Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 23:13



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Октябрь » 13 » Як вибрати клінінгову компанію
11:42
Як вибрати клінінгову компанію

За офісом або комерційним будівлею необхідний регулярний догляд. В іншому випадку, вони втратять свою презентабельність і перестануть привертати клієнтів. Але, якщо з офісом справи йдуть легше і завжди є можливість навести поверхневий порядок, то з магазином набагато все складніше. Приміром, тільки мийка фасаду займе 1-2 дні, а ще необхідно стежити за чистотою зони входу та внутрішніх торговельних залів. Природно, що утримувати у своєму штаті людей спеціально для наведення порядку занадто дорого з фінансових міркувань, тому що прибиранням вони будуть займатися 2-3 дні в місяць, а платити їм доведеться як за повний місяць. Тому рішення замовити прибирання в приміщеннях силами клінінгової компанії напрошується само собою.

Що входить в послуги клінінгової компанії

Для початку слід уточнити, що послуга клінінгу увазі під собою прибирання декількох видів руками робітників, які мають великий досвід у цій роботі. Для більш якісного надання послуги, працівники клінінгової компанії забезпечуються професійним збиральним обладнанням, що позитивно впливає як на швидкість збирання, так і на її якість. Умовно послуги клінінгової компанії можна поділити відповідно до виконуваних завдань:

Стандартна прибирання приміщень виконується регулярно і включає в себе догляд за меблями і за підлоговим покриттям незалежно від його типу, винос сміття в будь-яких обсягах, проведення дезінфекції санвузлів, а також догляд за меблями.
Генеральне прибирання виконується на разовій основі, бо приміщення потребують ній не так часто. Вона передбачає прибирання навіть у важкодоступних місцях і тому вимагає більше часу, техніки і людей.

Якщо ви знаходитесь в Стокгольмі, замовляйте клінінгові послуги тут: hemstädning i Stockholm.

Догляд за фасадом будівлі затребуваний для окремо розташованих комерційних будівель. В цю послугу також входить миття фасаду незалежно від матеріалу його обробки.

Прибирання прилеглої до будівлі території передбачає вивезення сміття з ділянки навколо будівлі силами і транспортом исполнитея.

Особливо затребувана послуга з прибирання після виконання в квартирі або офісі ремонту. Як правило, навіть після незначного ремонту будівельне сміття залишається у великій кількості. Найшвидший спосіб їх позбутися — це викликати фахівців. Таким чином, якщо користуватися послугами такої компанії регулярно, то вам не варто думати про порядок у домі, офісі, магазині або прилеглої території, так як клінінгові фахівці зроблять все за Вас.

Як вибрати клінінгову компанію

Враховуючи підвищений попит у великих містах, відразу кілька компаній можуть працювати в даному сегменті ринку послуг. Щоб безпомилково визначити, яка з них краще слід знати, що клінінгові компанії, що користуються довірою клієнтів, завжди прагнуть відповідати таким критеріям:

Ніколи не використовувати миючі засоби низької якості, що сприяють погіршення властивостей миється поверхні.
У штаті компанії містити тільки кваліфікованих працівників, які пройшли спеціальні курси підготовки.
Виїзд на об'єкт в строго обумовлений з клієнтом час.
Демократичні ціни на всі пропоновані послуги.
Послуги надаються 24 години на добу.
Постійно розширюється перелік послуг, до яких входить не тільки прибирання приміщень, але і миття фасаду.
Якщо ви плануєте регулярно користуватися послугами клінінгової компанії, то рекомендується вибрати ту, яка пропонує систему гнучких знижок для своїх постійних клієнтів. Це дозволить незабаром після початку співпраці економити гроші, хоча і це не найважливіший критерій, так як для більшості людей краще якість надаваних послуг, а потім вже їх вартість.

Просмотров: 488 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz