відеоролика викладачів школи – можливо, варто поставити питання – чому?
Зверніть увагу на динаміку росту учениць. Спробуйте поспілкуватися з дівчатами, які займаються в цій студії. Чи задоволені вони? Який у них прогрес? До речі, вже більше 40 учениць школи «Сінді» стали викладачами різних танцювальних студій, або відкрили свої школи.
Шукаєте школу танців?! Рекомендуєм цю: переходи.
Поспостерігайте, наскільки відповідально школа підходить до організації занять. Часто заняття зриваються (по хворобі або будь-яких інших причин), спізнюються викладачі?
Важливо зрозуміти, чи зацікавлений викладач в успіху своїх учениць або він просто відсиджує призначені години, мляво реагуючи на запити учениць? Варто врахувати, що існують танцюристи-зірки, вони відмінно рухаються, мають високу популярність у танцювальних колах, але готові і хочуть вони ділитися своїми знаннями та досвідом? Або єдина людина, якій вони приділяють увагу на занятті – це вони самі?
Також одним з найважливіших моментів є техніка безпеки на заняттях. Що ставиться в главу кута - спортивні результати або фізичне і психічне здоров'я учениці? Тренер зверствует або підбирає адекватну і достатню для Вас навантаження? А що на рахунок Вашого морального задоволення? Вас завжди підтримають або ж накричат, якщо Ви щось зробили не так?
Ну і останнім пунктом назвемо місце розташування школи. Останнім – бо за якісним навчанням, і до цінних викладачам не лінь їздити навіть на інший кінець міста.

Оцінивши будь-яку танцювальну школу по цим параметрам, Ви зможете легко зрозуміти, на якому рівні знаходяться їхні послуги. Не бійтеся задавати питання, адже Ви маєте право на дійсно якісне навчання!

Ми в свою чергу ставимо такі питання самі собі, і робимо все можливе, щоб відповіді на них були гідними!

Просмотров: 498 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz