Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 23:52



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Март » 9 » Як успішно пройти кастинг
02:27
Як успішно пройти кастинг

Кастинги викликають страх у багатьох початківців акторів, з-за цього багато починають вести себе невпевнено. Щоб будь кастинг не здавався для вас непереборною перешкодою, ми разом з Алмою Рулас і Таїсією Шайдаровой вирішили поділитися деякими секретами та хитрощами, які зможуть допомогти вам успішно пройти кастинг. 

Як підготуватися
Кастинг організується з метою підбору персонажів, які максимально відповідають вимогам режисера проекту. Т. к. детальні вимоги до акторів часто не розголошуються, просто будьте собою і приходьте на кастинг так, як ви виглядаєте в реальному житті. Багато жінок прагнуть виглядати краще, і бажання виділитися на кастингу очевидно. І тому, щоб не перестаратися, дівчатам варто уникати «бойового розфарбування»: яскравий макіяж, безліч прикрас і відвертий одяг не вітаються.

Пам'ятайте, макіяж, зачіска, одяг - все повинно бути природнім. Ваше волосся повинні бути чистими і здаватися доглянутими, а зовнішній вигляд охайний. Одяг не повинна бути помітною або яскравою, бажано вибирати спокійні тони, які дозволять знімальній групі побачити вас, а не тільки вашу одяг. Підбори ще нікому ніколи не шкодили. Якщо вони виявляться не потрібні, просто знімете. На підборах ви будете здаватися стрункішою, постава буде прямий, а хода – впевненою. Винятком може бути тільки, якщо ви відчуваєте себе на підборах вкрай невпевнено.

Не надягайте на кастинг яскраві і масивні прикраси, вони можуть підкоригувати ваш образ в непотрібну сторону.

Коли кастинг-директора підбирають акторів для майбутньої зйомки, вони шукають відповідний спосіб. Просто не заважайте їм знайти цей образ у вас.

Хочете спробувати пройти кастинг?! Тоді вам сюди: Кастинги подбор в Киеве.

Також важливу роль відіграє ваше портфоліо. Правильно підібрати фотографії для портфоліо - це дуже важливо для кожного, хто вирішив просувати свій образ в кіноіндустрії. Коли замовник переглядає ваше портфоліо, то в першу чергу він звертає увагу на ваш досвід роботи та професіоналізм. В резюме ви можете писати що завгодно, але з фотографій відразу видно, який насправді у вас досвід, в яких фотозйомках, показах чи роликах ви брали участь. Якщо ж у вас немає досвіду роботи, не впадайте у відчай, головне, знати основні вимоги до фото для портфоліо. Пам'ятайте, що завдання фотографії з портфоліо - розкрити всю багатогранність вашого образу, а не показати, як ви чарівні і в яких країнах побували. "Фото на пам'ять" в портфоліо буде не до місця. Чим більше сильних і чітких образів буде представлено на фотографіях в портфоліо, тим краще потенційний роботодавець помітить вашу здатність успішно застосовувати на собі різні образи.

Професійний кастинг-директор знайде у вас необхідний образ, ваша головна задача при створенні портфоліо – не ховати цей образ і чесно показати, як все є насправді. Чим об'єктивніше буде ваше портфоліо, тим вище ваші шанси пройти кастинг.
Портфоліо актора можна зробити і самому, попросивши допомоги друзів, які вміють тримати в руках хороший фотоапарат, але все ж найоптимальніший варіант – виготовлення портфоліо в фотостудії. Професійний світло, чіткість і гарне дозвіл фотографій і спокійна атмосфера – оптимальні умови для створення портфоліо. Оптимальний фон для зйомки портфоліо – білий або синій.


Як себе вести
Найчастіше на кастингу проходить щось на зразок відеоінтерв'ю: вас просять відрекомендуватись і розповісти кілька речень про себе. На кастингу метою такого інтерв'ю є не дізнатися інформацію про вас, а подивитися, як ви тримаєтеся перед камерою. Ви можете чудово виглядати на фотографії, але це не означає, що також чудово ви будете виглядати на відео. Тому пробні зйомки на кастингу - єдиний для режисера спосіб зрозуміти, підходите ви чи ні.

Якщо кастинг проводиться для рекламного ролика або фільму, актора можуть попросити вимовити кілька реплік або програти сценку зі сценарію. Ви повинні не тільки добре виглядати в кадрі, але і володіти акторською майстерністю - вміти змінювати настрій і виражати емоції. Замовник повинен бути впевнений, що ви зможете створити потрібний образ.

Якщо ви будете заздалегідь знати, що від вас можуть зажадати кастинг-директор і режисер, то це значно додасть вам впевненості на кастингу. Найкраща імпровізація - це підготовлена імпровізація. Спробуйте прорепетирувати ваше прослуховування так, як ніби ви не професіонал і не знали, що від вас вимагатимуть на кастингу. При цьому дійте чітко і впевнено. Щоб вдало знятися, крім гарної зовнішності, ви ще повинні володіти акторською харизмою і бажано чіткою дикцією.

Найголовніше на кастингах - впоратися зі стресом і "боязню відеокамери". Коли людина нервує, це дуже помітно на відеозапису: "бігають" або "закочуються очі, тремтить голос, руки весь час щось поправляють. Обов'язково контролюйте міміку, мову і жести: не потрібно нервово перебирати пальцями, відбивати такт ногами, кусати губи, жмуритися і ні в якому разі не можна під час розмови з кастинг-директором жувати жуйку.

На кастингу ви повинні випромінювати життєву енергію і розповідати про себе з "палаючими очима, тоді вас оцінять і запам'ятають. І навіть якщо виберуть іншого актора, то вас потім з радістю будуть запрошувати на інші кастинги, що збільшить шанси отримати роботу.
Не соромтеся, коли на кастингу у вас попросять показати кілька емоцій. Не обов'язково зображувати складні театральні сцени. Досить відрепетирувати вдома перед кастингом кілька видів емоцій, щоб це виглядало природно і впевнено.

Метою кастингу є подивитися, як людина веде себе перед камерою. Не бійтеся виглядати нерозумно або непривабливо. Намагайтеся вести себе спокійно і розкуто, тоді ваша посмішка не буде здаватися неприродною, а пози надміру театральними.

Основне завдання моделі на кастингу - показати свою індивідуальність. Потрібно себе вести в міру розкуто і бути приємним у спілкуванні, щоб кастинг-директор стало зрозуміло, що ви відрізняєтесь від інших не тільки кольором очей і волосся, що ви - індивідуальність у всьому. Не зациклюйтеся на зовнішності, безумовно, вона повинна бути доглянутою, але намагайтеся більше розвивати свої внутрішні якості і таланти.

І ще про природності. Не варто, прийшовши на кастинг, копіювати якийсь відомий образ або героя. Якщо ви хороший пародист, то буде здорово показати на кастингу кілька пародій, але тільки після того, як кастинг-менеджер ознайомиться з вами у вашому нормальному стані. А прямо з порога прикидатися кимось не варто, по-перше, не зможете показати свою власну індивідуальність, по-друге - великий шанс не сподобатися присутнім. На кастингу будьте природним, будьте собою - це первісне знайомство вас і творців майбутнього фільму. А ось вже на пробах знадобиться проявити всю свою майстерність.

Просмотров: 513 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz