Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 23:36



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Март » 12 » Як стати волонтером Грінпіс?
22:50
Як стати волонтером Грінпіс?

Для успішної діяльності Грінпіс по захисту навколишнього середовища дуже важлива допомога і підтримка наших добровольців. Волонтери Грінпіс (від франц. volontaire — доброволець) — це активні люди, які на добровільній і безоплатній основі надають посильну допомогу в природоохоронній роботі Грінпіс. Грінпіс без волонтерів немислимий. Їх праця — безцінний внесок у роботу по збереженню навколишнього середовища. Широке розвиток природоохоронного волонтерства може помітно змінити спосіб мислення і спосіб життя багатьох людей. Ми намагаємося дати можливість якомога більшій кількості людей взяти участь у практичних природоохоронних заходах, побачити безпосередній результат своєї роботи. Це можуть бути посаджені дерева, потушенные лісові пожежі, зупинені незаконні рубки.

В нашій роботі знайдеться місце для всіх. Волонтером можна стати незалежно від статі, віку, національності і релігійних переконань. Для збереження природи затребувана допомогу людей самих різних спеціальностей.

Читайте також: Светлана Зварич.

Правила

Є і свої правила. Наші дії завжди ненасильственны, тобто не страждають ні люди, ні майно. Ми незалежні, тобто ми не отримуємо матеріальну допомогу і не орієнтуємося на думки держави чи бізнесу, самі визначаємо свою позицію з усіх питань. Ми професійні, тобто ми висловлюємо свою думку і діємо лише в тих випадках, коли досконально розібратися в питанні.

Для нас дуже важливо, щоб при проведенні наших заходів волонтери суворо дотримувалися норми законодавства, були доброзичливі, ввічливі, коректні. Забороняється вживання наркотичних засобів, алкоголю. Волонтери — «особа» організації, і важливо пам'ятати, що будь-яке незаконне або навіть просто неввічливе дію волонтерів може сильно скомпрометувати все природоохоронне громадський рух.


Членом постійної групи волонтерів Грінпіс Ви можете стати, живучи в Москві або Санкт-Петербурзі. В інших містах ви можете брати участь у діяльності Грінпіс через Інтернет або самостійно організовуючи свої практичні природоохоронні проекти за нашими методиками. Наприклад, практично в будь-якому регіоні можна займатися освітньою роботою в рамках Руху «Відродимо наш ліс», можна організувати роботи з прибирання сміття, пропагувати енергоефективні технології, роздільний збір та переробку відходів. Крім цього, якщо ви володієте іноземною мовою, можна стати волонтером-перекладачем і допомагати нам з перекладами текстів різної природоохоронної тематики.

Щоб стати волонтером Грінпіс, вам необхідно заповнити анкету та написати координатору волонтерських проектів за адресою vilen.lupachik@greenpeace.org (Москва), elena.sokolova@greenpeace.org (Санкт-Петербург). Заповнивши анкету, ви будете підписані на волонтерську електронну розсилку, яка містить інформацію про всі заходи і плани. Це допоможе вам вчасно прийняти рішення про участь у тому чи іншому заході Грінпіс Росії.

Просмотров: 481 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz