Все обо всем
Воскресенье, 19.05.2024, 20:40



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Июль » 14 » Як швидко вивчити з нуля до розмовного англійську мову?
22:18
Як швидко вивчити з нуля до розмовного англійську мову?

Сьогодні я розповім Вам про те, як швидко вивчити англійську мову з нуля. Велика кількість людей вважає, що, не почавши говорити іноземною мовою з дитинства, у дорослому віці вже точно не розмовлятимеш.

Але це залежить тільки від нас самих. Особливо в наш час сучасних технологій такі речі стають кожному під силу. У цій статті я розкрию Вам секрет, як правильно користуватися перевагами, які у нас є. А так само ви дізнаєтеся, можна вивчити його будинку.

ВІДКИНЬТЕ ВСІ СУМНІВИ
«За десять років у школі ні слова не вимовив! Викладачі говорили, що я нездатний», — скажете Ви. Такий підхід заговорити іноземною мовою точно не допоможе. Забудьте про те, що потрібно займатися з дитинства або про те, що це не Ваша сильна сторона.

Більшість людей засвоюють інформацію по-різному, але немає жодної людини, який не зміг би це зробити. Ви ж якось заговорили рідною російською? Просто потрібно знайти той варіант, який виявиться для Вас більш ефективним та комфортним.

Важко вивчити? Насправді легше, ніж у дитячому віці. У дітей цей процес займає десять років у школі, у той час як дорослі засвоюють інформацію більш усвідомлено і в стані краще її проаналізувати.

За скільки ж можна вивчити англійську, якщо ви почали з нуля? Не вірте рекламам, які голосно заявляють, що Ви оволодієте англійською за 3 місяці.
Вивчаєте англійську? Тоді вам сюди: oxford-school.com.ua .

Більшість залежить тільки від Вас і Вашого бажання. Звичайно, існують різні курси з інтенсивною програмою. Але не варто думати, що якщо Ви заплатите гроші за курси, то знання автоматично з'являться у Вашій голові.

Викладач – не чарівник, він тільки допомагає Вам освоїти інформацію. Чим серйозніше Ви ставитеся до справи, тим швидше піде прогрес. При сильному бажанні можна і за рік заговорити, майже як рідною.

БЕЗ МЕТИ НЕМАЄ ДІЯЛЬНОСТІ
Обов'язково поставте собі мету. Подумайте, навіщо Вам потрібен мова. Можуть бути різні причини. Може бути, так Ви відчуваєте себе комфортніше в подорожах і хочете знайти багато друзів навколо світу. Кому-то він просто необхідний для роботи, як одна з обов'язкових підвищень по службі.

Або Ви не хочете відчувати себе нерозумно на міжнародних конференціях. А якщо Ви вирішили цим займатися, просто тому що модно, то в цьому випадку особливо подумайте, яких результатів ви хочете досягти. Поставте собі кінцеву мету.

Скласти міжнародний іспит, наприклад, або прочитати улюблену книжку в оригіналі.

ОРГАНІЗОВАНІСТЬ – КЛЮЧ ДО УСПІХУ
Організованість – один з нехитрих секретів, як легко вивчити. Регулярно проводите заняття. Встановіть собі розклад. Якщо отримуєте домашнє завдання на курсах, не треба братися за справу за годину до наступного уроку.

Краще розбити на кілька частин. Тривалість занять будинку залежить від Вас. Добре, якщо можете приділити годину. Початківцям, можливо, буде складно, але головне не кидати, а хоча б по 10-15 хвилин в день, потім збільшувати. Повільно, але вірно ви прийдете до досягнутої мети.

Це як м'язи. Ви ж не приходите на весь день в тренажерний зал і не прокачиваете м'язи за раз, чекаючи красивого тіла після першого ж тренування? Так само і з іноземним треба постійно тренувати.

А якщо ви не можете регулярно займатися, то просто займайтеся так, як хочете і можете. Це ваш шлях і ваша мова! Я вчила ривками і все одно говорю німецькою.

Наприклад, якщо сидиш на дієті кілька днів, а потім один день зірвався, і продовжуєш об'їдатися ,то всі результати зводяться до нуля, а якщо на наступний день взяв себе в руки і продовжуєш її, кілограми йдуть. Так само і з мовою, робіть, як можете. Ця стаття-пораду, як краще, а в житті все буває по-іншому.

Заведіть зошит – словничок, в яку будете записувати незнайомі слова. Але не варто виписувати все підряд. Важливий контекст. В англійській величезна кількість багатозначних слів. Наприклад, mean означає одночасно «жадібний» або «мати на увазі». Тому обов'язково позначте собі, в якому сенсі ви запам'ятали слово або випишіть в реченні.

Наприклад на сайті Лабіринт, є багато різних зошитів для запису іноземних слів або на Ozon. На цих сайтах так само можна придбати підручники для занять і багато іншого.

КУРСИ В ШКОЛІ – НЕДОЗВОЛЕНА РОЗКІШ АБО ЩЕ ОДНА ВІДМОВКА
Зараз деякі скажуть: «У мене отже купа розтрат, та це не стоїть на першому місці в моєму списку». Тут теж можна заощадити. До питання про те, скільки коштує.

У середньому заняття по скайпу коштують від 450 рублів за академічну годину (45 хвилин). У школі дорожче – близько 600 рублів і вище. Плюс, можливо, Вам знадобиться придбати додатковий матеріал: підручники. Але зараз багато є у вільному доступі в інтернеті.

Є й інші варіанти. Наприклад, в деяких бібліотеках організовують безкоштовні курси, варто заплатити тільки за абонемент бібліотеки.

Популярна практика розмовних клубів, не завжди платних. Якщо Вам не хочеться витрачати гроші зовсім, спробуйте самі. Навіть з нуля реально опанувати мову самостійно.

Так, це складніше, вам потрібно більше сил і терпіння. Ніхто не буде виправляти помилки. Але якщо ви будете слідувати порадам, представлених вище, успіх Вам гарантований. Тим більше в епоху розвиненого інтернету і сучасних технологій багато що стає легше.

МЕТА ПОСТАВЛЕНА – З ЧОГО ПОЧАТИ?
Отже, якщо ви вирішили освоїти іноземну з нуля будинку, давайте тепер розберемося, з чого почати. В першу чергу приступите до алфавітом. Звучить банально, але він Вам багато в чому стане в нагоді.

Наприклад, допоможе розібратися з правилами читання. Про них читайте окрему статтю. Якщо Вам знадобиться продиктувати своє ім'я або попросити, щоб Вам продиктували що-небудь по буквах, не знаючи алфавіту, можете потрапити в незручну ситуацію.

Деякі студенти вже досить просунутого рівня, не уделившие належної уваги буквах, як і раніше, плутають e і i.
А ось те, без чого вже реально обійтися – це транскрипція. Щоб не запам'ятовувати її, виписуючи незнайоме слово, можете відзначати своїми значками, як його вимовити.

Придумайте власну систему. Якщо ж у вас виникло питання, як прочитати слово, в більшості інтернет-словників існує озвучка.


Обов'язково приділяйте увагу чотирьом аспектам: говоріння, читання, слухання і лист.

ЯК ПРАВИЛЬНО КОРИСТУВАТИСЯ ІНТЕРНЕТОМ?
Ви навіть не уявляєте, наскільки Вам пощастило, що ми живемо в часи інтернету. Це найголовніший спосіб, як самому вивчити.Стільки ресурсів одразу під рукою: можете знайти серію передач і майстер класів з корисними порадами.

Припустимо, цикл передач «Поліглот». Матеріали для дітей дуже корисні: навчальні мультики і пісні. Популярний британський мультфільм Muzzy навчить Вас рахунком, базовим фразам. Можна до нього знайти і робочі зошити в інтернеті.

Для початківців дорослих студентів так само знайдуться ресурси. Знаменитих серіал Extra знятий спеціально для початківців. Слухайте іноземні подкасти для будь-якого рівня. Різні сайти, в яких зібрано все: і вправи і відео, і подкасти. Найпопулярніші — British council та BBC.


Зробіть цей процес якомога приємніше. Не сприймайте його як важку роботу, а намагайтеся насолоджуватися дозвіллям.

ЯК ТРЕНУВАТИ ПАМ'ЯТЬ?
Одна з найпоширеніших скарг студентів – те, що вони погано запам'ятовують нові слова. Цю проблему можна подолати. Добре допомагає метод асоціацій. Зустрівши нове слово, обов'язково придумайте асоціацію. У кожного своя. Припустимо, почули слово uncle. Всім відома фірма uncle ben's послужить хорошою асоціацією.

Підпишіть предмети вдома англійською. Мимоволі ви будете постійно ловити свій погляд на них. Так вони автоматично засвояться в пам'яті.

Складайте пропозиції з нових слів. Намагайтеся використовувати якомога частіше. Лінгвісти кажуть, що потрібно повторити нове слово близько 10 разів у різних контекстах, щоб воно залишилося в пам'яті.

Обов'язково повертайтеся до пройденого матеріалу. Включіть в свій розклад дні повторень.

Дуже хороший спосіб – пісні і вірші. Якщо поки що не можете осилити цілу пісню, візьміть дитячий віршик, скоромовку або пісню. «Head and shoulders» допоможе запам'ятати назви частин тіла. Ви самі здивуєтеся, як швидко потрібне слово спливе у вас в пам'яті в потрібний момент, якщо Ви запам'ятали його в пісні.

Просмотров: 810 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz