Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 00:34



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Март » 1 » Як вибрати косметику для солярія
01:03
Як вибрати косметику для солярія

Побалувати свою шкіру ультрафіолетовими променями можна, безумовно, не тільки під цим сонцем, але і в солярії, але, щоб загар був рівним, а Ви задоволеними, варто грамотно підходити до вибору косметики для солярію. 

Які ж фактори важливо врахувати? На що має сенс звернути особливу увагу?

Сонце і солярій - різні речі

По – перше? важливо не забувати, що сонце і солярій все-таки різні речі. 

Адже вплив справжнього сонця і ультрафіолетових ламп все-таки відрізняється. В першу чергу відмінним є те, що випромінювання ламп в солярії знаходиться досить більш «м'якому» діапазоні. 

Тому, щоб дійсно засмага Вас «взяв» можна використовувати сонцезахисну косметику з низьким захисним фактором. Але іноді при «поході» в солярій доведеться використовувати і ... комбінований підхід нанесення косметики (косметика з низьким фактором захисту + косметика з високим фактором захисту). Це актуально, наприклад, у таких ситуаціях, якщо Вам не слід допускати засмаги на конкретних ділянках тіла з медичних міркувань або через майбутніх косметологічних процедур (наприклад, із застосуванням лазерних технологій).

Замовити косметику можна тут: брендовая косметика интернет магазин.

Посилення ефекту

З іншого боку, важливо пам'ятати, що правильно підібрана косметика вміє прекрасно вирішувати іншу задачу - значно прискорити процес отримання засмаги.

Для цього найчастіше використовуються креми та емульсії, які містять бронзонаторы. 

Фактично в цьому випадку засмага «кооперується» з відомим усім автозагаром. Адже головним «чарівником» бронзонаторов , як правило виступає така речовина, як дигидроацетон.

А як відомо саме цей пігмент здатний подарувати шкірі темний колір абсолютно без жодного впливу на сам процес вироблення меланіну. Фактично йде забарвлення верхнього шару шкіри.

А, якщо Вам потрібно саме не підфарбувати шкіру, надавши її декоративно косметичний ефект, а цілеспрямовано і виразно простимулювати процес засмаги, то краще віддати перевагу спеціальній косметиці з тирозином. Як відомо тирозин (який за хімічною властивістю амінокислотою) активно бере участь в синтезі меланіну.

косметика для солярію

Крім того, має сенс звернути свою увагу на косметику з написами «tingle - effect» або «hot action». Ця косметика, спрямована на посилення мікроциркуляцію крові, а разом з цим і розширення судин шкіри. У цьому випадку активізується вироблення меланіну, і поліпшуються інші обмінні процеси.


Але, якщо косметика з тиризоном підходить практично всім (крім виражених алергіків), то hot action – косметика – косметика далеко не для всіх. Не дивлячись на те, що вона дає виразний ефект, на жаль, вона категорично не підходить людям з тонкою чутливою шкірою. Крім того, якщо Ваша шкіра має слабкі кровоносні судини така косметика взагалі не безпечна. І застосовувати її не варто

А, якщо Ви є володаркою дуже світлою шкірою, то перед використанням hot action – косметики важливо обов'язково проконсультуватися з компетентним косметологом.

засмага

При цьому, якщо Ви вибираєте косметику, яка допомогла б знайти Вам засмагу в найкоротші терміни, не забувайте, що оперативність повинна поєднуватися з рівномірністю розподілу засмаги може забезпечити, наприклад, косметика з пептидними комплексами.

Зволоженню – так, охолодженню немає

Не забувайте, що якісна косметика для засмаги повинна містити у своєму складі зволожуючі компоненти. Для цього у Вас є три вагомі причини:

1. процес утворення меланіну у зволоженій шкірі відбувається набагато інтенсивніше, ніж в пересушеною;

2. зволожуючі компоненти уповільнюють процес фотостаріння;

3. зволоження мінімізує злущування поверхневих шарів епідермісу.

Гліцерин, ланолін, екстракт алое віра, кислоти Омега 3 і Омега 6 – ось головні відомі помічники в цій справі.

зволожуюча косметика для солярію

А ось, якщо крем, емульсія або вершки обіцяють охолоджуючий ефект, то таку косметику краще залишити до класичної сонячної ванни. Для солярію це не найкращий варіант.

Масла

Дуже часто косметика для солярію містить олії. Якщо у Вас світла чутлива шкіра, то вона особливо буде до речі.

Особливо відмінно, якщо косметика для солярію містить масло зародків пшениці, масло жожоба, масло ши. Ці масла допоможуть оптимізувати процеси регенерації шкіри, сприяє її відновленню.

Пару слів про вітаміни

Роль вітамінів в косметики для солярію не найголовніша, але, якщо крем або емульсія містить вітамін Е, то це величезний плюс. Адже саме цей вітамін здатний подарувати шкірі чудове відновлення. Крім того вітаються вітаміни С, В5 і А.

Просмотров: 483 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz