Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 00:43



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Апрель » 24 » Як вибрати меблі для спальні
22:51
Як вибрати меблі для спальні


Спальню можна назвати чи не найбільш важливою кімнатою в квартирі. Всі предмети обстановки у ній повинні сприяти повноцінному відпочинку. Насамперед, це стосується, зрозуміло, меблів. До її вибору треба підходити серйозно і проявивши максимум відповідальності.

Перше на що варто звернути увагу – це, звичайно ж, ліжко. Вона повинна бути естетичною та зручною. Більш комфортною вважається ліжко, в якій немає ніяких зайвих деталей. Наприклад, конструкцію з висувними ящиками вибирають тільки тоді, коли в кімнаті справді занадто мало місця для зберігання речей.

Спинки краще в тому плані, що на такому ложі людина психологічно відчуває себе більш захищеним. Людям неспокійним, з порушеннями сну, краще всього вибрати саме такий варіант. Можна купити ліжко з ніжками, або спирається на спинки, так само непогано виглядає в інтер'єрі та ковані меблі. Зараз у продажу є будь-які варіанти, на будь-який смак. Однак при виборі не забувайте про те, що ніжки частіше ламаються. Тому, для великих людей або людей занадто активних така ліжко – не дуже хороший вибір.

Не менше уваги потрібно приділити та інших предметів обстановки спальні. Вони так само повинні бути максимально зручними. У цій кімнаті не варто встановлювати, наприклад, занадто високих тумбочок. Краще всього, якщо вони будуть або нижче ліжка, або врівень з її поверхнею.

Замовляйте меблі дешевше тут: меблі Львів.

Так як спальні по більшій мірі приміщення невеликі, найкращим варіантом при виборі місця для зберігання простирадл і подушок буде компактний шафа-купе з дзеркальним фасадом. Він не займе занадто багато місця. Дзеркала ж сприятимуть візуальному збільшення простору кімнати. Прикрашені, наприклад, вітражним малюнком вони будуть виглядати дуже ефектно. Крім того, при такому варіанті вам не доведеться додатково встановлювати окремо стоїть дзеркало.

Велике значення має і матеріал, використаний для виготовлення меблів. Зараз в моді залізні ковані ліжка. Однак, якщо це здається вам занадто екстравагантним, краще вибрати дерев'яну. Зверніть також увагу на меблі з МДФ. Цей матеріал міцний, недорогий і вважається досить екологічно чистим.

Можна купити спальний гарнітур, або підібрати елементи меблів окремо. Тут все залежить тільки від ваших особистих бажань та уподобань. Головне не забувайте про те, що найкращим варіантом будуть нейтральні кольори і спокійні форми.

Правильно обрана меблі для спальної кімнати буде максимально сприяти розслабленню і здоровому сну. А це в свою чергу є запорукою хорошого настрою та довголіття. Комфорт і затишок – ось два чинники, які потрібно враховувати в цій справі перш за все.
Просмотров: 313 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz