Все обо всем
Понедельник, 20.05.2024, 00:10



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Блог ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Мини-чат
200

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Июль » 14 » Як правильно вибрати пісуар для будинку
22:31
Як правильно вибрати пісуар для будинку

До недавнього часу пісуари використовувалися тільки для облаштування громадських місць. Але на сьогоднішній день – це відмінне рішення для створення комфортних умов в будинку. Для того, щоб забезпечити зручність у використанні, потрібно правильно вибрати пісуар. Перше, на що потрібно звернути увагу – це виробник, матеріал виготовлення, тип за особливостями установки. Якщо ви бажаєте підібрати пісуар саме для вашого будинку, варто відвідати сайт sanok.ru/wgoods_66.html. Ви зможете підібрати продукцію відомих виробників, ціну, а також розмір і вид. Великий асортимент і помірні ціни порадують кожного покупця. Для того, щоб визначитися з тим, яка саме сантехніка потрібна саме вам, пропонуємо розглянути основні типи за різними класифікаціями. Розглянемо типи пісуарів за типом установки, формою, матеріалу чаші і роботі зливу, основні переваги кожного варіанта, принципи роботи.

Різновид за типом установки

Як і звичайний унітаз, пісуар за типом установки можна розділити на настінний, підлоговий і конструкцію прихованої форми. Підлоговий пісуар – це не практично для невеликого туалету. Це обумовлено тим, що він займає багато місця, а також дуже важко акуратно провести воду до системи. Перевага настінного виду порівняно з підлоговим – це потрібно менше місця для установки. Хоча в процесі використання цього практично не відчувається. Пісуар прихованої форми відрізняється компактністю, а також акуратним зовнішнім виглядом. Але при цьому процес монтажу обов'язково проходить фахівцями, так як потрібно багато сил і навичок.
Якісні пісуари за доступними цінами ви знайдете тут: писсуары.

Визначаємо тип зливу

Вибирати систему за типом зливу можна з трьох варіантів: ручний, автоматичний і напівавтоматичний. Найпоширеніший, а також економічний варіант – це ручний злив. Людина сама відкриває кран для роботи зливу. Напівавтоматичний варіант працює за рахунок натискання кнопки. Найдорожчий пісуар – це пристрій, що має автоматичний злив. Тут не вимагається роботи людини. Наявність сенсорів визначає присутність людини.

Матеріал пісуара і форма

Цей показник впливає на якість, стійкість до механічних впливів. Найчастіше використовується фаянс і фарфор, який має глазуроване покриття. Також можуть бути вставки зі скла та пластику. Форма може бути різною, стандартні моделі настінного і підлогового пристрою не сильно відрізняються один від одного.

Просмотров: 792 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Block title

Форма входа

Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

  Бесплатный хостинг uCoz