Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 02:26



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Апрель » 25 » Новорічні костюми дітям: як вибирати
20:14
Новорічні костюми дітям: як вибирати

 

Наближаються новорічні свята, а значить, скоро доведеться шукати карнавальний костюм для дитини, що радує малюка і маму. Якщо ви зупините вибір на самому модному костюмі, то велика ймовірність, що на святі будуть присутні кілька десятків дітей в однакових костюмах. Сором'язливим дітям в саму пору приміряти на себе образ принцеси або супергероя, стати на певний час лідером, відчути себе в іншій ролі.

Костюми клоунів, блазнів підійдуть дітям, які не бояться виглядати смішними. Кожен сучасний магазин карнавальних костюмів надає величезний вибір всіляких варіантів товару для веселого новорічного маскараду. Каталоги костюмів можна гортати разом з дитиною годинами, розглядаючи яскраві фотографії.

ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБНІ КОСТЮМОВАНІ СВЯТА?
Костюмовані свята запам'ятовуються дітям на все життя. Вони залишають яскраві враження в пам'яті малюків, дозволяють опинитися в казці. Новорічні свята, ранки —чудові приводи для душі дитини вдатися веселощам. Зовнішній антураж вкрай важливий в такі моменти. Костюм дозволяє перевтілитися в казкового персонажа, отримати чудовий настрій, випробувати хвилююче очікування дива, захоплення, перейнятися особливою святковою атмосферою.
Замовити красивий костюм можна не виходячи з дому, у цьому вам допоможе сайт: kigurumi-style.com.ua.

ЯК ВИБИРАТИ КОСТЮМИ ДІТЯМ?
Підбираючи новорічні костюми для дітей в інтернет-магазині, ви можете помітити, що найчастіше казкові образи реалізовані у вигляді комбінезонів. Для малюків це найбільш комфортна форма одягу, вона добре сидить на фігурі. Крій і фасони карнавальної одягу відрізняються за віковими групами дітей, для яких вони призначені. Дітям постарше підійдуть комплекти одягу, що складається з декількох предметів. Вони оцінять точність відповідності образу і ефектність. Ну що за фея, якщо немає чарівної палички? А лицар повинен володіти мечем, матадор – мулетой.

ОБГОВОРЕННЯ КОСТЮМА З ДИТИНОЮ
Вибирати карнавальну одяг, не радячись з дитиною, було б помилкою. У маленьких особистостей вже є власні уявлення про карнавальному образі і бажання. Важливо, щоб наряд гармоніював з його особистістю, був доповненням. Головна мета придбання карнавального вбрання – радість дитини, задоволення, тоді і виступ на святі запам'ятається надовго.

ОБОВ'ЯЗКОВІ КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ДИТЯЧОГО КАРНАВАЛЬНОГО ВБРАННЯ
Зрозуміло, батьки оцінюють наряд з точки зору зовнішньої привабливості і практичності. Сковує рухи одяг може зіпсувати свято, а під час активних ігор вона може стати тягарем.

Задоволення від галасливих конкурсів можна отримати тільки в комфортній, досить просторому одязі, що дозволяє присідати, нахилятися, бігати, і при цьому не турбуватися про те, що якась деталь костюма впала або загубилася. Паєтки, стрази, інший крихкий, погано укріплене декор може облетіти від інтенсивних рухів.

Наряд повинен добре сидіти на фігурі. Особливо важливий цей критерій для дівчаток. Однаково добре на крепышках і крихких баришнях виглядають сукні з завищеною талією на шнурівці. Деякі дівчатка люблять модничать, вбираючись у шикарні боа, ефектні перуки, капелюшки, рукавички.

Зверніть увагу на матеріал виготовлення костюма. При рухливих іграх в приміщеннях з великим скупченням народу тіло виробляє велику кількість тепла. Вибирайте вбрання з легких тканин, щоб малюк не перегрівся. Шматочки хутра на легкому одязі можуть розташовуватися на окремих її елементах. Уникайте виробів із суцільним хутром.

Доповнюйте костюм аквагриму. Це безпечний засіб відтінятиме театральний образ малюка, додасть ще більше емоцій.

Просмотров: 484 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz