Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 22:47



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Март » 17 » Як вибрати автомобільний зарядний пристрій?
00:20
Як вибрати автомобільний зарядний пристрій?

Пристрої для зарядки телефону від автомобільного прикурювача дуже популярні. Їх продають і в фірмових магазинах електроніки, і на барахолках у метро. Але не можна судити про якість АЗУ по тому місцю, де воно продається. У фірмових магазинах теж зустрічаються несправні і недовговічні моделі. Щоб не витратити час і гроші на марну покупку, озбройтеся кількома порадами, як вибрати автомобільний зарядний пристрій.

Існують два основних види автомобільних ЗУ: пристрої з вбудованим дротом і USB-адаптери. Почнемо з перших.

Вибираючи АЗУ з проводом, насамперед, орієнтуйтеся на потрібний тип коннектора. Більшість сучасних гаджетів мають роз'єм живлення формату microUSB, це дозволяє використовувати один кабель для підзарядки смартфона, планшета, електронної книги і т. д. Але якщо у Вас стара модель телефону з фірмовим роз'ємом, до неї, звичайно, потрібно брати тільки сумісні за типом коннектора зарядки. Мінус такої ситуації очевидна: автомобільний зарядний пристрій для певної моделі телефону ні до якого іншого гаджета не підійде. 

 Автомобільний зарядний пристрій Partner Samsung D800 Автомобільний зарядний пристрій Partner SonyEricsson K750 Автомобільний зарядний пристрій Partner Nokia 6101/6300
Але бувають і винятки. Наприклад, в лінійці зарядних пристроїв для техніки Apple. З одного боку, це унікальні роз'єми, що вимагають специфічного коннектора. З іншого боку, вони уніфіковані для всіх гаджетів компанії. Хоча є нюанс. Чотири покоління айфонів, випущених до 2012 року, оснащені 30-контактним коннектором. А починаючи з iPhone 5, всі айфони і айпади оснащені 8-контактним роз'ємом Lightning. 

Автомобільний зарядний пристрій Partner для iPhone5 1А Автомобільний зарядний пристрій Partner для iPhone4
Якщо у Вас немає "яблучних" девайсів, і Ви хочете заряджати від АЗУ не тільки телефон, але й інші пристрої зі стандартним роз'ємом microUSB, вибирайте універсальну модель.

Автомобільний зарядний пристрій Partner microUSB 1А При виборі приділіть особливу увагу:
технічним характеристикам
Основні параметри вихідного струму і напруги. Для смартфонів оптимальне значення вихідного струму дорівнює 1А, для підзарядки планшетів — не менше 2.1 А. Якщо Ви шукаєте універсальне зарядне, варто купувати пристрій з вихідною силою струму від 2.1 А. 
Якщо у АЗУ висока напруга на виході, то воно буде перегріватися. Вказане на упаковці зарядного пристрою напруга (V) не повинно перевищувати відповідний показник на акумуляторі телефону, більше ніж на 5%.
кріплення проводу 
Місця приєднання дроту до конектора і самому АЗУ ущільнені спеціальним захистом? Якщо ні — це слабка ланка безпеки і практичності. У цих місцях провід, швидше за все, зламається після кількох використань.
довжині дроту
Прикурювач в різних марках машин розташований по-різному. Занадто короткий провід і далеко розташований прикурювач роблять неможливим зручно покласти телефон на зарядку. Краще всього вибирати АЗУ з крученим дротом, довжину якого Ви регулюєте самі.
Крім того, хороше зарядний пристрій від прикурювача має вбудований захист від короткого замикання. А матеріали корпусу, наявність/відсутність індикатора заряду, величина пристрої — це суб'єктивні чинники, увага до яких залежить від бажання водія.

Поговоримо і про другому типі АЗП, USB-адаптери.

Вони підійдуть у тому випадку, якщо у Вашого телефону є кабель USB-microUSB в комплекті. Адаптери можуть бути розраховані як на підключення одного пристрою, так і мати два порти. Як правило, це спеціалізовані порти: один з силою струму 1А, інший — 2.1 А. Правда, якщо пристрій одночасно підключити смартфон і планшет, сила струму на обидва порту буде йти 1А. 

При виборі відповідного USB-адаптера важливо орієнтуватися на сумісні технічні характеристики (сила струму і напруга), а також на довжину штекера. Глибина прикурювача в машинах різна, а АЗУ повинна щільно в нього входити.

АЗУ Partner USB 1A Автомобільний зарядний пристрій Partner USB A 2.1 2USB
Вибирайте автомобільний зарядний пристрій для телефону уважно і ретельно, адже якість цього приладу безпосередньо пов'язане з його безпекою.

Просмотров: 339 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz