Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 21:45



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Июнь » 9 » Як вибрати садові меблі
22:37
Як вибрати садові меблі

Для того, щоб вибрати меблі для саду, будь то лавка, сидіння для майданчика з барбекю або стільці, важливо вирішити, з якого матеріалу меблі підійде саме вам.
Можна довго не думати і придбати пластмасову меблі. З плюсів такої меблів потрібно відзначити довговічність, міцність, легкість, простоту в догляді і широкий вибір кольорів та моделей.
Меблі з пластмаси може бути різної якості. Дешева меблі зроблена з пластмаси, яка стає крихкою і вицвітає під впливом сонячних променів.
На сьогодні у продажу є меблі з пластмаси зі спеціальним наповнювачем у складі, не вимагає особливого догляду. Вона створюється спеціально для садових ділянок, тому кріплення деталей виконаний з нержавіючих матеріалів; її можна надовго залишати на вулиці в будь-яку погоду і якостей своїх вона не втратить.
Більш зручна плетені меблі. Зроблена з бамбука, ротангової пальми або верби, вона була популярна раніше, особливо плетені сидіння для стільців і солом'яні крісла.
Що може засмутити - плетені меблі сильно псується від роси і дощу, тому тримати цілодобово на вулиці її не можна, а можна виносити тільки вдень.
Замовляйте садові меблі дешевше на сайті: https://promebli.ua/sadovaya.html.
Більш доступний і дуже популярний варіант - це меблі з дерева. В магазинах можна знайти меблі з дерева різних порід, також є вироби з твердих порід дерева-в поєднанні з чавуном.
Є вироби з тику, а також з іроко, що росте в африці, але вартість їх набагато вище.
Для того, щоб дерев'яні меблі прослужили довше, важливо правильно її вибрати. Тому перед покупкою меблів зверніть увагу на те, як відшліфована її поверхню, чи немає тріщин і з якого матеріалу зроблені шурупи (віддайте перевагу нержавіючу сталь).
Запитайте у продавця, оброблена деревина антисептиком - це впливає на термін служби меблів. Якщо дерево вам не подобається, можете вибрати вироби з металу. Насамперед, меблі з чавуну важка і незручна, більше підходить для великих парків. Але на свіжому повітрі чавун іржавіє повільно. Також чавун володіє підвищеною міцністю. Ковану чавунну меблі можна знайти в продажу. З вигнутими прямокутними або круглими ніжками і зі стільницею та сидінням з іншого матеріалу вона не виглядає так масивно.
Щоб збільшити термін служби меблів з чавуну, слід загрунтувати і пофарбувати. Більш дрібні і дешеві копії чавунних виробів роблять із сплаву алюмінію, тому без особливої потреби купувати чавунну меблі не варто.
Також часто для виготовлення легкої і недорогих меблів застосовують сплав алюмінію. Алюмінієві складні стільці і крісла-шезлонги користуються популярністю у садівників-дачників.
Меблі з сталевих труб також досить міцна, але сталеві деталі під дією вологи руйнуються, тому на відкритому повітрі її залишати надовго не можна.
Вибір меблів для саду дозволяє придбати саме той варіант, який буде відповідати вашим вимогам, головне - добре подумати, перш ніж що-небудь купувати.

Просмотров: 504 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz