Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 22:47



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Январь » 3 » ЯК ВИБРАТИ ПАМ'ЯТНИК
00:40
ЯК ВИБРАТИ ПАМ'ЯТНИК

Вибір пам'ятника на кладовищі - досить складний процес. Адже він ставиться на довгі роки, тому поспішати купити пам'ятний камінь не варто. Треба серйозно поставитися до цього вибору.

  Ритуальні бюро допомагають в організації похорону та купівлі всіх необхідних ритуального приладдя. Але купити пам'ятник і замовити огорожі на могилу можна не відразу після смерті людини. В основному, спочатку ставлять хрест на могилі, а вже через півроку-рік (коли земля вляжеться) можна купити гранітний надгробок і замовити підходящі огорожі на могилу.
 
  Щоб вибрати якісний і недорогий при цьому могильний комплекс варто пошукати гарну фірму-виробника таких виробів. Звичайно, можна звернутися в той же ритуальне агентство, яке допомагало Вам з організацією похорону, але навіщо платити посередникам. Тим більше, Ви самі зможете подивитися на готові гранітні хрести і надгробки, відвідавши фірму-виробника, і вирішити, чи підходить вона Вам. Зараз ціна пам'ятників досить висока, тому Ви повинні знати, за що Ви заплатите кругленьку суму. Не забувайте, що воістину якісна річ навряд чи буде коштувати дешево. Тому якщо Вам пропонують дешевий виріб, то воно навряд чи прослужить десятки років, не втративши свого первинного зовнішнього вигляду. Краще один раз витратити велику суму, ніж через кілька років знову займатися замовленням і установкою нового пам'ятника і огорожі на могилу. Це не тільки нові фінансові витрати, але і повернення переживань Вашого горя.

Замовляйте памятник з мрамору за доступною ціною тут: http://pamyatniki.co.ua/product-category/pamyatniki-iz-mramora/.

  За Вами також залишається вибір форми, матеріалу, з якого він буде виготовлений і його колір. На основі цих показників Вам запропонують можливі моделі. І на обраний Вами пам'ятник можна буде нанести фото, дані про людину (ім'я, прізвище, дата народження і смерті) і напис, яка змогла б висловити Ваші емоції і почуття до померлої людини.

  До замовляється постаменту можна доповнити і інші атрибути: вази для квітів, квітники і надгробки, кулі і тумби. Також у фірми, де Ви збираєтеся купити надгробок, можна вибрати лавочку і стіл для кладовища і огорожі на могилу.

  Для виготовлення пам'ятника використають плити різної товщини, від вибору яких також буде залежати кінцева вартість виробу. В основному, використовуються плити товщиною в 8-10 см. Зараз часто замовляють стели товщиною в 5 см. Такий пам'ятник легший, і, в принципі, не менше міцний. А різницю в ціні можна витратити на благоустрій місця на кладовищі в загальному (огорожі на могилу, квітники, лавочка і стіл).

  Щоб вибрати якісний і красивий пам'ятник, варто пошукати хорошого виробника і не пошкодувати фінансів за цей ритуальний атрибут.

Просмотров: 443 | Добавил: 329 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz